48 openstaande vacatures voor techniekers HVAC - Koeling - Verwarming - Sanitair bij ENGIE

In het proces van de modernisering van energie vervult ENGIE de rol van leader met haar doeltreffendere en milieuvriendelijkere concepten. Is jouw zoektocht naar werk gericht op een werkgever met toenemend succes en een verrijkende functie ? De headhunters van ENGIE zijn op zoek naar 48 technieker. Als je zin hebt om toe te treden tot ons team, aarzel dan niet om meteen je kandidatuur te bezorgen aan onze medewerkers die instaan voor de aanwervingen !

Verwarmingstechnicus Vlaanderen

Aartselaar HVAC (ZZFHVAC)

Voor ENGIE Cofely zijn wij momenteel op zoek naar een verwarmingstechnieker voor de regio Vlaanderen, voornamelijk in de provincies Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Als verwarmingstechnieker sta je in voor onderhoud en interventie van allerhande verwarmingsinstallaties in kantoorgebouwen.

Meer info

HVAC technieker

Antwerpen HVAC (ZZFHVAC)

Wij zoeken voor ons filiaal in Antwerpen een ONDERHOUDSTECHNIEKERS HVAC Jouw missie. Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de installaties. Je voornaamste taken zijn: Volledig zelfstandig een installatie onderhouden volgens een ongeschreven "code van de goede praktijk" en rekening houdend met alle voorschriften inzake veiligheid, gezondheid, hygiëne en zin voor het milieu.

Meer info

Tekenaar HVAC met ervaring

Antwerpen HVAC (ZZFHVAC)

Voor onze vestiging te Aartselaar zijn we op zoek naar een Tekenaar HVAC. Als tekenaar HVAC ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en het design van een technische installatie onder leiding van de Project Manager. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van uitvoeringsplannen en principeschema's.

Meer info

Onderhoudstechnieker hvac Regio Antwerpen

Antwerpen Industry (ZZFIND)

Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de installaties. ENGIE Axima THERMOCO zoekt voor haar filiaal in Antwerpen een (m/v) ONDERHOUDSTECHNIEKER HVAC. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, depannages, herstellingen en voor de opstart van nieuwe duurzame energie installaties.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers

Service Koeltechnieker/HVAC-Technieker

Antwerpen HVAC (ZZFHVAC)

ENGIE Cofely is momenteel op zoek naar een Service Koeltechnieker/HVAC-Technieker in de provincie van Antwerpen. Je lost technische storingen op aan koelinstallaties en HVAC-installaties.

Meer info

Installatietechnieker HVAC

Antwerpen HVAC (ZZFHVAC)

Voor Engie Cofely zijn wij op zoek naar een installatietechnieker HVAC die verantwoordelijk is voor verschillende sites in Antwerpen en Limburg. Als installatietechnieker HVAC kom je in een jonge dynamische installatieploeg terecht die zich vooral bezighoudt met het plaatsen van nieuwe HVAC-installaties. Ook het aanpassen van bestaande koel- en verwarmingsinstallaties hoort tot jouw takenpakket.

Meer info
Aantal vacatures techniekers per sector

Koeltechnieker Antwerpen

Antwerpen HVAC (ZZFHVAC)

Voor ENGIE Cofely zijn wij op zoek naar een Koeltechnieker voor onze site in Antwerpen. Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling en ventilatie in kritische installaties. Je spoort defecten op aan koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op.

Meer info

Technieker Centrale Verwarming met Cedicol

Antwerpen Industry (ZZFIND)

Als technieker centrale verwarming zal je verantwoordelijk zijn voor de herstellingen en het onderhoud van industriële verwarmingsketels. Als onderhoudstechnieker werk je op een veilige, nauwkeurige en efficiënte manier. Je staat in voor installatie, onderhoud en herstelling van industriële verwarmingsketels en randapparatuur.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker HVAC - Koeling - Verwarming - Sanitair
Brigadier koelmonteur
Industriële verwarmingsketels Administratief gebied
Project managers
Koeltechnische installaties Herstellen van defecten
Defecten bij koeltechnische installaties
Installatietechnieker hvac