6 openstaande vacatures voor techniekers Automatisatie - Elektronica bij ENGIE

Op het niveau van de energietransitie gaat ENGIE door als nummer 1 door moderne en milieuvriendelijke producten aan te bieden. Wens je te werken als technieker in de automatisatie-elektronica binnen een maatschappij met toekomst? Onze onderneming ENGIE kan onophoudelijk meer ondernemende kandidaten gebruiken die gewapend zijn met uitstekende organisatorische competenties. Als je zin hebt om je aan te sluiten bij onze medewerkers, aarzel dan niet om ons snel je kandidatuur te geven!

Meet- en Regeltechnieker HVAC

Aartselaar HVAC (ZZFHVAC)

Als Meet- en Regeltechnieker sta je vooral in voor het opstarten en inregelen van een HVAC installatie. Het ontwerpen van elektrische schema’s en schakelborden in E-plan behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Volledig zelfstandig een installatie opstarten en inregelen volgens een ongeschreven "code van de goede praktijk" en rekening houdend met alle voorschriften inzake veiligheid, gezondheid, hygiëne en zin voor het milieu.

Meer info

Electricien Industriel

België Highvoltage (ZZFHIG)

Industrieel Elektricien in Vlaanderen, Brussel, en Wallonie. Om te werken op tertiaire en industriële sites. ENGIE is voortdurend op zoek naar industrieel elektriciens die gespecialiseerd zijn in de installatie, aansluiting, depannage en onderhoud van elektrische installaties.

Meer info

Commissioning Officer

Nivelles HVAC (ZZFHVAC)

Wij zoeken voor onze zetel van Nijvel een Commissioning Engineer. Als Commissioning Officer HVAC zorg je voor de opstart, het testen en het afregelen van de HVAC-installaties volgens de planning, de procedures en de specificaties van het project. Je stuurt de technici van leveranciers en onderaannemers aan, zodat de installatie binnen de vooropgestelde termijn wordt opgeleverd.

Meer info

Meet- en Regeltechnicus

Doel - KCD Electricityproduction (ZZFELE)

Zie je jezelf verder groeien in de wereld van de meet- en regeltechniek en de energie?. Samen met jouw collega’s zorg je voor het dagelijks onderhoud van verschillende installaties in de kerncentrale van Doel.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers

Meet- en regeltechnieker

Kallo (Beveren-Waas) Electricityproduction (ZZFELE)

De ENGIE Business Unit Generation beheert, onderhoudt en doet de uitbating van grootschalige aardgas-, biomassa- en WKK-eenheden van ENGIE in Europa. Om onze vloot van WKK-eenheden (warmtekrachtkoppeling), voornamelijk gelegen op de sites van grote chemische bedrijven in de Antwerpse regio, zoeken wij een meet- en regeltechnieker om ons Maintenance team te versterken. Je takenpakket is erg gevarieerd en ziet er als volgt uit: Je analyseert problemen en spoort fouten op binnen het domein van instrumentatie en automatisatie en stelt op deze manier je diagnose.

Meer info

Technieker automatisatie

Mechelen HVAC (ZZFHVAC)

ENGIE Cofely is op zoek naar een technieker automatisatie, die een bijdrage wil leveren aan de groei van een veelzijdige automatiseringsafdeling. Samen met de project leider begeleid je projecten in de regio Vlaanderen en Brussel. Je staat in voor het correctief en preventief onderhoud van HVAC-installaties op vlak van elektriciteit, koeling en ventilatie.

Meer info
Aantal vacatures techniekers per sector
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker Automatisatie - Elektronica
’s zorg
Dagelijks onderhoud Collega ’s
Tertiaire en industriële sites
Onderhoud van elektrische installaties Industrieel elektriciens
Elektricien in vlaanderen
Veelzijdige automatiseringsafdeling