2 openstaande vacatures voor techniekers HVAC - Koeling - Verwarming - Sanitair in West-Vlaanderen bij ENGIE

ENGIE is een belangrijke energiegroep en werkt op een onberispelijke manier aan vernieuwende technologieën om perfect tegemoet te kunnen komen aan de behoeften van de prospecten en doeltreffend de energiekwesties van de toekomst aan te gaan. Ben je gediplomeerd technieker en lijkt een job in de hvac-koeling-verwarming-sanitair jou een aantrekkelijke carrièremogelijkheid? Wij zijn de groep die perfect geschikt is voor de verwachtingen die je hebt met betrekking tot je job! Voor informatieaanvragen in verband met de waarden van ons bedrijf, aarzel niet om je te richten tot onze HR-afdeling.

Industriële koeltechnieker OVL - WVL

West-Vlaanderen HVAC (ZZFHVAC)

ENGIE Axima is met meer dan 50 jaar ervaring de referentie op het gebied van HVAC-oplossingen, luchtbehandeling, koudetechniek, piping, multi-techniek en sprinklers. Samen met ENGIE Fabricom en ENGIE Cofely behoort ENGIE Axima tot de BENELUX-divisie van ENGIE. Met 15 vestigingen in België en Luxemburg, telt ENGIE Axima meer dan 1.200 medewerkers en behaalt een jaarlijkse omzet van 270 miljoen €.

Meer info

Koeltechnieker Monteur

West-Vlaanderen HVAC (ZZFHVAC)

ENGIE Axima zoekt een Koeltechnieker-Monteur (m/v) voor Oost- en West-Vlaanderen. Als koeltechnieker-monteur sta in je voor de montage van koelinstallaties (NH3, CO2 of Freon). Je werkt in een afwisselende omgeving: landbouw & voeding.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker HVAC - Koeling - Verwarming - Sanitair
Engie axima
Montage van koelinstallaties Vestigingen in belgië
Jaarlijkse omzet
Jaar ervaring Divisie van engie
Engie fabricom
Engie cofely