4 openstaande vacatures voor project manager Mechanica bij ENGIE

De vaardigheden van de maatschappij ENGIE zijn opgebouwd rond 3 grote pijlers : productie en distributie van elektriciteit, winning en distributie van fossiele brandstoffen en energieprestaties. Ben je op zoek naar werk dat echt bij je past, binnen een succesvolle onderneming ? Met de 4 beschikbare vacatures als project manager hebben wij vast en zeker de post die je zoekt. Aarzel niet om meteen jouw sollicitatie : deze wordt zo snel mogelijk behandeld.

Project Manager

Genk Industry (ZZFIND)

ENGIE Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud. ENGIE Fabricom en haar dochterondernemingen in België en Luxemburg tellen samen 5400 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven.

Meer info

Project Manager Rotating Equipment

Lillo Industry (ZZFIND)

De divisie Maintenance, Services and Panels legt zich toe op meerdere activiteiten (onderhoudswerken, bordenbouw, etc.) Deze worden georganiseerd vanuit onze werkplaatsen in Aartselaar, Lillo, Zwijndrecht en Zelzate en on site bij klanten verspreid over Vlaanderen. Je bent verantwoordelijk is voor het beheer en de realisatie van één of meerdere projecten binnen Rotating Equipment en de aansturing van het technisch bureel.

Meer info

Project Manager

Zwijndrecht Industry (ZZFIND)

ENGIE Fabricom sectie – analyzer systems is onderdeel van de Divisie Maintenance Services & Panels en legt zich toe op allerhande zaken houden met analyzers. Onze activiteiten worden georganiseerd vanuit onze werkplaats in Aartselaar, én on site bij klanten verspreid over heel België en daarbuiten. De projectmanager is verantwoordelijk voor het beheer en de realisatie van één of meerdere projecten op klant sites.

Meer info

Project Manager

Desteldonk Industry (ZZFIND)

Voor onze afdeling Maintenance zijn wij op zoek naar een Project Manager (M/V). Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de realisatie van één of meerdere projecten.

Meer info
Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector
Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector
Functies en competenties van de project manager Mechanica
Afdeling maintenance
Project manager Werkplaats in aartselaar
Sectie –
Projecten op klant Maintenance services &
Fabricom sectie
Divisie maintenance