We zijn op zoek naar een groot aantal Techniekers. Solliciteer nu en ga aan de slag bij ENGIE!

Als technicus bieden ENGIE Fabricom, ENGIE Cofely en ENGIE Axima jou vele carrièremogelijkheden om bij te dragen tot een groenere, veiligere en meer doeltreffende energie. Ons bedrijf heeft zich tot doel gesteld om van België een kampioen te maken in intelligente energie en onze technici zijn onmisbaar om dit doel te bereiken. Heb je belangstelling voor de uitdaging? Sluit je aan bij de ENGIE UPtimisten en neem actief deel aan de Belgische energetische omschakeling.

Bekijk alle vacatures

Meest recente vacatures voor techniekers

Koeltechnisch monteur

Kessel-Lo (Leuven) HVAC (ZZFHVAC)

Momenteel zijn we op zoek naar een koeltechnisch monteur om ons installatieteam te versterken. Als koeltechnisch monteur werk je op projectbasis bij verschillende klanten. Als installatietechnieker Koeling kom je in een dynamische installatieploeg terecht die zich vooral bezighoudt met het plaatsen van nieuwe HVAC- en koelinstallaties.

Meer info

Service technieker Leuven-Hasselt

Kessel-Lo (Leuven) HVAC (ZZFHVAC)

In de regio Leuven-Hasselt zijn wij nog op zoek naar versterking van ons huidig team, gespecialiseerd binnen HVAC. Als service technieker ben je verantwoordelijk voor onderhouds-en herstellingswerken bij de installaties van verschillende klanten, actief in de financiën en verzekeringen. Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van technische installaties (verwarming, elektriciteit, HVAC, sanitair) in kantoorgebouwen.

Meer info

Mechanisch HVAC-technieker

Beerse HVAC (ZZFHVAC)

Voor onze klant in Beerse, actief in de farmaceutische sector, is ENGIE momenteel op zoek naar een mechanisch HVAC-technieker. Als mechanisch HVAC-technieker zorg je voor het preventief en correctief onderhoud aan technische installaties bij onze klant te Beerse. Jouw takenpakket bestaat vooral uit mechanische en elektromechanische onderhoudsactiviteiten (lagers, riemschijven, filters,etc.)

Meer info

Enkele cijfers over de jobs bij technieker

Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector

Alle vacatures voor technieker