3 openstaande vacatures voor techniekers Elektromechanica in Aartselaar bij ENGIE

De firma ENGIE is een van de voornaamste leveranciers van energie en is voornamelijk aanwezig in de Europese landen. Wil je graag werken als technieker in de elektromechanica? We zijn op dit moment op zoek naar 3 technieker die gekwalificeerd en optimistisch zijn. Zend ons meteen jouw sollicitatie: wij houden er ons met efficiëntie en discretie mee bezig.

Elektricien Waterways

Aartselaar Water (ZZFWAT)

Voor Waterways North, onderdeel van onze divisie Infra zijn we op zoek naar: Elektriciens Waterways. Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van diverse elektromechanische uitrustingen en elektrische aansluitingen in en rond bruggen, sluizen, pompstations en stuwen. Waterways North legt zich toe op de elektrische, elektronische en elektromechanische installaties van bruggen, sluizen en stuwen op de bevaarbare en onbevaarbare waterlopen in het noorden van het land.

Meer info

Meet- en Regeltechnieker

Aartselaar HVAC (ZZFHVAC)

Als Meet- en Regeltechnieker sta je vooral in voor het opstarten en inregelen van een HVAC installatie. Het ontwerpen van elektrische schema’s en schakelborden in E-plan behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Volledig zelfstandig een installatie opstarten en inregelen volgens een ongeschreven "code van de goede praktijk" en rekening houdend met alle voorschriften inzake veiligheid, gezondheid, hygiëne en zin voor het milieu.

Meer info

Elektricien/Monteur Waterbehandeling

Aartselaar Water (ZZFWAT)

Voor onze divisie Infra, gevestigd te Aartselaar, zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde: Monteur-Elektriciens. Als Monteur-Elektricien sta je in voor de elektrische installatie die met waterbehandeling in contact komen. De projecten variëren van drankcentrales, zwembaden, waterzuiveringsinstallaties, De ploeg zorgt voor de installatie van onder andere pompsystemen, elektrische kasten, het plaatsen van kabelgoten, de aansluitingen voorzien, Kortom, een project van A tot Z.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker Elektromechanica
Waterways north
Voorschriften inzake veiligheid Schema ’s
Schakelborden in e
Installatie opstarten Goede praktijk
Elektrische schema
Elektrische schema ’s