2 openstaande vacatures voor project manager HVAC - Koeltechnieken - Sanitair in Antwerpen bij ENGIE

De groep ENGIE is mondiaal bekend, heeft ongeveer 200 000 medewerkers in dienst en houdt zich bezig met kwesties die betrekking hebben op sociaal en milieuvlak. Wil je werk vinden dat echt bij je past, bij voorkeur bij een betrouwbare succesvolle werkgever? Zo’n 2 betrekkingen als project manager zijn in te vullen binnen ENGIE, hoofdzakelijk in te vullen in onze filialen in Antwerpen. Als je ernaar uitkijkt om toe te treden tot ons team, aarzel dan niet om ons zo snel mogelijk je sollicitatiedossier (cv en motivatiebrief) te sturen!

Project Manager Service HVAC Antwerpen

Antwerpen HVAC (ZZFHVAC)

Wij zoeken voor ons filiaal in Antwerpen een: Project Manager Service. Als Project Manager Service vorm jij de schakel tussen de klanten en de techniekers. Op de afdeling "Dienst Na Verkoop" zal de Project Manager de nodige ondersteuning geven aan de klanten en er voor zorgen dat de techniekers het nodige materiaal en een correcte planning hebben.

Meer info

Project Manager HVAC E&I Industry Aartselaar

Antwerpen HVAC (ZZFHVAC)

Dan zijn onze projecten bij jou in goede handen!. Je bent van a tot z bij het project betrokken; van het opstellen, beoordelen en vergelijken van offerteaanvragen en het technisch en commercieel adviseren van klanten en inkoop tot het contracteren en relationeel beheren van onderaannemers en studiebureaus en het opvolgen van de planning, de kosten en de werkzaamheden tot deze afgerond zijn.

Meer info
Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector
Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector
Functies en competenties van de project manager HVAC - Koeltechnieken - Sanitair
Project manager
Nodige ondersteuning Nodige materiaal
Filiaal in antwerpen
Correcte planning Dienst na
Vergelijken van offerteaanvragen
Goede handen!.