5 openstaande vacatures voor techniekers Automatisatie - Elektronica bij ENGIE

De groep ENGIE is een organisatie die wereldwijd bekend staat en meer dan 24 miljoen klanten in portefeuille heeft. De organisatie integreert nauwgezet sociale en ecologische kwesties in haar strategie. Wil je werk vinden dat op jouw lijf geschreven is, bij een groeiende werkgever ? Onder de 5 werkaanbiedingen voor technieker hebben wij gegarandeerd de baan die je zoekt. Zend snel jouw cv en motivatiebrief.

Meet- en Regeltechnieker HVAC

Aartselaar HVAC (ZZFHVAC)

Als Meet- en Regeltechnieker sta je vooral in voor het opstarten en inregelen van een HVAC installatie. Het ontwerpen van elektrische schema’s en schakelborden in E-plan behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Volledig zelfstandig een installatie opstarten en inregelen volgens een ongeschreven "code van de goede praktijk" en rekening houdend met alle voorschriften inzake veiligheid, gezondheid, hygiëne en zin voor het milieu.

Meer info

Electricien Industriel

België Highvoltage (ZZFHIG)

Industrieel Elektricien in Vlaanderen, Brussel, en Wallonie. Om te werken op tertiaire en industriële sites. ENGIE is voortdurend op zoek naar industrieel elektriciens die gespecialiseerd zijn in de installatie, aansluiting, depannage en onderhoud van elektrische installaties.

Meer info

Meet- en Regeltechnici

Doel - KCD Electricityproduction (ZZFELE)

Voor de kerncentrale in Doel zijn wij op zoek naar Meet- en Regeltechnici voor het departement Maintenance. Je werkt mee aan de uitvoering van de onderhoudsprojecten: periodieke testen, kalibraties, preventief onderhoud, correctief onderhoud, installatiewijzigingen,…. Je werkt binnen alle geldende afspraken rond planning, veiligheid, kwaliteit en milieu.

Meer info

Meet- en regeltechnieker

Kallo (Beveren-Waas) Electricityproduction (ZZFELE)

De ENGIE Business Unit Generation beheert, onderhoudt en doet de uitbating van grootschalige aardgas-, biomassa- en WKK-eenheden van ENGIE in Europa. Om onze vloot van WKK-eenheden (warmtekrachtkoppeling), voornamelijk gelegen op de sites van grote chemische bedrijven in de Antwerpse regio, zoeken wij een meet- en regeltechnieker om ons Maintenance team te versterken. Je takenpakket is erg gevarieerd en ziet er als volgt uit: Je analyseert problemen en spoort fouten op binnen het domein van instrumentatie en automatisatie en stelt op deze manier je diagnose.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers

Technieker automatisatie

Mechelen HVAC (ZZFHVAC)

ENGIE Cofely is op zoek naar een technieker automatisatie, die een bijdrage wil leveren aan de groei van een veelzijdige automatiseringsafdeling. Samen met de project leider begeleid je projecten in de regio Vlaanderen en Brussel. Je staat in voor het correctief en preventief onderhoud van HVAC-installaties op vlak van elektriciteit, koeling en ventilatie.

Meer info
Aantal vacatures techniekers per sector
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker Automatisatie - Elektronica
Tertiaire en industriële sites
Onderhoud van elektrische installaties Industrieel elektriciens
Elektricien in vlaanderen
Veelzijdige automatiseringsafdeling Technieker automatisatie
Regio vlaanderen
Project leider