13 openstaande vacatures voor techniekers Andere bij ENGIE

Delen: elektriciteit, winning en distributie van fossiele brandstoffen en energiediensten. Wil je een betrekking als technieker in de andere in een welvarend bedrijf? Er zijn 13 functies voor technieker beschikbaar binnen ENGIE. Solliciteer: wij behandelen jouw sollicitatiebrief snel en in alle vertrouwelijkheid.

Operator Alarmcentrale

Antwerpen Security (ZZFSEC)

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Operator Alarmcentrale. Als operator in de PortEyes Control Room heb je een grote verantwoordelijkheid in het zo goed mogelijk behandelen van binnenkomende alarmen volgens een vastgelegde procedure. Naast de reactieve alarmafhandeling zijn er ook preventieve taken zoals virtuele rondes of patrouilles.

Meer info

Chauffeur CE / Monteur

Haren - Fabricom Highvoltage (ZZFHIG)

ENGIE Fabricom zoekt CHAUFFEURS CE die willen meewerken met onze montageploegen HOOGSPANNING. Met je vrachtwagen verplaats je je naar onze werven overal in België en soms ook naar de buurlanden.

Meer info

Glasvezellasser

Houthalen Centrum Zuid 3020 - Fabricom Industry (ZZFIND)

Dan zijn wij bij ENGIE Fabricom Houthalen op zoek naar jou. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een Glasvezellasser tegen de gevel.

Meer info

Glasvezelblazer rijbewijs C/CE

Houthalen Centrum Zuid 3020 - Fabricom Industry (ZZFIND)

Voor onze divisie Grids te Houthalen zijn we op zoek naar: Glasvezelblazers (met rijbewijs C/CE). Samen met je collega maak je deel uit van een team van twee personen die een belangrijke rol hebben in de aanleg van glasvezel netwerken in heel België. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het inblazen van glasvezelkabels door tubes- buizen in de grond.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers

Glasvezellasser

Houthalen Centrum Zuid 3020 - Fabricom Industry (ZZFIND)

Dan zijn wij bij ENGIE Fabricom Houthalen op zoek naar jou. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een Glasvezellasser.

Meer info

Lasser - Pijpfitter

Limburg Industry (ZZFIND)

Voor onze divisie Industry North, afdeling P&M, gevestigd te Genk, zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde Lassers/Pijpfitters. Je garandeert veilig en kwaliteitsvol pijpfitterswerk volgens de van toepassing zijnde regels en vermijdt hierdoor lasproblemen en installatieproblemen. Je voert de werkzaamheden kwalitatief uit, rekening houdend met de tekeningen, veiligheidsvereisten en de vooropgestelde timing.

Meer info
Aantal vacatures techniekers per sector

Laborant

Antwerpen Electricityproduction (ZZFELE)

De Business Unit Generation beheert, onderhoudt en doet de uitbating van grootschalige aardgas-, biomassa- en WKK-eenheden van ENGIE in Europa. Immers, wij streven ernaar om een perfecte aanvulling te zijn op hernieuwbare energie en dit door het inzetten van flexibele, performante en CO2-lage installaties. Om onze vloot van WKK-eenheden (warmtekrachtkoppeling), voornamelijk gelegen op de sites van grote chemische bedrijven in de Antwerpse regio, zoeken wij een Laborant om ons chemie team te versterken.

Meer info

Klimmer Lijnwerker

Haren Highvoltage (ZZFHIG)

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker Andere
Fabricom houthalen
Montageploegen hoogspanning Chauffeurs ce
Engie fabricom
Trekken van kabels Kabels door buizen
Canniveau ’s
Divisie grids