2 openstaande vacatures voor techniekers Andere in Doel - KCD bij ENGIE

De maatschappij ENGIE is dé internationale leverancier van energie bij uitstek, in Europa en in de recent geïndustrialiseerde landen. Wens je te werken als technieker in de andere in de fascinerende energiesector? Onze maatschappij ENGIE kan constant nieuwe ondernemende mensen gebruiken een goede teamgeest. Als je zin hebt om je aan te sluiten bij ons team, bezorg ons dan snel je cv!

Operator Splijtstofbehandeling

Doel - KCD Electricityproduction (ZZFELE)

Dan is de dienst Nuclear Fuel in de Kerncentrale van Doel JOUW werkterrein als Operator Splijtstofbehandeling Fuel!. De dienst Nuclear Fuel staat in voor het herladen van de reactoren met nieuwe splijtstofelementen en het afvoeren van oude splijtstofelementen.

Meer info

Technieker Elektronica

Doel - KCD IT (ZZFIT)

In de regio rond Antwerpen zijn we momenteel op zoek naar een technieker elektronica om ons team te versterken. Als technieker elektronica help je jouw interne klanten graag verder met herstellingen, leveringen, onderhoud en het gebruikslaar maken van PC’s, telecom en telefonie. Als technieker elektronica is jouw takenpakket erg gevarieerd: je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten voor allerhande interventies aangaande telecom, PC’s en telefonie (beamers, tablets, etc.)

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker Andere
Dienst nuclear
Nuclear fuel Pc ’s
Reactoren met nieuwe splijtstofelementen
Oude splijtstofelementen Operator splijtstofbehandeling
Kerncentrale van
Technieker elektronica