6 openstaande vacatures voor project manager Elektromechanica bij ENGIE

De knowhow van de teams en de verscheidenheid van de functies vormen de rijkdom van ENGIE. Wil je een baan als project manager in de elektromechanica in het fascinerende domein van de energie? Onder de 6 werkaanbiedingen voor project manager heeft ENGIE vast en zeker de post die je werkgerelateerde eisen kan inwilligen. Wacht niet met solliciteren: jouw sollicitatiedossier zal snel verwerkt worden.

Project Site Coordinator - Openbare Verlichting

Aartselaar Roadandrail (ZZFROA)

Voor Roads North zijn wij op zoek naar een Site Supervisor/Project site coördinator - wegverlichting/verkeerslichten. Je zal zowel instaan voor de administratieve opvolging van de oproepen, het opmaken van offertes, het inplannen van de interventies en uitvoeren van kwaliteitscontroles op de werven. Je staat in voor de volledige organisatie van jouw werf en zoekt continue naar verbeteringen van het rendement op de werf.

Meer info

Senior Project Manager Multidisciplinair

Fleurus - Fabricom Industry (ZZFIND)

Voor onze afdeling Contracting Solutions, gespecialiseerd in het onderzoek naar, het ontwerp en de realisatie van elektrische installaties, milieutechnieken, energierecuperatie en alternatieve energie, gevestigd in Fleurus en/of Grimbergen, zijn we op zoek naar een Multidisciplinair Senior Project Manager. Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het volledige project (EPC = Engineering Procurement Construction): de follow-up, het safety aspect, de planning, het budget en het "Team Management" van het project. Je bent het enige aanspreekpunt voor de klant gedurende de uitvoering van het contract.

Meer info

Senior Project Manager - Buildings

Aartselaar Energyefficient (ZZFENE)

ENGIE is op zoek naar een Project Manager voor de Divisie Buildings, gevestigd in Aartselaar. Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor een eigen business unit, met volgende taken: Het eindresultaat en de organisatie van de business unit: planning, werfbezetting en middelen. Aansturen en motiveren van je team van project engineers, assistent project managers, werfleiders en arbeiders.

Meer info

Project Site Coordinator Waterways North

Aartselaar Water (ZZFWAT)

Om ons team verder te versterken zijn wij op zoek naar: Project Site Coordinator Waterways North. Als Project Site Coordinator ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en coördinatie van projecten. Tot jouw takenpakket behoren onder meer: De calculatie en offerteopmaak.

Meer info

Vacatures voor project manager bij jou in de buurt

Zoek op de kaart

Expert Elektriciteit en I&C

Doel - KCD Electricityproduction (ZZFELE)

En heb je interesse om te werken in een kerncentrale?. Solliciteer dan zeker voor de job Expert Elektriciteit en I&C bij het departement Engineering van Kerncentrale Doel.

Meer info

Department Manager Energy Efficiency en Competences - Evere

Evere Energyefficient (ZZFENE)

Het departement Energy Efficiency & Competences werft een Department Manager Energy Efficiency & Competences aan. Energy Efficiency & Competences is een departement binnen de divisie Energy Transition & Integrated Solution dat de nieuwe strategie "Zero carbon as a service" van de ENGIE Groep volledig uitdraagt. Deze afdeling zal onder meer de volgende oplossingen aanbieden: Ondersteuning op het gebied van Energy Consultancy.

Meer info
Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector

Vacatures voor project manager bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector
Functies en competenties van de project manager Elektromechanica
Project site
Efficiency & competences Project manager
Van kerncentrale doel
Job expert Departement engineering
Expert elektriciteit
Engineering van