14 openstaande vacatures voor techniekers Elektromechanica bij ENGIE

ENGIE bouwt haar projecten op rond: productie en distributie van elektriciteit, winning en distributie van aardgas en energieprestaties. Ben je geïnteresseerd in een betrekking als technieker in de elektromechanica in de fascinerende energiesector? Bij ENGIE zijn de rekruteerders op zoek naar 14 extra technieker. Als je ernaar uitkijkt om toe te treden tot ons team, geef dan je sollicitatiedossier (cv en motivatiebrief) aan onze personeelsdienst!

Elektricien EM North

Aartselaar Roadandrail (ZZFROA)

Voor onze divisie Infra, departement Rail EM North gevestigd te Aartselaar, zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde: Elektriciens EM North. Jouw missieje wordt tewerkgesteld op diverse werven in Vlaanderen in de omgeving van spoor- en tramwegen waarbij uw taak bestaat uit het elektrisch aansluiten van diverse elektromechanische uitrustingen, waaronder: De vervanging van verlichting in stations en perronsde montage van MS-cellen, transformatoren, UPS, gelijkspanningsinstallaties, De montage van camera’s, branddetectie, informatiepanelen,….

Meer info

Elektricien Waterways

Aartselaar Water (ZZFWAT)

Voor Waterways North, onderdeel van onze divisie Infra zijn we op zoek naar: Elektriciens Waterways. Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van diverse elektromechanische uitrustingen en elektrische aansluitingen in en rond bruggen, sluizen, pompstations en stuwen. Waterways North legt zich toe op de elektrische, elektronische en elektromechanische installaties van bruggen, sluizen en stuwen op de bevaarbare en onbevaarbare waterlopen in het noorden van het land.

Meer info

Meet- en Regeltechnieker

Aartselaar HVAC (ZZFHVAC)

Als Meet- en Regeltechnieker sta je vooral in voor het opstarten en inregelen van een HVAC installatie. Het ontwerpen van elektrische schema’s en schakelborden in E-plan behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Volledig zelfstandig een installatie opstarten en inregelen volgens een ongeschreven "code van de goede praktijk" en rekening houdend met alle voorschriften inzake veiligheid, gezondheid, hygiëne en zin voor het milieu.

Meer info

Wikkelaar Elektromotoren - met ervaring

Antwerpen Industry (ZZFIND)

Voor de uitbouw van een nieuwe werkplaats Elektromotoren in de haven van Antwerpen zijn wij op zoek naar een: Elektromotoren Wikkelaar met ervaring. Jij bent verantwoordelijk voor het zelfstandig wikkelen van elektromotoren. Dit werk vereist een hoge graad aan nauwkeurigheid en concentratie.

Meer info

Vacatures voor techniekers bij jou in de buurt

Zoek op de kaart

Tekenaar HVAC - ELEC - PIPING

België HVAC (ZZFHVAC)

Jouw projecten bevinden zich binnen de teriaire en industriële sector. J. E bent verantwoordelijk voor het opstellen van uitvoeringsplannen en principeschema's.

Meer info

Beheerder Wisselstukken Mechanisch

Doel - KCD Electricityproduction (ZZFELE)

Als Beheerder Wisselstukken Mechanisch bij de Kerncentrale Doel krijg je die mogelijkheid!. Met hun vragen en opmerkingen over alles wat met wisselstukken te maken heeft, kunnen ze bij jou terecht.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers

Technieker machinepark

Grimbergen - Fabricom Industry (ZZFIND)

Voor onze afdeling Bending, gevestigd in Grimbergen, zijn wij op zoek naar een (m/v): Onderhoudstechnicus. Na een inloopperiode zelfstandig onderhouds- en herstellingswerken kunnen uitvoeren op zowel elektrisch als mechanisch vlak: Uitvoeren van preventief onderhoud op de technische installaties en machines (buigmachines, kotterbanken, lastoestellen,…). Je werkt steeds volgens de veiligheidsrichtlijnen en draagt orde en netheid hoog in het vaandel.

Meer info

Service Technieker Screeningsapparatuur - Brussels Airport

Zaventem HVAC (ZZFHVAC)

Dan is deze vacature de geknipte job voor jou. Je staat in voor de goede werking van scan- en detectiesystemen voor het opsporen van wapens en explosieven.

Meer info
Aantal vacatures techniekers per sector

Vacatures voor techniekers bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker Elektromechanica
Teriaire en industriële sector
J. e Waterways north
Werking van scan-
Goede werking Goede werking van scan-
Kerncentrale doel
Beheerder wisselstukken