3 openstaande vacatures voor techniekers HVAC - Koeling - Verwarming - Sanitair in Brussels bij ENGIE

De maatschappij ENGIE is een bedrijf met een internationale dimensie en heeft meer dan 24 miljoen klanten. Het bedrijf integreert sociale, maatschappelijke en ecologische thema’s in zijn bedrijfspolitiek. Je hebt het diploma van technieker en je bent erg aangetrokken door de sector van de hvac-koeling-verwarming-sanitair? Met de 3 beschikbare functies als technieker staat het buiten kijf dat de post hebben die de eisen die je hebt omtrent je loopbaan kan waarmaken. Wil je aansluiten bij ons team? Geef ons dan meteen je cv!

Technicien en HVAC

Brussels HVAC (ZZFHVAC)

Je bent gepassioneerd door de volgende domeinen: verwarming, koeling, klimaatregeling en bent ook in staat kleine installatiewerkzaamheden uit te voeren. Vervoeg onze teams van onderhoudstechnici HVAC!.

Meer info

Servicetechnieker

Brussels HVAC (ZZFHVAC)

Voor onze vestiging in Neder-Over-Heembeek zoeken wij nog een: SERVICETECHNIEKER. Onderhoud en service aan THERMO KING dieselgroepen. Onderhoud van de dieselmotor (olie/riemen/koelvloeistof en vervangen van mechanische slijtageonderdelen).

Meer info

Koeltechnieker

Brussels HVAC (ZZFHVAC)

ENGIE zoekt koeltechniekers in Vlaanderen, Brussel, Wallonïe. Wij maken van jou een expert in koeltechniek en betalen jouw certificaat. Jouw challenges: Als koeltechnicus ben je verantwoordelijk voor de installatie en/of het onderhoud, en voor de herstellingen van commerciële en industriële koelinstallaties (NH3,fréon, CO2,)Je sluit je aan bij één van onze teams en bent werkzaam in uiteenlopende sectoren (farmaceutisch, industrie, voeding.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker HVAC - Koeling - Verwarming - Sanitair
Teams van onderhoudstechnici
Onderhoudstechnici hvac!. Kleine installatiewerkzaamheden
Vestiging in neder
Vervangen van mechanische slijtageonderdelen Service aan thermo
Thermo king
Koeltechniekers in vlaanderen