We zijn op zoek naar een groot aantal Techniekers. Solliciteer nu en ga aan de slag bij ENGIE!

Als Technicus bieden de verschillende entiteiten van ENGIE jou vele carrièremogelijkheden om bij te dragen tot een groenere, veiligere en meer doeltreffende energie. ENGIE neemt het voortouw in de koolstofarme transitie en biedt particulieren, bedrijven en lokale overheden innovatieve oplossingen aan om hun energietransitie waar te maken. Onze technici zijn onmisbaar om dit doel te bereiken. Heb je belangstelling voor de uitdaging? Sluit je aan bij de ENGIE UPtimisten. Zo maak ook jij actief deel uit van de energierevolutie!

Bekijk alle vacatures

Meest recente vacatures voor techniekers

Mechanische technici met doorgroeipotentieel

Doel - KCD Electricityproduction (ZZFELE)

Dan is het departement Maintenance - Draaiende of - Statische Tuigen van Kerncentrale Doel naar jou op zoek! Met jouw ervaring in onderhoudsprojecten en oog voor detail zie je erop toe dat alles correct verloopt. Deze onderhoudsprojecten kunnen zowel predictief, preventief als correctief zijn.

Meer info

Mechanische technici met doorgroeipotentieel

Doel - KCD Electricityproduction (ZZFELE)

H eb jij een mechanische achtergrond met veel of weinig ervaring ? Jij zorgt ervoor dat deze veilig, kwaliteitsvol en efficiënt kunnen worden uitgevoerd door de Techniekers. Als Technieker sta je samen met jouw collega’s dagelijks in voor het onderhoud van de afsluiters, warmtewisselaars, pompen, turbines, diesels alsook voor de onderhoudswerken tijdens revisie en de opvolging van verschillende contractanten .

Meer info

Monteurs centrale verwarming en sanitair

Jabbeke - Vandewalle HVAC (ZZFHVAC)

Wij zoeken voor ons filiaal in Jabbeke: Monteurs centrale verwarming en sanitair.

Meer info

Enkele cijfers over de jobs bij technieker

Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector

Alle vacatures voor technieker