5 openstaande vacatures voor techniekers Lassen bij ENGIE

De activiteiten van de maatschappij ENGIE zijn opgebouwd rond drie sectoren: opwekking en distributie van elektriciteit, winning van fossiele brandstoffen en energiediensten. Zoek je een job die echt bij je past, bij een bloeiende werkgever? Met de 5 jobaanbiedingen voor technieker hebben wij ongetwijfeld de post die je werkgerelateerde doelen kan inlossen. Aarzel niet langer om te solliciteren: jouw cv en motivatiebrief zullen snel en discreet verwerkt worden.

Pijpfitter HVAC

Aartselaar Industry (ZZFIND)

Als pijpfitter/lasser sta je ook in voor de montage van de leidingen, het kraanwerk en de supports van de HVAC-installaties in de gebouwen van onze klanten: Opmeten en schetsen van passtukken.

Meer info

Metaaloperator Grimbergen

Grimbergen Industry (ZZFIND)

Voor ons departement BENDING (van de divisie Maintenance, Services & Products) in Grimbergen zijn we op zoek naar een (m/v): Operator Bending. Als Operator Bending sta je in voor de bediening van de buigmachines. Dit doe je op basis van de werkinstructies die jou worden bezorgd door de werkvoorbereiding.

Meer info

Kunststoflasser

Genk Industry (ZZFIND)

Voor onze afdeling ENGIE Fabricom Piping & Mechanical in Genk zijn we op zoek naar een kunststoflasser. Je zal deel uitmaken van onze jonge dynamische kunststofploeg.

Meer info

Logistiek medewerker

Grimbergen - Fabricom Industry (ZZFIND)

ENGIE Fabricom is voor haar vestiging in Grimbergen op zoek naar een (m/v) LOGISTIEK MEDEWERKER. Als logistiek verantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de productie. Stockopvolging is uiteraard een zeer belangrijk aspect binnen je job, nauwkeurigheid is hier de boodschap.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers

Pijpfitter

Lillo Industry (ZZFIND)

Voor de afdeling Fabricom - MSP zijn wij op zoek naar Buizenfitters/Pijpfitters - Prefabriceurs. Je vervaardigt, vervangt, plaatst en herstelt pijpwerk aan allerhande installaties bij onze klanten. Voor bijzondere kleppen of bochten op metalen en kunststoffen buizen, draai je je hand niet om.

Meer info
Aantal vacatures techniekers per sector
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker Lassen
Operator bending
Dynamische kunststofploeg Afdeling engie
Piping & mechanical
Fabricom piping & Schetsen van passtukken
Engie fabricom
Bochten op metalen