11 openstaande vacatures voor techniekers Elektromechanica bij ENGIE

Elektriciteit, de productie van fossiele brandstof en energieprestaties zijn pijlers van ENGIE. Heb je interesse in een baan als technieker in het interessante energiemilieu ? We zijn op dit moment op zoek naar 11 technieker om de sterke groei van ENGIE positief te laten evolueren. Aarzel niet om meteen jouw cv en motivatiebrief in te dienen : wij houden er ons zo spoedig mogelijk mee bezig.

Meet- en Regeltechnieker

Aartselaar HVAC (ZZFHVAC)

Als Meet- en Regeltechnieker sta je vooral in voor het opstarten en inregelen van een HVAC installatie. Het ontwerpen van elektrische schema’s en schakelborden in E-plan behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Volledig zelfstandig een installatie opstarten en inregelen volgens een ongeschreven "code van de goede praktijk" en rekening houdend met alle voorschriften inzake veiligheid, gezondheid, hygiëne en zin voor het milieu.

Meer info

Kalibratietechnieker

Antwerpen Industry (ZZFIND)

Voor de uitbreiding van ons technisch labo in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een kalibratietechnieker (m/v). Input van gegevens in het calibration computer system (MET/TEAM – MET/CAL). Sporadisch on-site kalibraties uitvoeren bij de klant.

Meer info

Monteur Bovenleiding

Antwerpen Roadandrail (ZZFROA)

Voor het departement Bovenleidingen, onderdeel van de divisie Infra, zijn op zoek naar een: Monteur bovenleiding. Je maakt deel uit van een ploeg die instaat voor zowel de installatie van nieuwe bovenleidingen als het onderhoud of herstellingen erop.

Meer info

Tekenaar HVAC - ELEC - PIPING

België HVAC (ZZFHVAC)

Jouw projecten bevinden zich binnen de teriaire en industriële sector. J. E bent verantwoordelijk voor het opstellen van uitvoeringsplannen en principeschema's.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers

Beheerder Wisselstukken Mechanisch

Doel - KCD Electricityproduction (ZZFELE)

ENGIE Electrabel zoekt een Beheerder Wisselstukken Mechanisch voor kerncentrale Doel. Je verwerkt en behandelt opmerkingen en vragen betreffende wisselstukken. Je stelt bestelaanvragen op voor directe aankoop, voor op stock zetten van nieuwe materialen, voor wijzigingen van materialen en voor herbevoorradingen.

Meer info

Technieker machinepark

Grimbergen - Fabricom Industry (ZZFIND)

Voor onze afdeling Bending, gevestigd in Grimbergen, zijn wij op zoek naar een (m/v): Onderhoudstechnicus. Na een inloopperiode zelfstandig onderhouds- en herstellingswerken kunnen uitvoeren op zowel elektrisch als mechanisch vlak: Uitvoeren van preventief onderhoud op de technische installaties en machines (buigmachines, kotterbanken, lastoestellen,…). Je werkt steeds volgens de veiligheidsrichtlijnen en draagt orde en netheid hoog in het vaandel.

Meer info
Aantal vacatures techniekers per sector

Field Service Engineer Screening

Zaventem HVAC (ZZFHVAC)

Dan is deze vacature de geknipte job voor jou. Je staat in voor de goede werking van scan- en detectiesystemen voor het opsporen van wapens en explosieven.

Meer info

Elektromechanieker verbrandingsovens

Zwijndrecht Industry (ZZFIND)

ENGIE Fabricom Maintenance is voor haar mechanische werkshop, gespecialiseerd in het onderhoud van verbrandingsovens, te Zwijndrecht op zoek naar een ELEKTROMECHANIEKER. Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van voornamelijk mechanische problemen in het atelier of bij klanten on site. In onze specifieke afdeling verbrandingsovens, komen alle mechanische werkzaamheden aan bod: monteren van machineonderdelen, dichtingen, meten van onderdelen, passingen, het vervangen van lagers, assen ,….

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker Elektromechanica
Teriaire en industriële sector
J. e Werking van scan-
Goede werking
Goede werking van scan- Business unit
Nieuwe bovenleidingen
Installatie van nieuwe bovenleidingen