5 openstaande vacatures voor techniekers Electriciteit in Aartselaar bij ENGIE

ENGIE is een wereldwijd bekende energiegroep en werkt onberispelijk aan revolutionaire innovaties om volledig te kunnen beantwoorden aan de wensen van het cliënteel en efficiënt de toekomstige mondiale energieproblemen op te lossen. Is jouw zoektocht naar werk gericht op een sterk bedrijf in volle ontwikkeling en een stimulerende functie? Onze maatschappij ENGIE zoekt constant optimistische werknemers met uitstekende organisatorische kwaliteiten. Solliciteer nu: wij houden ons zo snel mogelijk en discreet bezig met jouw cv en motivatiebrief.

Elektricien Buildings

Aartselaar Industry (ZZFIND)

Voor onze vestiging te Aartselaar zijn wij op zoek naar een Elektricien. De divisie Buildings verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen, kantoorcomplexen, ziekenhuissector, warenhuizen, semi- industrie,, zowel in de openbare als in de privé-sector.

Meer info

Field Technieker/Engineer Lighting

Aartselaar Roadandrail (ZZFROA)

Voor onze Business Unit Belgian Operations, divisie Infra, gevestigd te Aartselaar, zijn we dringend op zoek naar versterking voor ons team.

Meer info

Ploegbaas - Elektricien Rail EM

Aartselaar Roadandrail (ZZFROA)

Voor onze divisie Infra, departement Rail EM North gevestigd te Aartselaar, zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde: Ploegbaas - Elektricien. Je wordt tewerkgesteld op diverse werven in Vlaanderen in de omgeving van spoor- en tramwegen waarbij uw taak bestaat uit het elektrisch aansluiten van diverse elektromechanische uitrustingen, waaronder: De vervanging van verlichting in stations en perrons. Je leidt een team van werkkrachten en overziet de werken, in samenspraak met de werfleider en/of project leader.

Meer info

Field Technieker/engineer Wegkantsystemen

Aartselaar Roadandrail (ZZFROA)

Voor onze Business Unit Belgian Operations, divisie Infra, gevestigd te Aartselaar, zijn we dringend op zoek naar versterking voor ons team. Nieuwbouw en onderhoud diverse wegkantsystemen ( LED Borden, Camera’s, tellussen, elektrische LD kasten, Het opzoeken van fouten op bestaande installaties. Het testen en in dienst stellen van nieuwe installaties.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers

Wil je opgeleid worden tot Service Technieker Security?

Aartselaar Security (ZZFSEC)

Je start als elektricien / installateur in securitysystemen en wordt zowel on the job als in ons gespecialiseerd opleidingscentrum opgeleid tot Service Technieker Security. Word een specialist in interface, fingerprint, CCTV, …. Je voert gepland onderhoud uit aan installaties.

Meer info
Aantal vacatures techniekers per sector
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker Electriciteit
Unit belgian operations
Business unit Divisie infra
Specialist in interface
Service technieker Vestiging te aartselaar
Uitrusting van grote gebouwen
Semi- industrie