6 openstaande vacatures voor project manager Electriciteit bij ENGIE

ENGIE is een maatschappij die zich bezighoudt met de distributie van energie en die wereldwijd gerenommeerd is in de sector. De energiegroep is actief op internationaal niveau. Is jouw zoektocht naar werk gericht op een bedrijf in volle ontwikkeling en een stimulerende betrekking? Onder de 6 beschikbare functies als project manager bestaat er geen twijfel over dat wij de betrekking hebben die bij jouw profiel past. Om zich kandidaat te stellen, vraag meer info aan onze HR-teams.

Section Manager Substations (High Voltage)

Braine-L'Alleud - Fabricom Highvoltage (ZZFHIG)

Voor onze afdeling High Voltage/Substations in Braine l’Alleud, zijn wij op zoek naar een Section Manager High Voltage/Substations. Je staat in voor de commerciële activiteiten, omzet, budget en margebeheer van jouw sectie.

Meer info

Assistant Project Manager rail catenary

Wallonië Roadandrail (ZZFROA)

Binnen de divisie Infra, realiseert het sectie Catenary bovenleidingsprojecten voor zowel spoorweg- als tram- en metroklanten. Om ons team verder te versterken zijn wij op zoek naar (m/v): Assistant Project Manager Rail - Catenary. De focus van jouw taken is dan ook sterk afhankelijk van de fase waarin het project waarop je werkt zich bevindt.

Meer info

Assistent Projectmanager Rail & Catenary

Aartselaar Roadandrail (ZZFROA)

Binnen de divisie Infra, realiseert het sectie Catenary bovenleidingsprojecten voor zowel spoorweg- als tram- en metroklanten. Om ons team verder te versterken zijn wij op zoek naar (m/v) : ASSISTANT PROJECT MANAGER RAIL - CATENARY Jouw missie. De focus van jouw taken is dan ook sterk afhankelijk van de fase waarin het project waarop je werkt zich bevindt.

Meer info

Project Manager Electrical & Instrumentation

Aartselaar Industry (ZZFIND)

Als Project Manager Electrical and Instrumentation werk je vanuit onze zetel te Aartselaar. Je maakt deel uit van een team van ingenieurs die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering en de realisatie van de HVAC projecten. Je vergelijkt verschillende offertes op technische en commerciële inhoud en geeft advies aan de project manager en de aankoopdienst.

Meer info
Locatie van de vacatures project manager

Project Manager Electricité

Brussels HVAC (ZZFHVAC)

ENGIE Cofely is voor de site van een Europese instelling op zoek naar een projectmanager elektriciteit. In deze functie leid en coach je het projectteam elektriciteit. Je bent verantwoordelijk voor de studie, de kostenberekening en de uitvoering van hoogspannings- en laagspanningselektriciteitsprojecten en voor alle technieken aangedreven door elektriciteit.

Meer info

Assistant Project Manager - Buildings

Limburg Industry (ZZFIND)

Voor de divisie Buildings te Lummen zoeken wij een (m/v): ASSISTANT PROJECT MANAGER – BUILDINGS. Je bent op een project verantwoordelijk voor het coördineren en controleren van projectgebonden activiteiten, zoals de installatie, project controlling, quality, of andere projectgebonden domeinen, steeds in samenwerking met de Project Manager. Dit omvat de ondersteuning van de Senior Project Manager en Project Manager op technisch administratief gebied.

Meer info
Aantal vacatures project manager per sector
Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector
Functies en competenties van de project manager Electriciteit
Project manager
Commerciële activiteiten Afdeling high
Section manager
Manager high voltage Braine l’alleud
Project manager rail
Assistant project