8 openstaande vacatures voor project manager HVAC - Koeltechnieken - Sanitair bij ENGIE

ENGIE is een onderneming die zich bezighoudt met de productie en distributie van energie en die een internationale naam heeft. Het bedrijf is vertegenwoordigd in de hele wereld. Ben je geïnteresseerd in een betrekking als project manager in de hvac-koeltechnieken-sanitair in een structuur in volle bloei ? De groep ENGIE biedt gegarandeerd de carrièrekans die aansluit op wat je zoekt ! Solliciteer nu meteen : zo spoedig mogelijk.

Senior Project Manager HVAC

Aartselaar HVAC (ZZFHVAC)

Ben jij op zoek naar een functie als Senior Project Manager HVAC regio Aartselaar?. Solliciteer snel en ontdek de wereld van HVAC bij ENGIE Axima. Dankzij het succes en de uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Meer info

Project Manager HVAC

Antwerpen HVAC (ZZFHVAC)

Wij zoeken voor ons filiaal te Antwerpen een Project Manager HVAC. Als Projectleider HVAC ben je verantwoordelijk voor de technische, financiële, commerciële en administratieve opvolging van de projecten en werven. Je staat eveneens in voor de kwaliteit, veiligheid en milieuaspecten van de uitgevoerde werken.

Meer info

Project Manager Industrial Solutions

Antwerpen HVAC (ZZFHVAC)

Wij zoeken voor regio Antwerpen een Project Manager. Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitvoering van een project van A tot Z voor de afdeling Industrial Solutions. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie, de synthese en de uitvoering van de plannen en schema’s.

Meer info

Projectleider HVAC & Sanitair

Antwerpen Industry (ZZFIND)

Wij zoeken voor ons filiaal in Antwerpen of Lummen een: Projectleider HVAC & Sanitair regio Antwerpen of Lummen. Als Projectleider HVAC ben je verantwoordelijk voor de technische, financiële, commerciële en administratieve opvolging van de projecten en werven. Je staat eveneens in voor de kwaliteit, veiligheid en milieuaspecten van de uitgevoerde werken.

Meer info
Locatie van de vacatures project manager

Project Manager Service

Antwerpen HVAC (ZZFHVAC)

Wij zoeken voor ons filiaal in Antwerpen een: Project Manager Service. Als Project Manager Service vorm jij de schakel tussen de klanten en de techniekers. Op de afdeling "Dienst Na Verkoop" zal de Project Manager de nodige ondersteuning geven aan de klanten en er voor zorgen dat de techniekers het nodige materiaal en een correcte planning hebben.

Meer info

Accountmanager Koudetechnieken

Antwerpen HVAC (ZZFHVAC)

Wij zoeken voor regio Antwerpen een: Accountmanager Koudetechnieken. Als Accountmanager ondersteun je op een commercieel-technisch wijze de projectafdeling. Je bespreekt de offerte met de klant en onderhoudt op een professionele wijze het contact met de klant.

Meer info
Aantal vacatures project manager per sector

Facility Manager - Vlaanderen

België HVAC (ZZFHVAC)

Dan ben jij misschien de nieuwe Facility Manager bij ENGIE Cofely. Je bent verantwoordelijk voor het optimale beheer van de gebouwen & installaties van onze klanten en werkt daarvoor samen met onze technici, ingenieurs en leveranciers.

Meer info

Project Manager DBFMO

Brussels Energyefficient (ZZFENE)

ENGIE Cofely zoekt een Project Manager DBFMO. Als Project Manager heb je een heel gevarieerd takenpakket. De verantwoordelijkheid voor de volledige opvolging van DBFMO (Design, Build, Finance, Maintain en Operate) projecten.

Meer info
Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector
Functies en competenties van de project manager HVAC - Koeltechnieken - Sanitair
Projectleider hvac
Project manager Filiaal te antwerpen
Volledige opvolging
Volledige opvolging van dbfmo Optimale beheer
Nieuwe facility
Gebouwen & installaties