We zijn op zoek naar een groot aantal Techniekers. Solliciteer nu en ga aan de slag bij ENGIE!

Als Technicus bieden de verschillende entiteiten van ENGIE jou vele carrièremogelijkheden om bij te dragen tot een groenere, veiligere en meer doeltreffende energie. ENGIE neemt het voortouw in de koolstofarme transitie en biedt particulieren, bedrijven en lokale overheden innovatieve oplossingen aan om hun energietransitie waar te maken. Onze technici zijn onmisbaar om dit doel te bereiken. Heb je belangstelling voor de uitdaging? Sluit je aan bij de ENGIE UPtimisten. Zo maak ook jij actief deel uit van de energierevolutie!

Bekijk alle vacatures

Meest recente vacatures voor techniekers

HVAC-Technieker

Mechelen HVAC (ZZFHVAC)

In Mechelen zijn we nog op zoek naar een om ons team te versterken. Je sta in voor allerhande onderhouds- en herstellingswerken bij klanten in de regio (vooral kantoorgebouwen actief in de bank- en verzekeringsector) je takenpakket is erg gevarieerd. Zo sta je in voor zowel preventief als correctief onderhoud van technische installaties (elektriciteit, HVAC, verwarming, sanitair, relamping, etc.) je werkt vooral zelfstandig, maar maakt deel uit van een hecht team waar samenwerking vanzelfsprekend is

Meer info

HVAC-Technieker

Mechelen HVAC (ZZFHVAC)

In Mechelen zijn we nog op zoek naar een om ons team te versterken. Zo sta je in voor zowel preventief als correctief onderhoud van technische installaties (elektriciteit, HVAC, verwarming, sanitair, relamping, etc.) je werkt vooral zelfstandig, maar maakt deel uit van een hecht team waar samenwerking vanzelfsprekend is Je sta in voor allerhande onderhouds- en herstellingswerken bij klanten in de regio (vooral kantoorgebouwen actief in de bank- en verzekeringsector) je takenpakket is erg gevarieerd.

Meer info

HVAC-Technieker

Mechelen HVAC (ZZFHVAC)

Ben jij op zoek naar variatie in je job? Zo sta je in voor zowel preventief als correctief onderhoud van technische installaties (elektriciteit, HVAC, verwarming, sanitair, relamping, etc.) je werkt vooral zelfstandig, maar maakt deel uit van een hecht team waar samenwerking vanzelfsprekend is Je sta in voor allerhande onderhouds- en herstellingswerken bij klanten in de regio (vooral kantoorgebouwen actief in de bank- en verzekeringsector) je takenpakket is erg gevarieerd.

Meer info

Enkele cijfers over de jobs bij technieker

Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector

Alle vacatures voor technieker