6 openstaande vacatures voor techniekers Lassen bij ENGIE

De wereldberoemde reputatie van de maatschappij ENGIE is voor een groot deel het gevolg van de brede knowhow van de afdelingen en de verscheidenheid van de functies. Hou je ervan om te groeien als technieker in de lassen in het boeiende domein van de energie ? Met de 6 vacante functies als technieker hebben wij gegarandeerd de baan die perfect bij jou past. Wens je aan te sluiten bij onze onderneming ? Geef dan je kandidatuur !

Pijpfitter HVAC

Aartselaar Industry (ZZFIND)

Als pijpfitter/lasser sta je ook in voor de montage van de leidingen, het kraanwerk en de supports van de HVAC-installaties in de gebouwen van onze klanten: Opmeten en schetsen van passtukken.

Meer info

Operator Bending Grimbergen

Grimbergen Industry (ZZFIND)

Voor ons departement BENDING (van de divisie Maintenance, Services & Products) in Grimbergen zijn we op zoek naar een (m/v): Operator Bending. Als Operator Bending sta je in voor de bediening van de buigmachines. Dit doe je op basis van de werkinstructies die jou worden bezorgd door de werkvoorbereiding.

Meer info

Kunststoflasser

Genk Industry (ZZFIND)

Voor onze afdeling ENGIE Fabricom Piping & Mechanical in Genk zijn we op zoek naar een kunststoflasser. Je zal deel uitmaken van onze jonge dynamische kunststofploeg.

Meer info

Ervaren lasser/samensteller

Genk Mondeo Industry (ZZFIND)

Voor onze afdeling Piping & Mechanical in Genk zijn we op zoek naar een ervaren Lasser/Samensteller. Je zal deel uitmaken van een zeer ervaren en bekwaam team. Je wordt lid van ons team van 5 collega’s en zal werken in ons atelier in Genk.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers

Logistiek medewerker

Grimbergen - Fabricom Industry (ZZFIND)

ENGIE Fabricom is voor haar vestiging in Grimbergen op zoek naar een (m/v) LOGISTIEK MEDEWERKER. Als logistiek verantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de productie. Stockopvolging is uiteraard een zeer belangrijk aspect binnen je job, nauwkeurigheid is hier de boodschap.

Meer info

Pijpfitter

Lillo Industry (ZZFIND)

Voor de afdeling Fabricom - MSP zijn wij op zoek naar Buizenfitters/Pijpfitters - Prefabriceurs. Je vervaardigt, vervangt, plaatst en herstelt pijpwerk aan allerhande installaties bij onze klanten. Voor bijzondere kleppen of bochten op metalen en kunststoffen buizen, draai je je hand niet om.

Meer info
Aantal vacatures techniekers per sector
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker Lassen
Operator bending
Dynamische kunststofploeg Afdeling engie
Piping & mechanical
Fabricom piping & Engie fabricom
Schetsen van passtukken
Bochten op metalen