11 openstaande vacatures voor techniekers Mechanica bij ENGIE

In het kader van de energietransitie staat ENGIE op de eerste plaats dankzij haar digitale en ecologische oplossingen. Ben je op zoek naar werk dat perfect beantwoordt aan jouw ambities, bij een werkgever in expansie? Het hr-team van ENGIE is op zoek naar 11 extra technieker die het personeel van de maatschappij kunnen versterken. Wens je aan te sluiten bij ons team? Stuur ons dan zo snel mogelijk je sollicitatiedossier (cv en motivatiebrief)!

Brigadiers mechanica

Antwerp Industry (ZZFIND)

Het departement Maintenance & Services Lillo is verantwoordelijk voor talrijke onderhoudswerken en interventies in een breed segment van technieken, actief in de BeNeLux. Wij zijn gevestigd te Antwerpen (Lillo) en zijn op zoek naar een Brigadier. Aansturen van een team techniekers op voornamelijk mechanisch vlak.

Meer info

Technieker "on-site machining"

Antwerp Maintenance

ENGIE is op zoek naar een techniker "on-site machining". Je werkt binnen de afdeling machining on site waarbij we on site verspanende werken uitvoeren door middel van mobiele machines. Je hebt een belangrijke rol in het succesvol uitvoeren van bijzondere projecten in binnen en vooral buitenland, in diverse industrieën.

Meer info

Mechanisch HVAC-technieker

Beerse HVAC (ZZFHVAC)

Voor onze klant in Beerse, actief in de farmaceutische sector, is ENGIE momenteel op zoek naar een mechanisch HVAC-technieker. Als mechanisch HVAC-technieker zorg je voor het preventief en correctief onderhoud aan technische installaties bij onze klant te Beerse. Jouw takenpakket bestaat vooral uit mechanische en elektromechanische onderhoudsactiviteiten (lagers, riemschijven, filters,etc.)

Meer info

Mechanische technici met doorgroeipotentieel

Doel - KCD Electricityproduction (ZZFELE)

Heb jij een mechanische achtergrond met veel of weinig ervaring?. Dan is het departement Maintenance - Draaiende of - Statische Tuigen van Kerncentrale Doel naar jou op zoek!. Als Technieker sta je samen met jouw collega’s dagelijks in voor het onderhoud van de.

Meer info

Vacatures voor techniekers bij jou in de buurt

Zoek op de kaart

Chauffeur CE / Monteur

Aartselaar Roadandrail (ZZFROA)

Voor de divisie Infra, afdeling Roads zijn we op zoek naar: Chauffeurs CE - Monteurs. Als Chauffeur/monteur wegkantsystemen sta je in voor: Nieuwbouw en onderhoud van openbare verlichting. Werken in ploeg met 2 of meer.

Meer info

CNC DRAAIER

Antwerpen Industry (ZZFIND)

CNC draaibank (groot en klein draaiwerk + series): Mazak Mazatrol T plus en Mazatrol matrix Nexus, Fanuc Series O-T en Series 18i-TB. Door jouw gedrevenheid ben je in staat om stukken na te maken en dit zonder tekeningen.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers

Mechanieker

Antwerp Industry (ZZFIND)

Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een mechanieker. Je kan zelfstandig of in team een pomp, compressor, ventilator, warmtewisselaar of extruder,…volledig reviseren. Je kan uitlijningen doen op diverse manieren aan industriële installaties.

Meer info

Werkvoorbereider

Desteldonk Industry (ZZFIND)

Je behartigt de order intake, stelt de planning op, en behoudt het overzicht van het orderboek. Je zorgt voor de technische voorbereiding van de binnenkomende opdrachten.

Meer info
Aantal vacatures techniekers per sector

Vacatures voor techniekers bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker Mechanica
Mechanisch hvac
Technische voorbereiding Openbare verlichting
Onderhoud van openbare verlichting
Divisie infra Afdeling roads
Werken in ploeg
Chauffeurs ce