We zijn op zoek naar een groot aantal Techniekers. Solliciteer nu en ga aan de slag bij ENGIE!

Als technicus bieden ENGIE Fabricom, ENGIE Cofely en ENGIE Axima jou vele carrièremogelijkheden om bij te dragen tot een groenere, veiligere en meer doeltreffende energie. Ons bedrijf heeft zich tot doel gesteld om van België een kampioen te maken in intelligente energie en onze technici zijn onmisbaar om dit doel te bereiken. Heb je belangstelling voor de uitdaging? Sluit je aan bij de ENGIE UPtimisten en neem actief deel aan de Belgische energetische omschakeling.

Bekijk alle vacatures

Meest recente vacatures voor techniekers

Operator Alarmcentrale

Antwerpen Security (ZZFSEC)

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Operator Alarmcentrale. Als operator in de PortEyes Control Room heb je een grote verantwoordelijkheid in het zo goed mogelijk behandelen van binnenkomende alarmen volgens een vastgelegde procedure. Naast de reactieve alarmafhandeling zijn er ook preventieve taken zoals virtuele rondes of patrouilles.

Meer info

Werfleider Elektriciteit

Limburg Industry (ZZFIND)

Bij Fabricom Buildings, afdeling Lummen, zijn wij op zoek naar een Werfleider Elektriciteit. Toezicht houden op de dagelijkse werkzaamheden van de arbeiders, hen aansturen en motiveren. De nodige werkinstructies doorgeven aan de arbeiders, op basis van gegevens verstrekt door de Site Supervisor of Project Leader.

Meer info

Lasser - Pijpfitter

Limburg Industry (ZZFIND)

Voor onze divisie Industry North, afdeling P&M, gevestigd te Genk, zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde Lassers/Pijpfitters. Je garandeert veilig en kwaliteitsvol pijpfitterswerk volgens de van toepassing zijnde regels en vermijdt hierdoor lasproblemen en installatieproblemen. Je voert de werkzaamheden kwalitatief uit, rekening houdend met de tekeningen, veiligheidsvereisten en de vooropgestelde timing.

Meer info

Enkele cijfers over de jobs bij technieker

Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector

Alle vacatures voor technieker