Koeltechniekers - regio Lier

Lier

HVAC (ZZFHVAC)

Onbepaalde duur

Fulltime

Thermoco, een filiaal van EQUANS (de nieuwe naam van ENGIE Solutions in België) is voor de regio Lier op zoek naar 2 Koeltechniekers.
Ben je gebeten door koeltechniek? Is het onderhouden en herstellen van koelinstallaties helemaal jouw ding?
Dan ben jij misschien wel DE koeltechnieker die we zoeken!
 

Ontdek snel deze ‘koele’ job bij Thermoco en solliciteer nu!

 
Als Service Koeltechnieker sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van koelinstallaties bij onze klanten uit verschillende sectoren (voedingsindustrie, kantoorgebouwen, metaal, agro, farmacie …) in de regio Lier.
 
Je werkt op de interventie- en onderhoudsafdeling voor commerciële koelinstallaties. Na een grondige opleiding sta je zelfstandig in voor het onderhoud, de foutanalyse, de reparatie en de afstelling van deze installaties. Concreet ben je verantwoordelijk voor het behandelen en verhelpen van storingsmeldingen, het reviseren van bestaande installaties en het monteren van aanpassingen of uitbreidingen op bestaande installaties om de goede werking ervan te kunnen garanderen.
 
Dagelijks rapporteer je aan jouw leidinggevende welke aanpassingen er aan de installaties gebeurd zijn én hou je de klanten op de hoogte van de vooruitgang. Daarnaast breng je ook de nodige administratie van de uitgevoerde werken in orde.

 

Beschik je naast jouw passie voor techniek over volgende troeven? Dan is deze job ongetwijfeld iets voor jou!

 • je hebt een A2 diploma in een technische richting (koel- en warmtetechnieken, elektromechanica of je genoot een koeltechnische opleiding via een erkende opleidingsinstantie) en bent in het bezit van een rijbewijs B
 • als je reeds ervaring hebt als koeltechnieker of koelmonteur is dit een pluspunt maar zeker geen must
 • jouw sterke interesse in koeltechniek motiveert jou om hierover zo veel mogelijk bij te leren en jou te specialiseren
 • fouten opsporen in installaties en deze verhelpen doe je graag
 • door jouw klant- en oplossingsgerichte attitude weet de klant dat hij/zij op jou kan rekenen. Jouw vakkennis en de kwaliteit van jouw werk zijn van groot belang voor het waarborgen van onze dienstverlening
 • veiligheid is steeds jouw #1 priority, je respecteert dan ook altijd de veiligheidsregels en verwittigt onmiddellijk jouw leidinggevende in geval van gevaarlijke situaties
 • jouw stressbestendigheid zorgt ervoor dat je het hoofd koel kan houden
 • je werkt graag samen met jouw collega’s maar je kan even goed zelfstandige opdrachten aan
 
Thermoco - Met vestigingen in Antwerpen en Lummen - specialiseert zich in het totaalpakket HVAC en sanitair. Thermoco koestert stevige ambities. Begonnen als klein familiaal bedrijf in 1982 tellen we inmiddels een 140-tal gespecialiseerde medewerkers. Ondertussen maken we ook deel uit van EQUANS, de nieuwe naam van ENGIE Solutions in België. De vestigingen in de Antwerpse haven en de industriezone van Lummen bieden de perfecte geografische spreiding voor verdere groei. We zoeken dan ook voortdurend naar gemotiveerde mensen die het team willen versterken.
 

Zin om mee te werken aan de multitechnische uitdagingen van morgen?

 
Ja? Dan kom je bij Thermoco terecht in een innovatieve en boeiende werkomgeving met gevarieerde projecten waarin je jouw skills verder kan ontplooien.
Je komt in contact met de nieuwste technologieën en helpt onze klanten bij de 3 grote transities van vandaag: de energietransitie, de industriële transitie en de digitale transitie.
 
Daarnaast krijg je van ons:
 • een competitief salaris in lijn met jouw opleiding en ervaring
 • tal van voordelen zoals maaltijdcheques, een sociaal abonnement, hospitalisatie- & groepsverzekering
 • interessante opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 
Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!
Spreekt deze vacature jou aan en heb je vragen? Contacteer onze HR-collega Andrea Wils - andrea.wils@engie.com
#installation_BE

Andere interressante jobs