53 openstaande vacatures voor techniekers Electriciteit bij ENGIE

De activiteiten van ENGIE zijn opgebouwd rond 3 pijlers : elektriciteit, productie en distributie van fossiele brandstoffen en energieprestaties. Zou je graag de functie uitoefenen van technieker in de electriciteit ? ENGIE kan steeds meer energieke werknemers gebruiken met heel goede organisatorische vaardigheden. Aarzel niet langer om te solliciteren : wij houden ons zo spoedig mogelijk bezig met jouw sollicitatiebrief.

Aansluiter Elektriciteit en Gas (regio Aalst)

Aalst Industry (ZZFIND)

Lees dan zeker verder, bij ENGIE Fabricom zijn we volop aan het aanwerven. Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen en vernieuwen van huisaansluitingen elektriciteit en gas.

Meer info

Elektricien Buildings

Aartselaar Industry (ZZFIND)

Voor onze vestiging te Aartselaar zijn wij op zoek naar een Elektricien. De divisie Buildings verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen, kantoorcomplexen, ziekenhuissector, warenhuizen, semi- industrie,, zowel in de openbare als in de privé-sector.

Meer info

Elektricien EM North

Aartselaar Roadandrail (ZZFROA)

Voor onze Business Unit Belgian Operations, divisie Infra, department Rail EM North gevestigd te Aartselaar, zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde:Elektriciens EM North. Je wordt tewerkgesteld op diverse werven in Vlaanderen in de omgeving van spoor- en tramwegen waarbij uw taak bestaat uit het elektrisch aansluiten van diverse elektromechanische uitrustingen, waaronder: De vervanging van verlichting in stations en perrons. De montage van MS-cellen, transformatoren, UPS, gelijkspanningsinstallaties, De montage van camera’s, branddetectie, informatiepanelen,….

Meer info

Field Technieker/engineer Wegkantsystemen

Aartselaar Roadandrail (ZZFROA)

Voor onze Business Unit Belgian Operations, divisie Infra, gevestigd te Aartselaar, zijn we dringend op zoek naar versterking voor ons team. Nieuwbouw en onderhoud diverse wegkantsystemen ( LED Borden, Camera’s, tellussen, elektrische LD kasten, Het opzoeken van fouten op bestaande installaties. Het testen en in dienst stellen van nieuwe installaties.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers

Field Technieker/Engineer Lighting

Aartselaar Roadandrail (ZZFROA)

Voor onze Business Unit Belgian Operations, divisie Infra, gevestigd te Aartselaar, zijn we dringend op zoek naar versterking voor ons team.

Meer info

Meet- en regeltechnieker

Antwerpen Electricityproduction (ZZFELE)

Voor de uitbreiding van de Section Instrumentation & Calibration, zijn wij op zoek naar een Meet- en Regeltechnieker (M/V). Instrumentation & Calibration biedt je de mogelijkheid om je te ontplooien in zowel de klassieke meet-en regeltechniek als in de analysetechnieken, waar je je verder kan ontwikkelen en uitgroeien tot een analyserspecialist. Je bent bij een klant werkzaam in het team dat instaat voor de goede werking en opvolging van alle aanwezige meet- en regelapparatuur.

Meer info
Aantal vacatures techniekers per sector

Meet- en regeltechnieker

Antwerpen HVAC (ZZFHVAC)

Als meet- en regeltechnieker sta je vooral in voor het opstarten en inregelen van een HVAC installatie. Het ontwerpen van elektrische schema’s en schakelborden in E-plan behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Volledig zelfstandig een installatie opstarten en inregelen volgens een ongeschreven "code van de goede praktijk" en rekening houdend met alle voorschriften inzake veiligheid, gezondheid, hygiëne en zin voor het milieu.

Meer info

Elektricien Waterways North

Antwerpen Water (ZZFWAT)

Voor Waterways North, onderdeel van onze divisie Infra zijn we op zoek naar een: Elektricien Waterways. Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van diverse elektromechanische uitrustingen en elektrische aansluitingen in en rond bruggen, sluizen, pompstations en stuwen. Waterways North legt zich toe op de elektrische, elektronische en elektromechanische installaties van bruggen, sluizen en stuwen op de bevaarbare en onbevaarbare waterlopen in het noorden van het land.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker Electriciteit
Data techniekers
Buildings te lummen Elektrische installatie
Engie fabricom
Montage kabels Grote gebouwen
Specialist in interface
Technische installaties