Werfleider Marine Technics

Oostende - Fabricom

Water (ZZFWAT)

Onbepaalde duur

Fulltime

Bij ENGIE Solutions zoeken we voor onze sectie Marine in Oostende een Werfleider om onze technici aan te sturen, te begeleiden en te voorzien van alle benodigde werkmiddelen en veiligheidsattributen. Heb je een A2 diploma elektrische installaties, industriële elektriciteit of elektromechanica en ben je een geboren leider? Lees dan zeker verder en solliciteer!

Bij de sectie Marine focussen we ons op elektrotechnische projecten met een nautische insteek. Gelegen te Oostende vormt dit de ideale uitvalsbasis voor offshore, nearshore en onshore projecten.
Dit gaat van onderhoudswerken op meetpalen en windmolenparken in zee tot het plaatsen en onderhouden van scheepvaartsignalisatie, camera’s, radiocommunicatie, meteosensoren enz. De groep beslaat momenteel een 10-tal technici en een 15-tal bedienden, en is in volle expansie om aan de groeiende vraag te voldoen.

 

Ben jij DE persoon om de groei van ons team mee te realiseren?

 
Een groot deel van je takenpakket zal eruit bestaan de rol van leider op te nemen binnen de technici van de sectie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de technici en voorziet hen van alle benodigde werkmiddelen en beschermingsmiddelen. Tevens houd je het overzicht binnen de twee magazijnen en werk je nauw samen met de projectleiders voor werkvoorbereiding, ontvangst van goederen en praktisch advies.
Daarnaast zal je ook ingeschakeld worden voor het beheren, vernieuwen en onderhouden van de diverse systemen onder de verantwoordelijkheid van de sectie.
 

 

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?

 • je hebt een A2 diploma elektrische installaties, industriële elektriciteit, elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring
 • VCA-attest (pluspunt)
 • werken op hoogte of op het water schrikken je niet af
 • je kan goed in team werken maar evengoed zelfstandig werken
 • je bent punctueel en hebt oog voor detail
 • je werkt graag mee aan een veilige werkomgeving
 • rijbewijs B
 • je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands
 
Ben je klaar om deel uit te maken van de energietransitie?
 
Ja? Dan kom je bij ENGIE Solutions terecht in een innovatieve en boeiende werkomgeving met gevarieerde projecten waarin je jouw skills verder kan ontplooien.
Je komt in contact met de nieuwste technologieën op weg naar een koolstofvrije wereld. Daarnaast krijg je van ons:
 • een competitief salaris in lijn met jouw opleiding en ervaring
 • tal van voordelen zoals maaltijdcheques, een sociaal abonnement, hospitalisatie- & groepsverzekering
 • interessante opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 
Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!
 
Ben je geïnteresseerd in deze functie en heb je vragen? Contacteer onze HR-collega Kim Claesen - +32 465 07 87 65 of kim.claesen1@engie.com
Andere interressante jobs