2 openstaande vacatures voor project manager Andere in Evere bij ENGIE

Pijlers: elektriciteit, winning en distributie van fossiele brandstoffen en energiediensten. Ben je op zoek naar een baan als project manager in de andere in de interessante energiesector? ENGIE is de perfecte onderneming voor jouw profiel! Heb je zin om deel te nemen aan ons vooruitstrevend project rond energietransitie? Stuur dan zo snel mogelijk je kandidatuur!

Expert Relighting Brussel-Wallonië

Evere Renewable (ZZFREN)

ENGIE Cofely wil een proactieve rol spelen in de ondersteuning van haar klanten in de energietransitie, in het kader hiervan willen we ons team Energy Transition versterken met een expert relighting. Als expert relighting ben je dus het technische aanspreekpunt binnen ENGIE Cofely en verantwoordelijk om de meest optimale oplossing te ontwerpen, zowel op technisch als op commercieel vlak. Je blijft uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties op vlak van verlichting door het volgen van opleidingen en seminaries.

Meer info

Expert Relighting Vlaanderen & Brussel

Evere Energyefficient (ZZFENE)

ENGIE Cofely wil een proactieve rol spelen in de ondersteuning van haar klanten in de energietransitie, in het kader hiervan willen we ons team Energy Transition versterken met een Expert Relighting. Als Expert Relighting ben je dus het technische aanspreekpunt binnen ENGIE Cofely en verantwoordelijk om de meest optimale oplossing te ontwerpen, zowel op technisch als op commercieel vlak. Je blijft uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties op vlak van verlichting door het volgen van opleidingen en seminaries.

Meer info
Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector
Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector
Functies en competenties van de project manager Andere
Engie cofely
Expert relighting Technische aanspreekpunt
Technische aanspreekpunt binnen engie
Team energy Proactieve rol
Optimale oplossing
Laatste ontwikkelingen