37 openstaande vacatures voor techniekers Electriciteit bij ENGIE

De maatschappij ENGIE is een grote tussenpersoon in de energiesector, in Europa en in de recent geïndustrialiseerde landen. Wens je een baan in te vullen van technieker in de electriciteit binnen een toekomstgericht bedrijf? Onder de 37 in te vullen vacatures als technieker heeft ENGIE zeker de functie die ideaal is voor jou. Zend ons nu jouw cv en motivatiebrief.

Elektricien Buildings

Aartselaar Industry (ZZFIND)

Voor onze vestiging te Aartselaar zijn wij op zoek naar een Elektricien. De divisie Buildings verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen, kantoorcomplexen, ziekenhuissector, warenhuizen, semi- industrie,, zowel in de openbare als in de privé-sector.

Meer info

Ploegbaas - Elektricien Rail EM

Aartselaar Roadandrail (ZZFROA)

Voor onze divisie Infra, departement Rail EM North gevestigd te Aartselaar, zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde: Ploegbaas - Elektricien. Je wordt tewerkgesteld op diverse werven in Vlaanderen in de omgeving van spoor- en tramwegen waarbij uw taak bestaat uit het elektrisch aansluiten van diverse elektromechanische uitrustingen, waaronder: De vervanging van verlichting in stations en perrons. Je leidt een team van werkkrachten en overziet de werken, in samenspraak met de werfleider en/of project leader.

Meer info

Field Technieker/engineer Wegkantsystemen

Aartselaar Roadandrail (ZZFROA)

Voor onze Business Unit Belgian Operations, divisie Infra, gevestigd te Aartselaar, zijn we dringend op zoek naar versterking voor ons team. Nieuwbouw en onderhoud diverse wegkantsystemen ( LED Borden, Camera’s, tellussen, elektrische LD kasten, Het opzoeken van fouten op bestaande installaties. Het testen en in dienst stellen van nieuwe installaties.

Meer info

Elektricien (regio Antwerpen)

Antwerpen Industry (ZZFIND)

Welkom bij ENGIE Fabricom - de werkgever in multitechnische installaties. Dankzij de doorlopende projecten in elektriciteit, (elektro)mechanica en elektronica is ENGIE Fabricom altijd opzoek naar nieuwe collega's. Kies uit één van onze energie-expertise, solliciteer en begin je carrière in: Montage/ombouw van kabels of zekeringskasten in de residentiele sector.

Meer info

Vacatures voor techniekers bij jou in de buurt

Zoek op de kaart

Meet- en regeltechnieker

Antwerpen HVAC (ZZFHVAC)

Als meet- en regeltechnieker sta je vooral in voor het opstarten en inregelen van een HVAC installatie. Het ontwerpen van elektrische schema’s en schakelborden in E-plan behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Volledig zelfstandig een installatie opstarten en inregelen volgens een ongeschreven "code van de goede praktijk" en rekening houdend met alle voorschriften inzake veiligheid, gezondheid, hygiëne en zin voor het milieu.

Meer info

Elektricien (voltijds/optie vast) in Oost-Vlaanderen

België Industry (ZZFIND)

Kies uit één van onze energie-expertises en start een carrière in : Montage kabels of zekeringskasten.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers

Elektricien Brugge

Brugge Energyefficient (ZZFENE)

Voor ENGIE Cofely zijn wij op zoek naar een elektricien voor onze site aan het industrieterrein van Steenbrugge. Jouw takenpakket is erg gevarieerd en bestaat uit het preventief en correctief onderhoud van elektrische installaties en nutsvoorzieningen, zowel residentieel als industrieel. Je werkt in team, op termijn mogelijk zelfstandig.

Meer info

Veiligheidstechnicus

Brussels HVAC (ZZFHVAC)

Ben jij Veiligheidstechnicus gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van veiligheidsinstallaties?. Zin om te werken bij de groep ENGIE Cofely?. Installeren en onderhouden van de badge- en CCT-systemen.

Meer info
Aantal vacatures techniekers per sector

Vacatures voor techniekers bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker Electriciteit
Engie solutions
Elektrische installatie Montage kabels
Specialist in interface
Technische installaties Grote gebouwen
Kies uit één
Industrieel elektriciens