2 openstaande vacatures voor techniekers Elektromechanica in België bij ENGIE

De onderneming ENGIE is een onmisbare energiegroep en werkt onberispelijk aan ambitieuze innovaties om volledig tegemoet te kunnen komen aan de behoeften van de klanten en efficiënt de komende internationale energiekwesties aan te gaan. Ben je gediplomeerd technieker en lijkt een job in de elektromechanica jou een boeiende carrièrekans? Ons bedrijf ENGIE kan onophoudelijk nieuwe dappere medewerkers gebruiken een goede teamgeest. We moedigen je aan om onze 2 jobaanbiedingen als technieker te raadplegen op deze site.

Tekenaar HVAC - ELEC - PIPING

België HVAC (ZZFHVAC)

Jouw projecten bevinden zich binnen de teriaire en industriële sector. J. E bent verantwoordelijk voor het opstellen van uitvoeringsplannen en principeschema's.

Meer info

Verwarmingstechnicus G1/G2

België HVAC (ZZFHVAC)

Om te werken op tertiaire en industriële sites. Het curatief en preventief onderhoud van alle soorten installaties (stoom, warm water, warmtekrachtkoppeling) maakt deel uit van de functie. Je bent verantwoordelijk voor het moderniseren, afstellen en onderhouden van alle soorten branders (gas, stookolie) alsook voor de beheer- en verbrandingssystemen ervan.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector