32 openstaande vacatures voor techniekers HVAC - Koeling - Verwarming - Sanitair bij ENGIE

De brede expertise van de professionals en de verscheidenheid van de functies dragen bij tot het succes van de groep ENGIE. Is jouw zoektocht naar werk gericht op een sterke werkgever in expansie en een stimulerende baan? Met de 32 openstaande functies als technieker heeft ENGIE vast en zeker de job die de plannen die je hebt omtrent je loopbaan kan inlossen. Aarzel niet om meteen jouw sollicitatiebrief: deze wordt snel en vertrouwelijk behandeld.

Service Technieker HVAC & Koeling

Aartselaar HVAC (ZZFHVAC)

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van technische interventies en herstellingen van verwarmings-, koel- en luchttechnische installaties in gebouwen en industrieën.

Meer info

Onderhoudstechnieker hvac Regio Antwerpen

Antwerpen Industry (ZZFIND)

Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de installaties. ENGIE Axima THERMOCO zoekt voor haar filiaal in Antwerpen een (m/v) ONDERHOUDSTECHNIEKER HVAC. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, depannages, herstellingen en voor de opstart van nieuwe duurzame energie installaties.

Meer info

HVAC technieker

Antwerpen HVAC (ZZFHVAC)

Wij zoeken voor ons filiaal in Antwerpen een ONDERHOUDSTECHNIEKERS HVAC Jouw missie. Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de installaties. Je voornaamste taken zijn: Volledig zelfstandig een installatie onderhouden volgens een ongeschreven "code van de goede praktijk" en rekening houdend met alle voorschriften inzake veiligheid, gezondheid, hygiëne en zin voor het milieu.

Meer info

Technieker Centrale Verwarming met Cedicol

Antwerpen Industry (ZZFIND)

Als technieker centrale verwarming zal je verantwoordelijk zijn voor de herstellingen en het onderhoud van industriële verwarmingsketels. Als onderhoudstechnieker werk je op een veilige, nauwkeurige en efficiënte manier. Je staat in voor installatie, onderhoud en herstelling van industriële verwarmingsketels en randapparatuur.

Meer info

Vacatures voor techniekers bij jou in de buurt

Zoek op de kaart

Installatietechnieker HVAC Antwerpen-Limburg

Antwerpen HVAC (ZZFHVAC)

Voor Engie Cofely zijn wij op zoek naar een installatietechnieker HVAC die verantwoordelijk is voor verschillende sites in Antwerpen en Limburg. Als installatietechnieker HVAC kom je in een jonge dynamische installatieploeg terecht die zich vooral bezighoudt met het plaatsen van nieuwe HVAC-installaties. Ook het aanpassen van bestaande koel- en verwarmingsinstallaties hoort tot jouw takenpakket.

Meer info

Koeltechnieker

Antwerp HVAC (ZZFHVAC)

ENGIE zoekt koeltechniekers in Vlaanderen en Brussel. Wij maken van jou een expert in koeltechniek en betalen jouw certificaat. Jouw challenges: Als koeltechnicus ben je verantwoordelijk voor de installatie en/of het onderhoud, en voor de herstellingen van commerciële en industriële koelinstallaties (NH3,fréon, CO2,)Je sluit je aan bij één van onze teams en bent werkzaam in uiteenlopende sectoren (farmaceutisch, industrie, voeding.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers

Technicien en HVAC

Brussels HVAC (ZZFHVAC)

Je bent gepassioneerd door de volgende domeinen: verwarming, koeling, klimaatregeling en bent ook in staat kleine installatiewerkzaamheden uit te voeren. Vervoeg onze teams van onderhoudstechnici HVAC!.

Meer info

Service Technieker Industriële Koeling regio Oost- en West-Vlaanderen

Deurne - Axima HVAC (ZZFHVAC)

Is koeling helemaal je ding en ben je hands-on; fouten opsporen en oplossen doe je graag, dan is de functie van Service Technieker bij Axima Refrigeration iets voor jou. Om onze actuele sterke groei te ondersteunen, zoeken wij voor onze vestiging te Wevelgem een Service Technieker Industriële Koeling. Als Service Technieker Industriële Koeltechniek sta je in voor het preventief als curatief onderhoud van industriële koelinstallaties bij onze klanten voor de regio Oost- en West-Vlaanderen.

Meer info
Aantal vacatures techniekers per sector

Vacatures voor techniekers bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker HVAC - Koeling - Verwarming - Sanitair
Ploegbaas hvac
Industriële verwarmingsketels Koeltechnisch monteur
Installatietechnieker hvac
Service technieker Koeltechnische installaties
Herstellen van defecten
Defecten bij koeltechnische installaties