5 openstaande vacatures voor techniekers Electriciteit in Antwerpen bij ENGIE

Pijlers: elektriciteit, winning van gas en energiediensten. Ben je op zoek naar werk dat helemaal past bij jouw profiel, binnen een groeiende onderneming? Met de 5 jobaanbiedingen voor technieker is het meer dan waarschijnlijk dat wij de post hebben die een concreet antwoord kan bieden op de doelstellingen die je hebt omtrent je carrière. Om zich kandidaat te stellen, richt je tot onze HR-teams.

Elektricien (regio Antwerpen)

Antwerpen Industry (ZZFIND)

Welkom bij ENGIE Fabricom - de werkgever in multitechnische installaties. Dankzij de doorlopende projecten in elektriciteit, (elektro)mechanica en elektronica is ENGIE Fabricom altijd opzoek naar nieuwe collega's. Kies uit één van onze energie-expertise, solliciteer en begin je carrière in: Montage/ombouw van kabels of zekeringskasten in de residentiele sector.

Meer info

Meet- en regeltechnieker

Antwerpen HVAC (ZZFHVAC)

Als meet- en regeltechnieker sta je vooral in voor het opstarten en inregelen van een HVAC installatie. Het ontwerpen van elektrische schema’s en schakelborden in E-plan behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Volledig zelfstandig een installatie opstarten en inregelen volgens een ongeschreven "code van de goede praktijk" en rekening houdend met alle voorschriften inzake veiligheid, gezondheid, hygiëne en zin voor het milieu.

Meer info

Ervaren Industrieel Elektricien

Antwerpen Industry (ZZFIND)

Voor onze divisie Industry North afdeling Electrical & Instrumentation zijn we op zoek naar een: Ervaren Industrieel Elektricien - Provincie Antwerpen. Elektrische installaties zijn je grote liefde: je installeert, herstelt en moderniseert ze graag. Dan achterhaal je snel wat er mis is, depanneer je meteen en controleer je op goede werking.

Meer info

Elektricien Antwerpse haven - Zandvliet

Antwerpen HVAC (ZZFHVAC)

Voor onze klant te Zandvliet zijn wij momenteel op zoek naar een Elektricien om ons team te versterken. Als elektricien bij ENGIE Cofely sta je in voor het onderhoud van zowel residentiële als industriële elektrische installaties. Je zorgt ervoor dat jouw collega’s in alle veiligheid onderhoudswerken kunnen doen aan de HVAC-installaties ter plaatse bij de klant.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers

Aansluiter Elektriciteit en Gas (regio Antwerpen)

Antwerpen Industry (ZZFIND)

Lees dan zeker verder, bij ENGIE Fabricom zijn we volop aan het aanwerven. Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen en vernieuwen van huisaansluitingen elektriciteit en gas.

Meer info
Aantal vacatures techniekers per sector
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker Electriciteit
Huisaansluitingen elektriciteit
Engie fabricom Klant te zandvliet
Installaties ter plaatse
Elektrische installaties Elektricien bij engie
Collega ’s
Engie cofely