4 openstaande vacatures voor project manager Andere bij ENGIE

In het proces van de energiemodernisering neemt ENGIE het voortouw met haar innovatieve en meer ecologische oplossingen. Wil je een betrekking als project manager in de andere in de fascinerende energiesector? Onder de 4 jobaanbiedingen voor project manager hebben wij zonder twijfel de functie die de doelen die je hebt op het vlak van je carrière kan inwilligen. Wens je bij te dragen tot ons vernieuwend programma rond energietransitie? Aarzel niet om je sollicitatiedossier (curriculum vitae en motivatiebrief) te bezorgen aan onze hr-afdeling!

Expert Relighting Brussel-Wallonië

Evere Renewable (ZZFREN)

ENGIE Cofely wil een proactieve rol spelen in de ondersteuning van haar klanten in de energietransitie, in het kader hiervan willen we ons team Energy Transition versterken met een expert relighting. Als expert relighting ben je dus het technische aanspreekpunt binnen ENGIE Cofely en verantwoordelijk om de meest optimale oplossing te ontwerpen, zowel op technisch als op commercieel vlak. Je blijft uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties op vlak van verlichting door het volgen van opleidingen en seminaries.

Meer info

Expert Relighting Vlaanderen & Brussel

Evere Energyefficient (ZZFENE)

ENGIE Cofely wil een proactieve rol spelen in de ondersteuning van haar klanten in de energietransitie, in het kader hiervan willen we ons team Energy Transition versterken met een Expert Relighting. Als Expert Relighting ben je dus het technische aanspreekpunt binnen ENGIE Cofely en verantwoordelijk om de meest optimale oplossing te ontwerpen, zowel op technisch als op commercieel vlak. Je blijft uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties op vlak van verlichting door het volgen van opleidingen en seminaries.

Meer info

Senior Project Manager Construction Wind Onshore

Brussels Renewable (ZZFREN)

Wij zoeken een Project Manager Construction Wind Onshore. De ambities van ENGIE Electrabel op het vlak van hernieuwbare energie en in het bijzonder wind onshore, zijn erg ambitieus. Het "Realization Team Wind Onshore" bouwt deze windturbineparken voor ENGIE Electrabel in de BeLux.

Meer info

Operations Support Coordinator

Houthalen Centrum Zuid 3008 - Fabricom Industry (ZZFIND)

Als Operations Support Coordinator neem je de lead van de logistieke en ICT-support afdeling. Dit vanuit operationeel oogpunt, om te reageren op de klantbehoeften en bij te dragen tot een soepele opvolging van de bedrijfsactiviteiten en optimale werking van de betrokken processen. en zorgt voor een vlotte communicatie met andere gebieden van Operations Support-services.

Meer info
Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector
Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector
Functies en competenties van de project manager Andere
Engie electrabel
Operations support Engie cofely
Windturbineparken voor engie
Vlak van hernieuwbare energie Bijzonder wind
Ambities van engie
Team wind onshore