Pijpfitter

Lillo

Industry (ZZFIND)

Onbepaalde duur

Fulltime

Voel jij je helemaal thuis in de piping wereld? Dan ben JIJ het talent dat ENGIE zoekt voor onze afdeling in Zwijndrecht/Lillo. Lees hieronder meer, het team kijkt ernaar uit om je te ontmoeten!
 

Wat ga je doen als Buizenfitter bij ENGIE?

 
Samengevat: je vervaardigt, vervangt, plaatst en herstelt pijpwerk aan allerhande installaties bij onze klanten. Dit maakt je een essentiële element van ons team!
  • de verschillende soorten legeringen hebben geen geheimen meer voor jou en je weet hoe je hiermee moet omgaan
  • bijzondere kleppen of bochten op metalen en kunststoffen buizen hebben geen geheimen voor jou
  • je bent ook in staat om voorgemaakte spools te monteren op werven
 
Als Expert bij ENGIE zijn geen tussenstuks je vreemd, geen materiaal is je onbekend. Dit materiaal is heilig: dat is steeds tiptop in orde zodat je altijd klaar bent om interventies te doen. Deze gebeuren ofwel in teamverband op locatie bij onze klanten ofwel in de werkplaats.
Uiteraard volg je steeds alle veiligheidsvoorschriften en haal je de kwaliteitsnormen: deze zijn jouw prioriteit en rapporteer je ook aan de Werfsupervisor. 
 

Beschik je over volgende troeven? Dan is deze job ongetwijfeld iets voor jou!

 
Je bent opgeleid tot pijpfitter OF je hebt een paar jaar ervaring in de praktijk. Indien je ook enkele jaren relevante ervaring hebt op verschillende werven, maakt dit je onmisbaar in ons team.
  • isometrische plannen? Je kent deze en kan ze interpreteren. Je bent ook thuis in driehoeksmeetkunde
  • je bent in het bezit van een VCA‐attest en je bent bereid om bijscholing te volgen in het kader van de in de toekomst te behalen attesten
 
Ben je niet bang om onder moeilijke omstandigheden te werken?  Zijn kwaliteit/veiligheid je absolute topprioriteiten? Waar wacht je nog op? Word een ENGIE-collega en solliciteer nu!
 
Let op, jouw eigen wagen (evenals jouw rijbewijs B) is essentieel bij de vraag naar flexibiliteit en in functie van je uurrooster en jouw verplaatsingen naar de werven.
Taal gesproken op de werven: Nederlands
 

Ben je klaar om deel uit te maken van de energietransitie?

 
Ja? Dan kom je bij ENGIE Solutions terecht in een innovatieve en boeiende werkomgeving met gevarieerde projecten waarin je jouw skills verder kan ontplooien.
Je komt in contact met de nieuwste technologieën op weg naar een koolstofvrije wereld. Daarnaast krijg je van ons:
  • een competitief salaris in lijn met jouw opleiding en ervaring, bruto uurloon
  • tal van voordelen zoals maaltijdcheques, een sociaal abonnement, hospitalisatie- & groepsverzekering, sociaal abonnement, eco-cheques, 20 dagen vakantie+ 12 ADV-dagen
  • interessante opleidings- en doorgroeimogelijkheden

 

 
Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!
 
Heb je interesse in deze functie en heb je vragen? Contacteer onze HR-collega Kurt Verrijt – 0471 55 17 13
Andere interressante jobs