Maintenance Expert

Antwerp

Industry (ZZFIND)

Onbepaalde duur

Fulltime

Ben je gepassioneerd door mechanica en zie je een nieuwe uitdaging best wel zitten?
 
Als Maintenance Expert bij ENGIE Solutions in Antwerpen-Lillo is jouw expertise van cruciaal belang voor de verdere uitbouw van de industriële maintenance-activiteiten van onze toonaangevende afdeling Site Solutions in Maintenance en Machining (SSiMM). Je vormt het boegbeeld van een competence groep die de afdeling en vooral haar lijn ‘Maintenance Projecten’ op technisch vlak ondersteunt.
 

Ontdek snel deze mooie kans bij ENGIE Solutions en solliciteer nu!

 
De afdeling kan rekenen op jouw expertise tijdens de voorbereiding van offertes. Je bent in staat om hierbij pragmatisch te denken en vooral praktisch werkbare en veilige oplossingen te bedenken die een klant kunnen overtuigen op vlak van techniek, efficiëntie en veiligheid.
 
Samen met de klant en de leverancier ga je door middel van professioneel overleg altijd op zoek naar de best mogelijke oplossing voor bepaalde thema’s. Hierbij maak je een degelijke analyse van de potentiële risico’s.
 
Je gaat regelmatig op werf- en klantenbezoek om de collega’s op de site met raad en daad bij te staan tijdens de werkvoorbereiding en de uitvoering ervan. Hierdoor kan je snel inspelen op veranderende omstandigheden. Ook woon je meetings bij.
 
Daarnaast houd je de (Senior) Project Manager op de hoogte van alle werken. Ieder project sluit je af met een interne en externe klantenreview (After Action Review).
 
Ten slotte zie je waar er nood is aan extra opleiding en kan je deze opleidingen ook zelf geven. Misschien schakelen we jou wel in binnen onze eigen ENGIE Academy óf als gastdocent in scholen!
 

Ben jij het talent dat we zoeken?

  • je hebt een gespecialiseerde technische achtergrond met 10 jaar ervaring en kan jouw expertise moeiteloos aantonen aan de hand van theoretische en praktische proeven
  • over onze businessprocessen, en hoe ze toe te passen, kom je graag meer te weten (materiaalbestellingen, magazijn …)
  • vanuit je ervaring en attitude ben je een voorbeeld voor andere minder technisch ervaren collega’s
  • als echte teamspeler werk je in een groep van techniekers, ingenieurs en project managers
  • met jouw verantwoordelijke, volhardende en stressbestendige mentaliteit kom je altijd tot gepaste oplossingen
  • flexibiliteit is belangrijk: last-minute opdrachten pak je meteen aan, je past je vlot aan wanneer er afwijkende uitvoeringsregimes zijn en je hebt geen 9-to-5 mindset
  • je bent Nederlandstalig. Indien je de Franse en Engelse taal machtig bent, is dit zeker een pluspunt
 

Ben je klaar om deel uit te maken van de energietransitie?

 
Ja? Dan kom je bij ENGIE Solutions terecht in een innovatieve en boeiende werkomgeving met gevarieerde projecten waarin je jouw skills verder kan ontplooien.
Je komt in contact met de nieuwste technologieën op weg naar een koolstofvrije wereld. Daarnaast krijg je van ons:
  • een competitief salaris in lijn met jouw opleiding en ervaring
  • tal van voordelen zoals maaltijdcheques, een sociaal abonnement, hospitalisatie- & groepsverzekering
  • interessante opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 
Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!
 
Heb je interesse in deze functie en heb je vragen? Contacteer onze HR-collega Kurt Verrijt - 0471 55 17 13 - kurt.verrijt@engie.com
Andere interressante jobs