7 openstaande vacatures voor techniekers HVAC - Koeling - Verwarming - Sanitair in Antwerpen bij ENGIE

ENGIE is een firma die zich bezighoudt met de productie en distributie van energie en die een internationale naam heeft. De firma is vertegenwoordigd in de vier hoeken van de wereld. Zoek je een groeiend bedrijf en eveneens een functie met toegevoegde waarde? Bij ENGIE zijn de aanwervingsbureaus op zoek naar 7 technieker. Aarzel niet om snel jouw cv en motivatiebrief door te sturen: we zullen deze spoedig en discreet behandelen.

Service Koeltechnieker/HVAC-Technieker

Antwerpen HVAC (ZZFHVAC)

ENGIE Cofely is momenteel op zoek naar een Service Koeltechnieker/HVAC-Technieker in de provincie van Antwerpen. Je lost technische storingen op aan koelinstallaties en HVAC-installaties.

Meer info

Technieker Centrale Verwarming met Cedicol

Antwerpen Industry (ZZFIND)

Als technieker centrale verwarming zal je verantwoordelijk zijn voor de herstellingen en het onderhoud van industriële verwarmingsketels. Als onderhoudstechnieker werk je op een veilige, nauwkeurige en efficiënte manier. Je staat in voor installatie, onderhoud en herstelling van industriële verwarmingsketels en randapparatuur.

Meer info

HVAC technieker

Antwerpen HVAC (ZZFHVAC)

Wij zoeken voor ons filiaal in Antwerpen een ONDERHOUDSTECHNIEKERS HVAC Jouw missie. Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de installaties. Je voornaamste taken zijn: Volledig zelfstandig een installatie onderhouden volgens een ongeschreven "code van de goede praktijk" en rekening houdend met alle voorschriften inzake veiligheid, gezondheid, hygiëne en zin voor het milieu.

Meer info

Onderhoudstechnieker hvac Regio Antwerpen

Antwerpen Industry (ZZFIND)

Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de installaties. ENGIE Axima THERMOCO zoekt voor haar filiaal in Antwerpen een (m/v) ONDERHOUDSTECHNIEKER HVAC. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, depannages, herstellingen en voor de opstart van nieuwe duurzame energie installaties.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers

Koeltechnieker

Antwerpen HVAC (ZZFHVAC)

Als technieker sta je vooral in voor het opzoeken en herstellen van defecten bij koeltechnische installaties.

Meer info

Monteur Kanalen

Antwerpen Industry (ZZFIND)

Als monteur HVAC sta je in voor het plaatsen van ventilatiekanalen met bijhorende componenten. Werken op steigers, schaarliften en hoogwerkers mogen geen probleem vormen. J. E hebt een rijbewijs B. J. E steekt graag de handen uit de mouwen en staat open voor opleidingen en specialisatie.

Meer info
Aantal vacatures techniekers per sector

Brigadier Piping Vlaanderen

Antwerpen HVAC (ZZFHVAC)

Als Brigadier Piping zal je projecten leiden over heel Vlaanderen. Op de afdeling industriële koelinstallaties bij Axima Refrigeration, is de Brigadier Piping verantwoordelijk over de montage-ploeg die Piping & Construction werkzaamheden tot een goed einde brengen. J. E stuurt een team aan en zorgt voor de nodige controle.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker HVAC - Koeling - Verwarming - Sanitair
Industriële verwarmingsketels
Koeltechnische installaties Herstellen van defecten
Defecten bij koeltechnische installaties
Brigadier piping Technische storingen
Provincie van antwerpen
Service koeltechnieker