6 openstaande vacatures voor techniekers koeltechnieker bij ENGIE

In de context van de modernisering van energie plaatst ENGIE zich in de rol van leader door middel van haar moderne en groenere systemen. Je hebt het diploma van technieker en je hebt een enorme interesse in de koeltechnieker? Onze onderneming ENGIE kan constant meer energieke mensen gebruiken die gewapend zijn met excellente sociale competenties. Voor meer informatie betreffende onze jobaanbiedingen, aarzel niet om contact op te nemen met onze HR-afdeling.

Koeltechnieker

Antwerpen HVAC (ZZFHVAC)

Ben jij een koeltechnieker in hart en nieren? opstart van koeltechnische installaties (vacumeren, vullen, afregeling) kennis van elektrische aansluitingen door analyse van de fouten acties ondernemen om deze te vermijden

Meer info

Service Koeltechnieker/HVAC-Technieker

Antwerpen HVAC (ZZFHVAC)

ENGIE is momenteel op zoek naar een Service Koeltechnieker/HVAC-Technieker in de provincie van Antwerpen. je staat zelfstandig in voor de foutanalyse, de reparatie en de afstelling van de installaties je verzorgt het preventief en curatief onderhoud van koelinstallaties en HVAC-installaties

Meer info

Koeltechnieker

Antwerp HVAC (ZZFHVAC)

Jouw challenges: Je bent in staat om de oorzaak van pannes vast te stellen en je stelt geschikte oplossingen voor. Bij het opstarten van de installaties voer je de nodige tests en controles uit in overeenstemming met de Europese en regionale wetgeving.

Meer info

Koeltechnieker voor Haven van Antwerpen

Deurne - Axima HVAC (ZZFHVAC)

Ben je gebeten door koeltechniek? Jouw missie Om onze actuele sterke groei te ondersteunen zoeken wij voor onze vestiging te Antwerpen een Koeltechnieker voor de Haven van Antwerpen.

Meer info

Vacatures voor techniekers bij jou in de buurt

Zoek op de kaart

Koeltechnieker

Brussels HVAC (ZZFHVAC)

ENGIE zoekt koeltechniekers in Vlaanderen, Brussel, Wallonïe. Bij het opstarten van de installaties voer je de nodige tests en controles uit in overeenstemming met de Europese en regionale wetgeving. Als koeltechnicus ben je verantwoordelijk voor de installatie en/of het onderhoud, en voor de herstellingen van commerciële en industriële koelinstallaties (NH3,fréon, CO2, ...) Je sluit je aan bij één van onze teams en bent werkzaam in uiteenlopende sectoren (farmaceutisch, industrie, voeding ...)

Meer info

Koeltechnieker - Oost-Vlaanderen & West-Vlaanderen

Gent HVAC (ZZFHVAC)

Momenteel zijn wij op zoek naar een Service Koeltechnieker om ons team van technisch specialisten te versterken. Als Service Koeltechnieker ben je aanspreekpunt voor de complexere interventies en herstellingen aan koelinstallaties bij verschillende klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector

Vacatures voor techniekers bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker koeltechnieker
Service koeltechnieker
Vestiging te antwerpen Sterke groei
Haven van antwerpen
Opstart van koeltechnische installaties Koeltechnieker in hart
Kennis van elektrische aansluitingen
Fouten acties