8 openstaande vacatures voor techniekers Andere bij ENGIE

ENGIE is dé distributeur van energie bij uitstek, in Europa en in de opkomende industrielanden. Wens je te groeien als technieker in de andere in een innovatief bedrijf? Onder de 8 beschikbare jobs als technieker heeft ENGIE ongetwijfeld de job die je zoekt. Aarzel niet om meteen jouw sollicitatiebrief: deze wordt efficiënt behandeld.

Technieker Sprinklers

Aartselaar Industry (ZZFIND)

Als technieker sprinklersystemen ga je langs verschillende werven en helpt de klant zo goed mogelijk.

Meer info

Technieker Elektronica

Doel - KCD IT (ZZFIT)

In de regio rond Antwerpen zijn we momenteel op zoek naar een technieker elektronica om ons team te versterken. Als technieker elektronica help je jouw interne klanten graag verder met herstellingen, leveringen, onderhoud en het gebruikslaar maken van PC’s, telecom en telefonie. Als technieker elektronica is jouw takenpakket erg gevarieerd: je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten voor allerhande interventies aangaande telecom, PC’s en telefonie (beamers, tablets, etc.)

Meer info

Procesoperator

Vlaanderen Electricityproduction (ZZFELE)

Deze bedrijfseenheid van ENGIE heeft de ambitie om de perfecte aanvulling te worden op hernieuwbare energie, én om de industrie proactief te gidsen in haar energietransitie!. Voor onze vloot van WKK-eenheden (warmtekrachtkoppeling), voornamelijk gelegen op de sites van grote chemische bedrijven in de Antwerpse haven, zoeken wij een procesoperator. Je voert kleine onderhoudstaken uit en je verricht administratieve taken zoals het schrijven van een procedure, incidentverslagen, ….

Meer info

Chauffeur CE / grondwerker

Haren - Fabricom Highvoltage (ZZFHIG)

Wil je je rijbewijs CE combineren met een technische job?ENGIE Solutions zoekt CHAUFFEURS CE die willen meewerken met onze grondwerkers/montageploeg. Je bent verantwoordelijk voor het transport van gronden en materiaal van en naar onze werven.

Meer info

Vacatures voor techniekers bij jou in de buurt

Zoek op de kaart

Lasser - Pijpfitter

Limburg Industry (ZZFIND)

Voor onze divisie Industry North, afdeling P&M, gevestigd te Genk, zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde Lassers/Pijpfitters. Je garandeert veilig en kwaliteitsvol pijpfitterswerk volgens de van toepassing zijnde regels en vermijdt hierdoor lasproblemen en installatieproblemen. Je voert de werkzaamheden kwalitatief uit, rekening houdend met de tekeningen, veiligheidsvereisten en de vooropgestelde timing.

Meer info

Operator Alarmcentrale

Muizen (Mechelen) Security (ZZFSEC)

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Operator Alarmcentrale. Als operator in de PortEyes Control Room heb je een grote verantwoordelijkheid in het zo goed mogelijk behandelen van binnenkomende alarmen volgens een vastgelegde procedure. Naast de reactieve alarmafhandeling zijn er ook preventieve taken zoals virtuele rondes of patrouilles.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers

Logistieke/technisch medewerker Grimbergen

Grimbergen - Fabricom Industry (ZZFIND)

ENGIE Fabricom is wereldwijd een toonaangevende fabrikant van hot induction bochten. We beschikken over alle vereiste technologische en machinale capaciteiten om bochten te produceren voor de meest geavanceerde onshore en offshore olie- en gaspijpleidingen en specifieke toepassingen in de chemische, petrochemische en energiesector. Je bent verantwoordelijk voor alle uitgaande goederen (inductief gebogen bochten).

Meer info

Klimmer Lijnwerker

Haren Highvoltage (ZZFHIG)

Meer info
Aantal vacatures techniekers per sector

Vacatures voor techniekers bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker Andere
Pc ’s
Transport van gronden Technische job?engie
Technische job?engie solutions
Rijbewijs ce Chauffeurs ce
Ce combineren
Virtuele rondes