10 openstaande vacatures voor techniekers Andere bij ENGIE

De 3 belangrijke activiteitsdelen van ENGIE zijn : elektriciteit, winning en distributie van gas en energiediensten. Ben je geïnteresseerd in een betrekking als technieker in een groeiende firma ? De groep ENGIE is de ideale firma voor jou ! Solliciteer nu meteen : met snelheid en discretie.

Chauffeur CE / Monteur

Haren - Fabricom Highvoltage (ZZFHIG)

ENGIE Fabricom zoekt CHAUFFEURS CE die willen meewerken met onze montageploegen HOOGSPANNING. Met je vrachtwagen verplaats je je naar onze werven overal in België en soms ook naar de buurlanden.

Meer info

Glasvezellasser

Houthalen Centrum Zuid 3020 - Fabricom Industry (ZZFIND)

Dan zijn wij bij ENGIE Fabricom Houthalen op zoek naar jou. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een Glasvezellasser.

Meer info

Glasvezelblazer rijbewijs C/CE

Houthalen Centrum Zuid 3020 - Fabricom Industry (ZZFIND)

Voor onze divisie Grids te Houthalen zijn we op zoek naar: Glasvezelblazers (met rijbewijs C/CE). Samen met je collega maak je deel uit van een team van twee personen die een belangrijke rol hebben in de aanleg van glasvezel netwerken in heel België. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het inblazen van glasvezelkabels door tubes- buizen in de grond.

Meer info

Lasser - Pijpfitter

Limburg Industry (ZZFIND)

Voor onze divisie Industry North, afdeling P&M, gevestigd te Genk, zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde (M/V): Lassers/Pijpfitters. Je garandeert veilig en kwaliteitsvol pijpfitterswerk volgens de van toepassing zijnde regels en vermijdt hierdoor lasproblemen en installatieproblemen. Je voert de werkzaamheden kwalitatief uit, rekening houdend met de tekeningen, veiligheidsvereisten en de vooropgestelde timing.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers

Lasser / Pijpfitter

Zwijndrecht Industry (ZZFIND)

Voor onze divisie Industry North, afdeling P&M, gevestigd te Zwijndrecht, zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde: LASSERS/ PIJPFITTERS. Je garandeert veilig en kwaliteitsvol las- en pijpfitterswerk volgens de van toepassing zijnde regels en vermijdt hierdoor lasproblemen en installatieproblemen. Je voert de werkzaamheden kwalitatief uit, rekening houdend met de tekeningen, veiligheidsvereisten en de vooropgestelde timing.

Meer info

PLOEG GRONDWERKERS

Haren - Fabricom Highvoltage (ZZFHIG)

GRONDWERKERSPLOEG - ENGIE Fabricom zoekt een ploeg grondwerkers voor de aanleg van ondergrondse hoogspanningskabels (vergelijkbaar met plaatsen nutsleidingen). Wij zoeken een volledige ploeg ( 2 à 3 handlangers + ploegbaas ). Je helpt mee met de aanleg van hoogspanningskabels, deze worden gelijkaardig als andere nutsleidingen geplaatst.

Meer info
Aantal vacatures techniekers per sector

Grondwerker

Houthalen Centrum Zuid 3020 - Fabricom Industry (ZZFIND)

Voor onze divisie Grids te Houthalen zijn we op zoek naar een Grondwerker. Je staat in voor graafwerken zowel met een graafmachine als met de hand. Je voert kabelwerken uit (trekken van kabels door buizen en canniveau’s).

Meer info

Klimmer Lijnwerker

Haren Highvoltage (ZZFHIG)

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker Andere
Team te lummen
Ideale persoon Buildings team
Buildings team te lummen
Fabricom houthalen Montageploegen hoogspanning
Chauffeurs ce
Trekken van kabels