2 openstaande vacatures voor project manager Automatisatie - Elektronica bij ENGIE

Elektriciteit, de winning en de distributie van fossiele brandstof en energiediensten vertegenwoordigen de drie voornaamste domeinen waarin ENGIE actief is. Wens je een functie te krijgen van project manager in de automatisatie-elektronica in het innovatieve energiemilieu? Het hr-team van ENGIE wil een aanwervingsprocedure opstarten voor 2 project manager met als doel het personeel van de groep te verrijken. Wacht niet meer met solliciteren: wij behandelen jouw cv en motivatiebrief efficiƫnt en discreet.

Project Manager Automation

Aartselaar Water (ZZFWAT)

Voor onze vestiging in Aartselaar zijn we voor de INFRA Automation afdeling op zoek naar een Project Manager Automation. Als Project Manager heb je de eindverantwoordelijkheid over jouw projecten. Je zorgt niet alleen voor de goede opvolging en uitvoering ervan, maar beheert eveneens alle budgettaire- en teamverantwoordelijkheden.

Meer info

Lead Engineer Automatisatie

Genk Industry (ZZFIND)

Process Solutions is het departement binnen ENGIE Fabricom dat automatisering oplossingen bij industriële klanten realiseert. Enginius is het consultancy luik dat zich specialiseert in het outsourcen van engineers met een expertise in automatisatie. Samen met het projectteam en serviceteam vormen wij de bouwstenen van Process Solutions.

Meer info

Vacatures voor project manager bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector

Vacatures voor project manager bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector
Functies en competenties van de project manager Automatisatie - Elektronica
Project manager
Process solutions Vestiging in aartselaar
Goede opvolging
Infra automation Outsourcen van engineers
Industriële klanten
Expertise in automatisatie