43 openstaande vacatures voor techniekers Electriciteit bij ENGIE

De firma ENGIE is dé leader bij uitstek in de energiesector en werkt op een foutloze manier aan gedurfde innovaties om het optimale antwoord te kunnen bieden op de wensen van het cliënteel en concreet de energiekwesties van morgen aan te gaan. Is jouw zoektocht naar werk gericht op een bedrijf in expansie en eveneens een betrekking met toegevoegde waarde? De firma ENGIE kan constant nieuwe proactieve kandidaten gebruiken een uitstekende analystische geest. Wacht niet met solliciteren: spoedig en vertrouwelijk.

Aansluiter Elektriciteit en Gas (regio Aalst)

Aalst Industry (ZZFIND)

Lees dan zeker verder, bij ENGIE Fabricom zijn we volop aan het aanwerven. Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen en vernieuwen van huisaansluitingen elektriciteit en gas.

Meer info

Elektricien Buildings

Aartselaar Industry (ZZFIND)

Voor onze vestiging te Aartselaar zijn wij op zoek naar een Elektricien. De divisie Buildings verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen, kantoorcomplexen, ziekenhuissector, warenhuizen, semi- industrie,, zowel in de openbare als in de privé-sector.

Meer info

Field Technieker/Engineer Lighting

Aartselaar Roadandrail (ZZFROA)

Voor onze Business Unit Belgian Operations, divisie Infra, gevestigd te Aartselaar, zijn we dringend op zoek naar versterking voor ons team.

Meer info

Field Technieker/engineer Wegkantsystemen

Aartselaar Roadandrail (ZZFROA)

Voor onze Business Unit Belgian Operations, divisie Infra, gevestigd te Aartselaar, zijn we dringend op zoek naar versterking voor ons team. Nieuwbouw en onderhoud diverse wegkantsystemen ( LED Borden, Camera’s, tellussen, elektrische LD kasten, Het opzoeken van fouten op bestaande installaties. Het testen en in dienst stellen van nieuwe installaties.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers

Ploegbaas - Elektricien Rail EM

Aartselaar Roadandrail (ZZFROA)

Voor onze divisie Infra, departement Rail EM North gevestigd te Aartselaar, zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde: Ploegbaas - Elektricien. Je wordt tewerkgesteld op diverse werven in Vlaanderen in de omgeving van spoor- en tramwegen waarbij uw taak bestaat uit het elektrisch aansluiten van diverse elektromechanische uitrustingen, waaronder: De vervanging van verlichting in stations en perrons. Je leidt een team van werkkrachten en overziet de werken, in samenspraak met de werfleider en/of project leader.

Meer info

Elektricien (regio Antwerpen)

Antwerpen Industry (ZZFIND)

Welkom bij ENGIE Fabricom - de werkgever in multitechnische installaties. Dankzij de doorlopende projecten in elektriciteit, (elektro)mechanica en elektronica is ENGIE Fabricom altijd opzoek naar nieuwe collega's. Kies uit één van onze energie-expertise, solliciteer en begin je carrière in: Montage/ombouw van kabels of zekeringskasten in de residentiele sector.

Meer info
Aantal vacatures techniekers per sector

Meet- en regeltechnieker

Antwerpen HVAC (ZZFHVAC)

Als meet- en regeltechnieker sta je vooral in voor het opstarten en inregelen van een HVAC installatie. Het ontwerpen van elektrische schema’s en schakelborden in E-plan behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Volledig zelfstandig een installatie opstarten en inregelen volgens een ongeschreven "code van de goede praktijk" en rekening houdend met alle voorschriften inzake veiligheid, gezondheid, hygiëne en zin voor het milieu.

Meer info

Meet- en regeltechnieker

Antwerp Electricityproduction (ZZFELE)

Voor de uitbreiding van de Section Instrumentation & Calibration, zijn wij op zoek naar een Meet- en Regeltechnieker (M/V). Instrumentation & Calibration biedt je de mogelijkheid om je te ontplooien in zowel de klassieke meet-en regeltechniek als in de analysetechnieken, waar je je verder kan ontwikkelen en uitgroeien tot een analyserspecialist. Je bent bij een klant werkzaam in het team dat instaat voor de goede werking en opvolging van alle aanwezige meet- en regelapparatuur.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker Electriciteit
Data techniekers
Elektrische installatie Buildings te lummen
Technische proces
Montage kabels Grote gebouwen
Engie fabricom
Specialist in interface