Bordenbouwer - Aartselaar

Aartselaar

Industry (ZZFIND)

Onbepaalde duur

Fulltime

 
 
Als Elektrisch Bordenbouwer bij EQUANS (de nieuwe naam van ENGIE Solutions in België) in Aartselaar sta je in voor het maken en bekabelen van elektrische schakelborden. Met jouw ervaring als bordenbouwer vorm jij een echte meerwaarde binnen de afdeling Panels.
 
Deze afdeling is het center of excellence voor bordenbouw binnen ENGIE. De collega’s van de werkplaats te Aartselaar verwerken op projectmatige basis diverse opdrachten voor internationale en nationale klanten. Zij behandelen het ontwerp en de montage van zowel automatiseringsborden als vermogens- en distributieborden.
 

Wat wordt jouw rol binnen deze gespecialiseerde afdeling?

 
Jij zal aan de hand van een schema volledige industriële schakelborden bouwen. De verschillende onderdelen monteren en kableren is de essentie van jouw job.

 

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken? Klik dan snel op ‘Solliciteer’!

  • je hebt een A2-diploma elektromechanica aangevuld met ervaring als bordenbouwer of gelijkwaardig door ervaring
  • technische plannen interpreteren, doe je moeiteloos
  • binnen de afdeling ben je in staat om projecten zelfstandig af te werken
  • veiligheid is steeds prioriteit, je werkt dan ook volgens de gekende veiligheidsprocedures én met oog voor orde en netheid
 
EQUANS, de nieuwe naam van ENGIE Solutions in België, is een multitechnische dienstverlener en maakt deel uit van de Groep ENGIE.  Als internationale marktleider helpen we klanten bij de 3 grote transities van vandaag: de energietransitie, de industriële transitie en de digitale transitie.
Onze ambitie? Steden, industrieën en bedrijven in de tertiaire sector op maat gemaakte oplossingen bieden. Dit doen we in 6 domeinen: elektriciteit, HVAC, koeling, mechanica & robotica, digital & IT en facility management. Onze 9600 medewerkers zetten zich dagelijks in om te zorgen voor:
  • aantrekkelijkere steden
  • efficiëntere en groenere bedrijven
  • duurzamere en comfortabelere gebouwen
 

Zin om mee te werken aan de multitechnische uitdagingen van morgen?

 
Ja? Dan kom je bij EQUANS terecht in een innovatieve en boeiende werkomgeving met gevarieerde projecten waarin je jouw skills verder kan ontplooien.
Je komt in contact met de nieuwste technologieën en helpt onze klanten bij de 3 grote transities van vandaag: de energietransitie, de industriële transitie en de digitale transitie.
 
Daarnaast krijg je van ons:
  • een competitief salaris in lijn met jouw opleiding en ervaring
  • tal van voordelen zoals maaltijdcheques, een sociaal abonnement, hospitalisatie- & groepsverzekering
  • interessante opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 
Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!
 
Ben je geïnteresseerd in deze job en heb je vragen? Contacteer onze HR-collega Kurt Verrijt - +32 471 55 17 13
Andere interressante jobs