37 openstaande vacatures voor techniekers HVAC - Koeling - Verwarming - Sanitair bij ENGIE

De maatschappij ENGIE richt haar projecten op: elektriciteit, productie en distributie van gas en energieprestaties. Je hebt het diploma van technieker en de hvac-koeling-verwarming-sanitair trekt je enorm aan? De onderneming ENGIE heeft gegarandeerd de carrièrekans in petto die overeenstemt met je professionele doelen! Als je wenst om toe te treden tot ons team, aarzel dan niet om zo snel mogelijk je kandidatuur te bezorgen aan onze rekruteerders!

Verwarmingstechnicus Vlaanderen

Aartselaar HVAC (ZZFHVAC)

Voor ENGIE Cofely zijn wij momenteel op zoek naar een verwarmingstechnieker voor de regio Vlaanderen, voornamelijk in de provincies Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Als verwarmingstechnieker sta je in voor onderhoud en interventie van allerhande verwarmingsinstallaties in kantoorgebouwen.

Meer info

Onderhoudstechnieker hvac Regio Antwerpen

Antwerpen Industry (ZZFIND)

Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de installaties. ENGIE Axima THERMOCO zoekt voor haar filiaal in Antwerpen een (m/v) ONDERHOUDSTECHNIEKER HVAC. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, depannages, herstellingen en voor de opstart van nieuwe duurzame energie installaties.

Meer info

Service Koeltechnieker/HVAC-Technieker

Antwerpen HVAC (ZZFHVAC)

ENGIE Cofely is momenteel op zoek naar een Service Koeltechnieker/HVAC-Technieker in de provincie van Antwerpen. Je lost technische storingen op aan koelinstallaties en HVAC-installaties.

Meer info

Technieker Centrale Verwarming met Cedicol

Antwerpen Industry (ZZFIND)

Als technieker centrale verwarming zal je verantwoordelijk zijn voor de herstellingen en het onderhoud van industriële verwarmingsketels. Als onderhoudstechnieker werk je op een veilige, nauwkeurige en efficiënte manier. Je staat in voor installatie, onderhoud en herstelling van industriële verwarmingsketels en randapparatuur.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers

HVAC technieker

Antwerpen HVAC (ZZFHVAC)

Wij zoeken voor ons filiaal in Antwerpen een ONDERHOUDSTECHNIEKERS HVAC Jouw missie. Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de installaties. Je voornaamste taken zijn: Volledig zelfstandig een installatie onderhouden volgens een ongeschreven "code van de goede praktijk" en rekening houdend met alle voorschriften inzake veiligheid, gezondheid, hygiëne en zin voor het milieu.

Meer info

Koeltechnieker

Antwerp HVAC (ZZFHVAC)

ENGIE zoekt koeltechniekers in Vlaanderen en Brussel. Wij maken van jou een expert in koeltechniek en betalen jouw certificaat. Jouw challenges: Als koeltechnicus ben je verantwoordelijk voor de installatie en/of het onderhoud, en voor de herstellingen van commerciële en industriële koelinstallaties (NH3,fréon, CO2,)Je sluit je aan bij één van onze teams en bent werkzaam in uiteenlopende sectoren (farmaceutisch, industrie, voeding.

Meer info
Aantal vacatures techniekers per sector

Technicien en HVAC

Brussels HVAC (ZZFHVAC)

Je bent gepassioneerd door de volgende domeinen: verwarming, koeling, klimaatregeling en bent ook in staat kleine installatiewerkzaamheden uit te voeren. Vervoeg onze teams van onderhoudstechnici HVAC!.

Meer info

Service Technieker HVAC Regio Oost-Vlaanderen

Oost-Vlaanderen HVAC (ZZFHVAC)

Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de installaties. Ben jij een technieker die graag periodiek onderhoud uitvoert en technische storingen oplost bij onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, depannages, herstellingen en voor de opstart van nieuwe duurzame energie installaties.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker HVAC - Koeling - Verwarming - Sanitair
Industriële verwarmingsketels
Koeltechnische installaties Herstellen van defecten
Defecten bij koeltechnische installaties
Engie axima Sanitaire voorzieningen
Projecten in verwarming
Nieuwe collega