3 openstaande vacatures voor techniekers Automatisatie - Elektronica bij ENGIE

ENGIE is een energiefirma die een mondiale reputatie heeft. De onderneming is gevestigd op internationaal niveau. Zoek je een functie als technieker in de automatisatie-elektronica in het boeiende domein van de energie? De rekruteerders van ENGIE willen graag 3 extra technieker aanwerven. Als je inlichtingen nodig hebt aangaande de waarden van ons bedrijf, aarzel niet om je te richten tot onze personeelsdienst.

Meet- en Regeltechnieker HVAC

Aartselaar HVAC (ZZFHVAC)

Als Meet- en Regeltechnieker sta je vooral in voor het opstarten en inregelen van een HVAC installatie. Het ontwerpen van elektrische schema’s en schakelborden in E-plan behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Volledig zelfstandig een installatie opstarten en inregelen volgens een ongeschreven "code van de goede praktijk" en rekening houdend met alle voorschriften inzake veiligheid, gezondheid, hygiëne en zin voor het milieu.

Meer info

Electricien Industriel

België Highvoltage (ZZFHIG)

Industrieel Elektricien in Vlaanderen, Brussel, en Wallonie. Om te werken op tertiaire en industriële sites. ENGIE is voortdurend op zoek naar industrieel elektriciens die gespecialiseerd zijn in de installatie, aansluiting, depannage en onderhoud van elektrische installaties.

Meer info

Meet- en regeltechnici met doorgroeipotentieel

Doel - KCD Electricityproduction (ZZFELE)

Dan is het departement Maintenance – Instrumentation & Control van Kerncentrale Doel naar jou op zoek!. Met jouw gevoel voor verantwoordelijkheid en besef van veiligheid volg je hierbij de geldende afspraken rond termijnen, veiligheid, kwaliteit en milieu met gemak op.

Meer info

Vacatures voor techniekers bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector

Vacatures voor techniekers bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker Automatisatie - Elektronica
– instrumentation &
Van kerncentrale doel Milieu met gemak
Gevoel voor verantwoordelijkheid
Departement maintenance Besef van veiligheid
Afspraken rond termijnen
Maintenance –