6 openstaande vacatures voor project manager Elektromechanica bij ENGIE

Als belangrijke energiegroep biedt ENGIE op een foutloze manier gedurfde innovaties om het beste antwoord te bieden op de behoeften van haar klanten en succesvol de komende planetaire energievraagstukken op te lossen. Op zoek naar een succesvol bedrijf en ook een verrijkende baan ? Met de 6 jobaanbiedingen voor project manager bestaat er geen twijfel over dat wij de betrekking hebben die je zoekt. Om zich kandidaat te stellen, contacteer onze medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de aanwervingen.

Project Coordinator

Brussels Energyefficient (ZZFENE)

We zijn op zoek naar een projectcoördinator met als uitvalsbasis één van de locaties van de Europese instellingen die verantwoordelijk zal zijn voor de studie en de technische uitvoering van verschillende projecten, voornamelijk op het gebied van elektriciteit. Op de site ben je voor elk project verantwoordelijk voor de planning en opvolging van de contractor. In samenwerking met de projectmanager zorg je ervoor dat de planning en het budget van de projecten worden nageleefd.

Meer info

Project Manager Energy Efficiency

Evere Energyefficient (ZZFENE)

ENGIE Cofely wil een proactieve rol spelen in de ondersteuning van haar klanten in de energietransitie, in het kader hiervan willen we ons team Energy Transition versterken met een project manager. Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van projecten (sterke focus op warmtekrachtkoppeling, ontwikkeling van biogas, energie efficiëntie en energiemonitoring) van concept tot oplevering. Je stuurt hiervoor het projectteam aan alsook de onderaannemers, volgt de planning op in samenwerking met de klant en ook het budget.

Meer info

Senior Project Manager Multidisciplinair

Fleurus - Fabricom Industry (ZZFIND)

Voor onze afdeling Contracting Solutions, gespecialiseerd in het onderzoek naar, het ontwerp en de realisatie van elektrische installaties, milieutechnieken, energierecuperatie en alternatieve energie, gevestigd in Fleurus en/of Grimbergen, zijn we op zoek naar een Multidisciplinair Senior Project Manager. Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het volledige project (EPC = Engineering Procurement Construction): de follow-up, het safety aspect, de planning, het budget en het "Team Management" van het project. Je bent het enige aanspreekpunt voor de klant gedurende de uitvoering van het contract.

Meer info

Proces Engineer

Houthalen Centrum Zuid 3008 - Fabricom Industry (ZZFIND)

ENGIE Fabricom zoekt een Proces Engineer. Als proces ingenieur ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verbetering van nieuwe en bestaande processen. Je neemt deel aan het projectteam van concept tot implementatie, m. A. W. Volg je heel het project van opstart en studiefase tot het uitrollen en succesvol toepassen van het nieuw ontwikkeld proces.

Meer info
Locatie van de vacatures project manager

Project Manager - Security

Antwerpen Security (ZZFSEC)

Het departement SECURITY ontwikkelt en integreert complete oplossingen voor het technisch beheer van gebouwen, waarin zowel de veiligheidsaspecten (CCTV, toegangscontrole, …) als de operationele aspecten (verlichting, energiebeheer, HVAC, …) geïntegreerd zijn. Het doet dit voor uiteenlopende sectoren zoals institutionele gebouwen, stations, communicatieknooppunten (POP) enz. Om ons team verder te versterken zijn wij op zoek naar (m/v) : Project Manager JOUW FUNCTIE.

Meer info

Deskundige Elektrisch en I&C

Doel - KCD Electricityproduction (ZZFELE)

Verstrekken van adviezen in verband met nucleaire reglementering aan de onderhouds- en engineering organisatie.

Meer info
Aantal vacatures project manager per sector
Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector
Functies en competenties van de project manager Elektromechanica
Nucleaire reglementering
Engineering organisatie Verstrekken van adviezen
Succesvol toepassen
Projectteam van concept Project van opstart
Proces ingenieur
M. a.