We zijn op zoek naar een groot aantal Techniekers. Solliciteer nu en ga aan de slag bij ENGIE!

Als technicus bieden ENGIE Fabricom, ENGIE Cofely en ENGIE Axima jou vele carrièremogelijkheden om bij te dragen tot een groenere, veiligere en meer doeltreffende energie. Ons bedrijf heeft zich tot doel gesteld om van België een kampioen te maken in intelligente energie en onze technici zijn onmisbaar om dit doel te bereiken. Heb je belangstelling voor de uitdaging? Sluit je aan bij de ENGIE UPtimisten en neem actief deel aan de Belgische energetische omschakeling.

Bekijk alle vacatures

Meest recente vacatures voor techniekers

Wil je opgeleid worden tot Service Technieker Security?

Aartselaar Security (ZZFSEC)

Je start als elektricien / installateur in securitysystemen en wordt zowel on the job als in ons gespecialiseerd opleidingscentrum opgeleid tot Service Technieker Security. Word een specialist in interface, fingerprint, CCTV, …. Je voert gepland onderhoud uit aan installaties.

Meer info

Electricien Expert

Oudergem HVAC (ZZFHVAC)

Voor een werf in Brussel zijn we op zoek naar een Elektricien. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie, het onderhoud, de montage en de interventies op verschillende elektrische laag- en middenspanningsinstallaties. Je bent een hooggekwalificeerd en ervaren vakman die in staat is om moeilijkere werken op elektrische hoogspanningsapparatuur en -circuits uit te voeren.

Meer info

Polyvalent HVAC-technieker Brucargo

Zaventem HVAC (ZZFHVAC)

Voor ENGIE Cofely zijn wij momenteel op zoek naar een Polyvalent technieker, verantwoordelijk voor gebouw- en onderhoudswerken HVAC en elektriciteit bij verschillende klanten op de site van Brucargo. Als polyvalent technieker ben je het eerste aanspreekpunt voor alle technische storingen die zich voordoen inzake gebouwentechnieken.

Meer info

Enkele cijfers over de jobs bij technieker

Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector

Alle vacatures voor technieker