3 openstaande vacatures voor techniekers HVAC - Koeling - Verwarming - Sanitair in Jabbeke bij ENGIE

De productie en de distributie van elektriciteit, de productie en de distributie van gas en energieprestaties vertegenwoordigen de 3 belangrijkste activiteitsdomeinen van ENGIE. Ben je gediplomeerd technieker en lijkt een job in de hvac-koeling-verwarming-sanitair jou een interessante carrièrekans? Onder de 3 werkaanbiedingen voor technieker heeft ENGIE vast en zeker de post die je professionele verwachtingen kan inlossen. Solliciteer nu meteen: wij houden ons snel en vertrouwelijk bezig met jouw sollicitatie.

Onderhoudstechnieker HVAC - regio West-Vlaanderen

Jabbeke HVAC (ZZFHVAC)

Wij zijn expert in sanitaire voorziening, verwarming en ventilatie en zoeken 2 onderhoudstechniekers (M/V) HVAC. Enkele voorbeelden van jouw dagelijkse uitdagingen: Ketels (gas en mazout) onderhouden en storingen oplossen.

Meer info

HVAC Monteur

Jabbeke HVAC (ZZFHVAC)

Word dan onderhoudstechnieker HVAC bij klimatisatie-expert Vandewalle in Jabbeke!. Je werkt in grote gebouwen zoals musea, rusthuizen, ziekenhuizen, scholen,….

Meer info

Lasser/Monteur

Jabbeke HVAC (ZZFHVAC)

Word dan Lasser/Monteur bij klimatisatie-expert Vandewalle in Jabbeke!. Op lange termijn zal je inzicht krijgen in hydraulica (kranen, pompen,…).

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker HVAC - Koeling - Verwarming - Sanitair
Lange termijn
Jabbeke!. op Scholen, …
Onderhoudstechnieker hvac
Grote gebouwen Hvac bij klimatisatie
Vandewalle in jabbeke!.
Sanitaire voorziening