Eindwerkstage Kerncentrale Doel: Controle MRH-regelkaarten m.b.v. CCTT box

Doel - KCD

Electricityproduction (ZZFELE)

Stages

Fulltime

ENGIE Electrabel zoekt voor Kerncentrale Doel een student voor eindwerkstage: Controle MRH-regelkaarten m.b.v. CCTT box.
 

Wat houdt deze stage precies in?

 
De opname van de analoge regelaars moderniseren:
  • de ontwikkeling van een systeem voor het testen/controleren van analoge regelaars (PID) en allerhande analoge omvormerkaarten uit de ACEC MRH 2000 & 3000 reeks. Dit systeem dient geïmplementeerd te worden op een speciaal hiervoor ontwikkelde test box (CCTT) van Laborelec. Enerzijds, moet het geheel aan software en hardware toelaten om de kaarten aan de hand van vooraf bepaalde parameters te controleren op hun goede werking. Anderzijds, dient het systeem digitale ‘fingerprints’ van de geteste kaarten op te kunnen slaan zodat het verouderingsproces kan gemonitord worden
  • de ontwikkeling van een systeem om de regelparameters van bestaande regelkringen te kunnen optimaliseren. De bedoeling is om gecapteerde stapresponsies van bestaande regelkringen te kunnen uploaden in de CCTT test box van Laborelec. Op deze box dient dan eenzelfde type regelaar met dezelfde parameterinstellingen als in de bestaande regelkring aangesloten te worden. Het ontwikkelde systeem (software) dient vervolgens de regeling met de aangesloten kaart te simuleren en voorstellen aan te rijken om de parameters voor deze regelaar te optimaliseren, te testen en te controleren.
  • uitschrijven van instructies voor het gebruik van het ontwikkelde systeem
  • uitwerken van praktische training om het systeem te kunnen gebruiken

 

Wat heb je nodig?

  • bachelor elektromechanica of meet- en regeltechnieken
  • algemene kennis meet- en regeltechnieken
  • basiselektronica (transistor, opamp, diode, PLC, netwerk)
 
Ben je geïnteresseerd in deze stage en heb je vragen? Contacteer onze HR-collega Andrea Wils - andrea.wils@engie.com
 
#MechanicalInternships_BE
Andere interressante jobs