17 openstaande vacatures voor techniekers Mechanica bij ENGIE

De maatschappij ENGIE is internationaal bekend, heeft een portefeuille van meer dan 24 miljoen klanten en heeft aandacht voor uitdagingen die betrekking hebben op sociaal en milieuvlak. Is jouw zoektocht naar werk gericht op een functie die volledig past bij jouw behoeften, in een onderneming in expansie ? Onze maatschappij ENGIE heeft constant nood aan optimistische personen gewapend met heel goede sociale capaciteiten. Raadpleeg de 17 gepubliceerde werkaanbiedingen als technieker op onze site.

Pompenmechanieker (IBO traject)

Antwerp Industry (ZZFIND)

Je zoekt werk en je bent technisch aangelegd, maar hebt niet de juiste ervaring. Een prima begeleiding want je krijgt een persoonlijke "Peter" tijdens de praktijk waarop je steeds kan rekenen. Wanneer je klaar bent met je IBO opleiding, stap je in een beroep met werkzekerheid.

Meer info

Brigadiers mechanica

Antwerp Industry (ZZFIND)

Het departement Maintenance & Services Lillo is verantwoordelijk voor talrijke onderhoudswerken en interventies in een breed segment van technieken, actief in de BeNeLux. Wij zijn gevestigd te Antwerpen (Lillo) en zijn op zoek naar een Brigadier. Aansturen van een team techniekers op voornamelijk mechanisch vlak.

Meer info

Technieker "on-site machining"

Antwerp Maintenance

ENGIE Fabricom is op zoek naar een techniker "on-site machining". Je werkt binnen de afdeling machining on site waarbij we on site verspanende werken uitvoeren door middel van mobiele machines. Je hebt een belangrijke rol in het succesvol uitvoeren van bijzondere projecten in binnen en vooral buitenland, in diverse industrieën.

Meer info

Onderhoudstechnieker Werfmachines

Brussels Roadandrail (ZZFROA)

Voor het departement Bovenleidingen, onderdeel van de divisie Infra, zijn we op zoek naar een Onderhoudstechnicus werfmachines. In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark dat gebruikt wordt voor de installatie van stroomdraden die de tram en trein van voeding voorzien. Door de specifieke ontwikkeling van de machines is het onderhoud / herstellingen werk voor specialisten.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers

Mechanische techniekers

Doel - KCD Electricityproduction (ZZFELE)

Voor de kerncentrale in Doel zijn wij momenteel op zoek naar mechanische techniekers voor het departement Maintenance. Je werkt mee aan de uitvoering van de onderhoudsprojecten tijdens exploitatie en revisies: periodieke testen, preventief onderhoud, correctief onderhoud, installatiewijzigingen. En dit uiteraard binnen alle geldende afspraken rond planning, veiligheid, kwaliteit en milieu.

Meer info

Allround Monteur

Limburg Industry (ZZFIND)

Voor de afdeling Fabricom P&M (Genk), zijn wij op zoek naar: Allround Monteurs. Zorgen voor een preventief, in hoofdzaak, mechanisch onderhoud van het machinepark in de verschillende afdelingen van Performance Coatings en Teflon. Snel een goed technisch inzicht op machines en installaties verwerven en verbeteringen ter verlenging van de onderhoudbaarheid of de levensduur van de machine of installatie voorstellen.

Meer info
Aantal vacatures techniekers per sector

Kleppentechnieker (IBO traject)

Zwijndrecht Industry (ZZFIND)

Onderhoudstechnieker Industrie Kleppentechnieker: knelpuntberoep met toekomst! Je zoekt werk en je bent technisch aangelegd, maar hebt niet de juiste ervaring. Wanneer je klaar bent met je IBO opleiding, stap je in een beroep met werkzekerheid.

Meer info

Conventioneel draaier (kleppen shop)

Zwijndrecht Industry (ZZFIND)

Voor onze divisie Maintenance, Services & Panels – Sectie Kleppenwerkplaats - gelokaliseerd in Zwijndrecht, zijn wij op zoek naar een conventioneel draaier. Opmeten van bestaande werkstukken en vastleggen op plan. Hou je niet van seriewerk dan is dit de kans, aangezien je bij ons nooit twee keer hetzelfde stuk dient te maken.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker Mechanica
Operator werfmachines
Engie fabricom Technische voorbereiding
Conventionele draaibank
Regio antwerpen Manieren aan industriële installaties
Knelpuntberoep met toekomst
Onderhoudstechnieker industrie