5 openstaande vacatures voor techniekers Lassen bij ENGIE

De groep ENGIE is een firma met een mondiale dimensie en telt meer dan 24 miljoen klanten. Het bedrijf integreert sociale, maatschappelijke en ecologische dimensies in zijn strategie. Heb je een diploma van technieker en wil je een interessante job vinden in de sector van de lassen? Met de 5 in te vullen functies als technieker heeft ENGIE zonder twijfel de betrekking die ideaal is voor jou. Wil je aansluiten bij ons team? Geef ons dan snel je cv!

Pijpfitter HVAC

Aartselaar Industry (ZZFIND)

Als pijpfitter/lasser sta je ook in voor de montage van de leidingen, het kraanwerk en de supports van de HVAC-installaties in de gebouwen van onze klanten: Opmeten en schetsen van passtukken.

Meer info

Lasser

Zwijndrecht Industry (ZZFIND)

Voor onze divisie Industry North, afdeling P&M, gevestigd te Zwijndrecht, zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde: LASSERS. Je garandeert veilig en kwaliteitsvol laswerk volgens de van toepassing zijnde regels en vermijdt hierdoor lasproblemen en installatieproblemen. Je voert de werkzaamheden kwalitatief uit, rekening houdend met de tekeningen, veiligheidsvereisten en de vooropgestelde timing.

Meer info

Kunststoflasser

Genk Industry (ZZFIND)

Voor onze afdeling ENGIE Fabricom Piping & Mechanical in Genk zijn we op zoek naar een kunststoflasser. Je zal deel uitmaken van onze jonge dynamische kunststofploeg.

Meer info

Pijpfitter

Lillo Industry (ZZFIND)

Voor de afdeling ENGIE zijn wij op zoek naar Buizenfitters/Pijpfitters - Prefabriceurs. Je vervaardigt, vervangt, plaatst en herstelt pijpwerk aan allerhande installaties bij onze klanten. Voor bijzondere kleppen of bochten op metalen en kunststoffen buizen, draai je je hand niet om.

Meer info

Vacatures voor techniekers bij jou in de buurt

Zoek op de kaart

Pijpfitter

Zwijndrecht Industry (ZZFIND)

We zoeken nieuwe collega’s voor zowel de regio’s Oost-Vlaanderen, Antwerpen als in de Kempen. Tijdens je opleiding leer je stap voor stap hoe je de verschillende pipefitting activiteiten kan uitvoeren.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector

Vacatures voor techniekers bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker Lassen
Dynamische kunststofploeg
Piping & mechanical Fabricom piping &
Engie fabricom
Afdeling engie Schetsen van passtukken
Bochten op metalen
Bijzondere kleppen