8 openstaande vacatures voor project manager Elektromechanica bij ENGIE

De drie grote activiteitslijnen van ENGIE zijn: opwekking en distributie van elektriciteit, winning van fossiele brandstoffen en energieprestaties. Heb je een diploma van project manager en ben je geboeid door een betrekking met veel verantwoordelijkheid in het domein van de elektromechanica? De groep ENGIE en de diverse bijkantoren, zoals Cofely, hebben steeds nood aan energieke medewerkers gewapend met uitstekende sociale competenties. Aarzel niet langer om te solliciteren: wij verwerken jouw cv en motivatiebrief zo snel als mogelijk.

Project Site Coordinator - Openbare Verlichting

Aartselaar Roadandrail (ZZFROA)

Voor Roads North zijn wij op zoek naar een Site Supervisor/Project site coördinator - wegverlichting/verkeerslichten. Je zal zowel instaan voor de administratieve opvolging van de oproepen, het opmaken van offertes, het inplannen van de interventies en uitvoeren van kwaliteitscontroles op de werven. Je staat in voor de volledige organisatie van jouw werf en zoekt continue naar verbeteringen van het rendement op de werf.

Meer info

Project Manager Energy Efficiency

Evere Energyefficient (ZZFENE)

ENGIE Cofely wil een proactieve rol spelen in de ondersteuning van haar klanten in de energietransitie, in het kader hiervan willen we ons team Energy Transition versterken met een project manager. Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van projecten (sterke focus op warmtekrachtkoppeling, ontwikkeling van biogas, energie efficiëntie en energiemonitoring) van concept tot oplevering. Je stuurt hiervoor het projectteam aan alsook de onderaannemers, volgt de planning op in samenwerking met de klant en ook het budget.

Meer info

Senior Project Manager Multidisciplinair

Fleurus - Fabricom Industry (ZZFIND)

Voor onze afdeling Contracting Solutions, gespecialiseerd in het onderzoek naar, het ontwerp en de realisatie van elektrische installaties, milieutechnieken, energierecuperatie en alternatieve energie, gevestigd in Fleurus en/of Grimbergen, zijn we op zoek naar een Multidisciplinair Senior Project Manager. Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het volledige project (EPC = Engineering Procurement Construction): de follow-up, het safety aspect, de planning, het budget en het "Team Management" van het project. Je bent het enige aanspreekpunt voor de klant gedurende de uitvoering van het contract.

Meer info

Project Manager C - Buildings

Aartselaar Energyefficient (ZZFENE)

ENGIE is op zoek naar een Project Manager voor de Divisie Buildings, gevestigd in Aartselaar. Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor een eigen business unit, met volgende taken: Het eindresultaat en de organisatie van de business unit: planning, werfbezetting en middelen. Aansturen en motiveren van je team van project engineers, assistent project managers, werfleiders en arbeiders.

Meer info
Locatie van de vacatures project manager

Project Site Coordinator Waterways North

Aartselaar Water (ZZFWAT)

Om ons team verder te versterken zijn wij op zoek naar: Project Site Coordinator Waterways North. Als Project Site Coordinator ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en coördinatie van projecten. Tot jouw takenpakket behoren onder meer: De calculatie en offerteopmaak.

Meer info

Project Manager - Security

Antwerpen Security (ZZFSEC)

Het departement SECURITY ontwikkelt en integreert complete oplossingen voor het technisch beheer van gebouwen, waarin zowel de veiligheidsaspecten (CCTV, toegangscontrole, …) als de operationele aspecten (verlichting, energiebeheer, HVAC, …) geïntegreerd zijn. Het doet dit voor uiteenlopende sectoren zoals institutionele gebouwen, stations, communicatieknooppunten (POP) enz. Om ons team verder te versterken zijn wij op zoek naar (m/v) : Project Manager JOUW FUNCTIE.

Meer info
Aantal vacatures project manager per sector

Deskundige Elektrisch en I&C

Doel - KCD Electricityproduction (ZZFELE)

Verstrekken van adviezen in verband met nucleaire reglementering aan de onderhouds- en engineering organisatie.

Meer info

Project Manager - Grids

Haren - Fabricom Highvoltage (ZZFHIG)

Voor onze divisie Grids, die ondermeer gevestigd is in Haren, Braine en Wetteren, zijn we op zoek naar een Project Manager voor het departement Lines Bovengrondse Netten. Je zal hoofdzakelijk werken vanuit Haren, maar bent bereid en flexibel om je regelmatig te verplaatsen in Vlaanderen. Je zorgt niet alleen voor de goede opvolging en uitvoering van de projecten binnen jouw departement, maar beheert eveneens alle budgettaire en teamverantwoordelijkheden.

Meer info
Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector
Functies en competenties van de project manager Elektromechanica
Project site
Nucleaire reglementering Engineering organisatie
Verstrekken van adviezen
Coördinatie van projecten Site coordinator waterways
Coordinator waterways north
Project manager