2 openstaande vacatures voor techniekers Data - Telecom - Netwerk bij ENGIE

De expertise van de firma ENGIE wordt gegroepeerd in 3 vakken : elektriciteit, productie en distributie van fossiele brandstoffen en energiediensten. Is jouw zoektocht naar werk gericht op een functie die helemaal beantwoordt aan jouw verwachtingen, bij voorkeur in een succesvol bedrijf ? De groep ENGIE kan constant nieuwe vastberaden werknemers gebruiken die zelfstandig zijn. We verzoeken je om onze 2 werkaanbiedingen als technieker te raadplegen op deze website.

Technicien Itinérant

Brussels HVAC (ZZFHVAC)

Voor het technisch onderhoud in verschillende Brusselse datacenters is ENGIE Cofely op zoek naar een mobiele datacentertechnicus. In het kader van je functie moet je: Technische ondersteuning bieden op verschillende locaties om het dagelijks onderhoud van de apparatuur uit te voeren. Onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan elektriciteits-, HVAC- en koelinstallaties volgens het onderhoudsschema.

Meer info

Glasvezeltechnieker Allround

Wetteren - Fabricom Roadandrail (ZZFROA)

Lees dan zeker verder, bij ENGIE Fabricom zijn we volop opzoek naar nieuwe talenten om Uptimist te worden. In deze variërende job zal je werken de diverse operatoren van het glasvezelnet met telkens een iets andere invulling van je job.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker Data - Telecom - Netwerk
Opzoek naar nieuwe talenten
Diverse operatoren Engie fabricom
Mobiele datacentertechnicus
Dagelijks onderhoud Technische ondersteuning
Engie cofely
Brusselse datacenters