4 openstaande vacatures voor project manager Andere bij ENGIE

De drie grote werkterreinen van ENGIE zijn: elektriciteit, winning en distributie van aardgas en energiediensten. Zoek je een functie die op jouw lijf geschreven is, in een groeiend bedrijf? De teams van ENGIE kunnen een antwoord bieden op de ambities die je hebt op het vlak van je carrière! Als je nog meer inlichtingen nodig hebt in verband met onze vacatures, contacteer onze rekruteerders.

Expert Relighting Brussel-Wallonië

Evere Renewable (ZZFREN)

ENGIE Cofely wil een proactieve rol spelen in de ondersteuning van haar klanten in de energietransitie, in het kader hiervan willen we ons team Energy Transition versterken met een expert relighting. Als expert relighting ben je dus het technische aanspreekpunt binnen ENGIE Cofely en verantwoordelijk om de meest optimale oplossing te ontwerpen, zowel op technisch als op commercieel vlak. Je blijft uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties op vlak van verlichting door het volgen van opleidingen en seminaries.

Meer info

Expert Relighting Vlaanderen & Brussel

Evere Energyefficient (ZZFENE)

ENGIE Cofely wil een proactieve rol spelen in de ondersteuning van haar klanten in de energietransitie, in het kader hiervan willen we ons team Energy Transition versterken met een Expert Relighting. Als Expert Relighting ben je dus het technische aanspreekpunt binnen ENGIE Cofely en verantwoordelijk om de meest optimale oplossing te ontwerpen, zowel op technisch als op commercieel vlak. Je blijft uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties op vlak van verlichting door het volgen van opleidingen en seminaries.

Meer info

Project Manager Senior - burgerlijke bouwkunde en verwarmingnetwerken

Fleurus - Fabricom Electricityproduction (ZZFELE)

De afdeling 'Connections' is actief op zoek naar een nieuwe Project Manager voor de vakgebieden burgerlijke bouwkunde in het algemeen en verwarmingsnetwerken in het bijzonder. In het kader van de infrastructuurwerken die voornamelijk onder de regels voor overheidsopdrachten vallen, ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en de opvolging van alle activiteiten die verband houden met deze twee vakgebieden. Naast de technische en commerciële kant moet je over een goede dosis charisma beschikken en interesse hebben in opleiding in personeelsbegeleiding.

Meer info

Operations Support Coordinator

Houthalen Centrum Zuid 3008 - Fabricom Industry (ZZFIND)

Als Operations Support Coordinator neem je de lead van de logistieke en ICT-support afdeling. Dit vanuit operationeel oogpunt, om te reageren op de klantbehoeften en bij te dragen tot een soepele opvolging van de bedrijfsactiviteiten en optimale werking van de betrokken processen. en zorgt voor een vlotte communicatie met andere gebieden van Operations Support-services.

Meer info

Vacatures voor project manager bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector

Vacatures voor project manager bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector
Functies en competenties van de project manager Andere
Operations support
Engie cofely Vlotte communicatie
Soepele opvolging
Optimale werking Gebieden van operations
Expert relighting
Vakgebieden burgerlijke bouwkunde