11 openstaande vacatures voor project manager Electriciteit bij ENGIE

Wat betreft de moderne energievoorzieningen leidt ENGIE de beweging door middel van haar vernieuwende en groene ideëen. Ben je op zoek naar en ook een baan met toegevoegde waarde ? Onze onderneming ENGIE kan onophoudelijk meer proactieve personen gebruiken die polyvalent zijn. Als je informatie nodig hebt aangaande onze aanwervingsprocedure, contacteer onze HR-afdeling.

Project Manager high voltage

Aartselaar Roadandrail (ZZFROA)

Voor de Afdeling Substations van de dienst GRIDS zijn we op zoek naar een Trainee Project Manager. Je helpt de Project Manager bij de opvolging van de HS-projecten. Je staat in voor de coördinatie van de projecten en de stand van zaken.

Meer info

Assistant Project Manager - Buildings

Aartselaar Industry (ZZFIND)

ENGIE Fabricom is voor haar Departement Buildings Aartselaar op zoek naar een (m/v) ASSISTANT PROJECT MANAGER. Als Assistant Project Manager ben je verantwoordelijk voor het coördineren en controleren van projectgebonden activiteiten zoals de installatie, project controlling, quality of andere projectgebonden domeinen en dit steeds in samenwerking met de Project Manager. Dit omvat de ondersteuning van de Senior Project Manager en Project Manager op technisch administratief gebied.

Meer info

Section Manager Substations (High Voltage)

Braine-L'Alleud - Fabricom Highvoltage (ZZFHIG)

Voor onze afdeling High Voltage/Substations in Braine l’Alleud, zijn wij op zoek naar een Section Manager High Voltage/Substations. Je staat in voor de commerciële activiteiten, omzet, budget en margebeheer van jouw sectie.

Meer info

Project Engineer Substations (High Voltage)

Braine-L'Alleud - Fabricom Highvoltage (ZZFHIG)

Voor onze divisie High Voltage, die gevestigd is in Braine l’Alleud, zijn we op zoek naar een Project Engineer Substations. Je staat in voor de technische en administratieve ondersteuning van de Project Managers, meer specifiek voor de projecten op substations/hoogspanning in België. Opvolging van de werven in het algemeen: opmaak (bestellen van materiaal,…) en bezoek.

Meer info
Locatie van de vacatures project manager

Projectmanager bordenbouw

Kontich Industry (ZZFIND)

Om ons team te versterken zijn op zoek naar een Projectmanager lean bordenbouw. De projectmanager is verantwoordelijk voor het beheer en de realisatie van één of meerdere projecten. De technische ondersteuning met betrekking tot de bouw van de borden.

Meer info

Assistant Project Manager rail catenary

Wallonië Roadandrail (ZZFROA)

Binnen de divisie Infra, realiseert het sectie Catenary bovenleidingsprojecten voor zowel spoorweg- als tram- en metroklanten. Om ons team verder te versterken zijn wij op zoek naar (m/v): Assistant Project Manager Rail - Catenary. De focus van jouw taken is dan ook sterk afhankelijk van de fase waarin het project waarop je werkt zich bevindt.

Meer info
Aantal vacatures project manager per sector

Assistent Projectmanager Rail & Catenary

Aartselaar Roadandrail (ZZFROA)

Binnen de divisie Infra, realiseert het sectie Catenary bovenleidingsprojecten voor zowel spoorweg- als tram- en metroklanten. Om ons team verder te versterken zijn wij op zoek naar (m/v) : ASSISTANT PROJECT MANAGER RAIL - CATENARY Jouw missie. De focus van jouw taken is dan ook sterk afhankelijk van de fase waarin het project waarop je werkt zich bevindt.

Meer info

Project Manager Electrical & Instrumentation

Aartselaar Industry (ZZFIND)

Als Project Manager Electrical and Instrumentation werk je vanuit onze zetel te Aartselaar. Je maakt deel uit van een team van ingenieurs die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering en de realisatie van de HVAC projecten. Je vergelijkt verschillende offertes op technische en commerciële inhoud en geeft advies aan de project manager en de aankoopdienst.

Meer info
Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector
Functies en competenties van de project manager Electriciteit
Water north
Project manager Project leider(s
Projectmanager elektriciteit
Elektriciteit droge Technische ondersteuning
Realisatie van één
Lean bordenbouw