5 openstaande vacatures voor project manager Andere bij ENGIE

De maatschappij ENGIE is dé onmisbare producent van energie bij uitstek, in Europa en in de opkomende landen. Wil je werk vinden dat overeenkomt met jouw professionele ambities, bij voorkeur bij een betrouwbare groeiende werkgever ? Het bedrijf ENGIE en ook meerdere bijkantoren (onder andere Electrabel) zoeken voortdurend nieuwe ondernemende personen een goede teamgeest. Wens je mee te werken aan ons vooruitstrevend concept ? Geef dan snel je cv !

BIM Manager

Brussels Energyefficient (ZZFENE)

Wij zoeken een BIM Manager (Building Information Modelling) die zal instaan voor de definiëring van de strategie en de implementatie van de BIM bij ENGIE Cofely. Deze functie vereist ervaring en de beheersing van virtuele bouwprocessen en informatiebeheer. De strategie voor de implementatie van BIM definiëren in samenwerking met de afdeling Strategie en Operations.

Meer info

Contract Manager

Brussels Industry (ZZFIND)

ENGIE Axima is momenteel op zoek naar een ervaren Contract Manager. Je zorgt ervoor dat projectteams zich bewust zijn van de contractuele verplichtingen en implicaties en de commerciële impact van hun acties. Je zorgt in nauwe samenwerking met je interne klanten voor een goed beheer en een goede opvolging van de naleving van de contractuele verplichtingen (ook in geval van wijzigingen).

Meer info

Expert Relighting Brussel-Wallonië

Evere Renewable (ZZFREN)

ENGIE Cofely wil een proactieve rol spelen in de ondersteuning van haar klanten in de energietransitie, in het kader hiervan willen we ons team Energy Transition versterken met een expert relighting. Als expert relighting ben je dus het technische aanspreekpunt binnen ENGIE Cofely en verantwoordelijk om de meest optimale oplossing te ontwerpen, zowel op technisch als op commercieel vlak. Je blijft uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties op vlak van verlichting door het volgen van opleidingen en seminaries.

Meer info

Senior Project Manager Construction Wind Onshore

Brussels Renewable (ZZFREN)

Wij zoeken een Project Manager Construction Wind Onshore. De ambities van ENGIE Electrabel op het vlak van hernieuwbare energie en in het bijzonder wind onshore, zijn erg ambitieus. Het "Realization Team Wind Onshore" bouwt deze windturbineparken voor ENGIE Electrabel in de BeLux.

Meer info
Locatie van de vacatures project manager

Project Manager - Regio Antwerpen

Kallo (Beveren-Waas) Energyefficient (ZZFENE)

ENGIE Cofely zoekt een Project Manager - Regio Antwerpen. Je bent verantwoordelijk voor het afvalbeheer in het kader van een petrochemisch bouwproject. Tijdens het project sta je in contact met de instanties die het afval ophalen maar stem je ook voortdurend af met de klant.

Meer info
Aantal vacatures project manager per sector
Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector
Functies en competenties van de project manager Andere
Engie electrabel
Contractuele verplichtingen Petrochemisch bouwproject
Regio antwerpen
Engie cofely Windturbineparken voor engie
Vlak van hernieuwbare energie
Bijzonder wind