3 openstaande vacatures voor project manager Elektromechanica in Aartselaar bij ENGIE

ENGIE is dé internationale leverancier van energie bij uitstek en is grotendeels actief in de Europese landen. Is jouw zoektocht naar werk gericht op een sterk bedrijf met toenemend succes en eveneens een stimulerende job? Onder de 3 jobaanbiedingen voor project manager lijdt het geen twijfel dat wij de functie hebben die een concreet antwoord kan bieden op de verwachtingen die je hebt omtrent je carrière. Wens je aan te sluiten bij ons bedrijf? Bezorg ons dan meteen je cv!

Project Site Coordinator - Openbare Verlichting

Aartselaar Roadandrail (ZZFROA)

Voor Roads North zijn wij op zoek naar een Site Supervisor/Project site coördinator - wegverlichting/verkeerslichten. Je zal zowel instaan voor de administratieve opvolging van de oproepen, het opmaken van offertes, het inplannen van de interventies en uitvoeren van kwaliteitscontroles op de werven. Je staat in voor de volledige organisatie van jouw werf en zoekt continue naar verbeteringen van het rendement op de werf.

Meer info

Project Manager C - Buildings

Aartselaar Energyefficient (ZZFENE)

ENGIE is op zoek naar een Project Manager voor de Divisie Buildings, gevestigd in Aartselaar. Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor een eigen business unit, met volgende taken: Het eindresultaat en de organisatie van de business unit: planning, werfbezetting en middelen. Aansturen en motiveren van je team van project engineers, assistent project managers, werfleiders en arbeiders.

Meer info

Project Site Coordinator Waterways North

Aartselaar Water (ZZFWAT)

Om ons team verder te versterken zijn wij op zoek naar: Project Site Coordinator Waterways North. Als Project Site Coordinator ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en coördinatie van projecten. Tot jouw takenpakket behoren onder meer: De calculatie en offerteopmaak.

Meer info
Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector
Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector
Functies en competenties van de project manager Elektromechanica
Project site
Project manager Coördinatie van projecten
Site coordinator waterways
Coordinator waterways north Team van project engineers
Project managers
Assistent project managers