2 openstaande vacatures voor techniekers Electriciteit in Kontich bij ENGIE

Het bedrijf ENGIE is een grote leider op het gebied van energie met een laag koolstofgehalte, in Europa en in de opkomende landen. Hou je ervan om een job in te vullen van technieker in het interessante domein van de energie? Niet minder dan 2 jobs als technieker zijn in te vullen in onze teams, voornamelijk in te vullen in onze filialen in Kontich. Voor elke kandidaatstelling, neem contact op met onze medewerkers die instaan voor de aanwervingen.

Bordenbouwer

Kontich Industry (ZZFIND)

ENGIE Fabricom is op zoek naar een Elektrisch bordenbouwer voor de afdeling Panels (Kontich). Je staat in voor het maken en bekabelen van elektrische schakelborden. Aan de hand van een schema bouw je een volledig industrieel schakelbord.

Meer info

Analyse Technieker

Kontich Industry (ZZFIND)

Om het onderhoudsteam bij Analyser Systems in Kontich te versterken is ENGIE Fabricom op zoek naar een analyse technieker. In nieuwe installaties word je gevraagd test, commissioning en opstart te verzorgen van de analysesystemen die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. In geval van dringende storingen wordt op je kennis, ervaring en inzet gerekend om resultaatgericht te werken tot de oplossing bereikt is.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker Electriciteit
Schema bouw
Industrieel schakelbord Elektrische schakelborden
Bekabelen van elektrische schakelborden
Afdeling panels Elektrisch bordenbouwer
Onderhoudsteam bij analyser
Nieuwe installaties