6 openstaande vacatures voor project manager Mechanica bij ENGIE

Sectoren: elektriciteit, productie en distributie van gas en energieprestaties. Heb je een diploma van project manager en voel je je aangetrokken door een functie met veel verantwoordelijkheid in de sector van de mechanica? Er zijn op dit ogenblik 6 plaatsen voor project manager vacant bij ENGIE. Als je ernaar uitkijkt om zich in te zetten voor ons innovatief project, aarzel dan niet om zo snel mogelijk je sollicitatiedossier (curriculum vitae en motivatiebrief) te bezorgen aan de verantwoordelijke van de aanwervingen!

Project Manager

Genk Industry (ZZFIND)

ENGIE Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud. ENGIE Fabricom en haar dochterondernemingen in België en Luxemburg tellen samen 5400 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven.

Meer info

Project Manager Rotating Equipment

Lillo Industry (ZZFIND)

De divisie Maintenance, Services and Panels legt zich toe op meerdere activiteiten (onderhoudswerken, bordenbouw, etc.) Deze worden georganiseerd vanuit onze werkplaatsen in Aartselaar, Lillo, Zwijndrecht en Zelzate en on site bij klanten verspreid over Vlaanderen. Je bent verantwoordelijk is voor het beheer en de realisatie van één of meerdere projecten binnen Rotating Equipment en de aansturing van het technisch bureel.

Meer info

Junior Project Manager Piping & Mechanical

Zwijndrecht Industry (ZZFIND)

Voor het departement Piping & Mechanical gevestigd te Zwijndrecht, zoeken wij een Junior Project Manager Piping & Mechanical. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van projectgebonden activiteiten, zoals de installatie, project controlling, kwaliteit, en andere projectgebonden domeinen.

Meer info

Maintenance Supervisor

Antwerp Industry (ZZFIND)

Om ons team te versterken regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor. Als Maintenance Supervisor ben je verantwoordelijk voor de organisatie van de taskforce: concreet ga je de projecten technisch in goede banen leiden. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding: je vraagt offertes aan, analyseert deze, plaatst bestellingen en koopt het materiaal aan.

Meer info
Locatie van de vacatures project manager

Junior Project Manager Specialities (Tank – Montage)

Fleurus - Fabricom Industry (ZZFIND)

ENGIE Fabricom in Fleurus is voor haar Tank activiteiten op zoek naar een Project Manager. Je speelt een voortrekkersrol in de business ontwikkeling en het opbouwen van langdurige klantenrelaties. Je neemt deel aan de bestekanalyse en je beheert alle wijzigingen en/of afwijkingen die zich kunnen voordoen op de werf.

Meer info

Project Manager Piping & Mechanical

Antwerpen Industry (ZZFIND)

Meer info
Aantal vacatures project manager per sector
Locatie van de vacatures project manager
Aantal vacatures project manager per sector
Functies en competenties van de project manager Mechanica
Maintenance supervisor
Langdurige klantenrelaties Business ontwikkeling
Tank activiteiten
Project manager Fabricom in fleurus
Projectgebonden activiteiten
Project controlling