4 openstaande vacatures voor project manager Mechanica bij ENGIE

De maatschappij ENGIE beschikt over 3 grote werksectoren: elektriciteit, productie van fossiele brandstoffen en energiediensten. Wil je graag de job uitoefenen van project manager? De groep ENGIE biedt ongetwijfeld de functie die beantwoordt aan de behoeften die je hebt met betrekking tot je loopbaan! Wacht niet langer om jouw kandidatuur door te sturen: deze wordt spoedig en vertrouwelijk verwerkt.

Project Manager Rotating Equipment

Lillo Industry (ZZFIND)

De divisie Maintenance, Services and Panels legt zich toe op meerdere activiteiten (onderhoudswerken, bordenbouw, etc.) Deze worden georganiseerd vanuit onze werkplaatsen in Aartselaar, Lillo, Zwijndrecht en Zelzate en on site bij klanten verspreid over Vlaanderen. Je bent verantwoordelijk is voor het beheer en de realisatie van één of meerdere projecten binnen Rotating Equipment en de aansturing van het technisch bureel.

Meer info

Junior Project Manager Piping & Mechanical

Zwijndrecht Industry (ZZFIND)

Voor het departement Piping & Mechanical gevestigd te Zwijndrecht, zoeken wij een Junior Project Manager Piping & Mechanical. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van projectgebonden activiteiten, zoals de installatie, project controlling, kwaliteit, en andere projectgebonden domeinen.

Meer info

Project Manager Piping & Mechanical

Antwerpen Industry (ZZFIND)

ENGIE Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud. ENGIE Fabricom en haar dochterondernemingen in België en Luxemburg tellen samen 5400 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven.

Meer info

Maintenance Supervisor

Antwerp Industry (ZZFIND)

Om ons team te versterken regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor. Als Maintenance Supervisor ben je verantwoordelijk voor de organisatie van de taskforce: concreet ga je de projecten technisch in goede banen leiden. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding: je vraagt offertes aan, analyseert deze, plaatst bestellingen en koopt het materiaal aan.

Meer info

Vacatures voor project manager bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector

Vacatures voor project manager bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector
Functies en competenties van de project manager Mechanica
Maintenance supervisor
Projectgebonden activiteiten Project controlling
Departement piping
Controle van projectgebonden Project manager piping
Piping &
Piping & mechanical