11 openstaande vacatures voor techniekers Mechanica bij ENGIE

Op het niveau van de energierevolutie leidt ENGIE de beweging door vernieuwende en groene oplossingen voor te stellen. Wens je een job in te vullen van technieker in de mechanica in de interessante sector van de energie? De maatschappij ENGIE heeft ongetwijfeld de carrièrekans in petto die perfect aangepast is aan de ambities die je hebt op het vlak van je loopbaan! We moedigen je aan om de 11 aanwezige vacatures als technieker te bestuderen op onze website.

Technieker "on-site machining"

Antwerp Maintenance

ENGIE Fabricom is op zoek naar een techniker "on-site machining". Je werkt binnen de afdeling machining on site waarbij we on site verspanende werken uitvoeren door middel van mobiele machines. Je hebt een belangrijke rol in het succesvol uitvoeren van bijzondere projecten in binnen en vooral buitenland, in diverse industrieën.

Meer info

Brigadiers mechanica

Antwerp Industry (ZZFIND)

Het departement Maintenance & Services Lillo is verantwoordelijk voor talrijke onderhoudswerken en interventies in een breed segment van technieken, actief in de BeNeLux. Wij zijn gevestigd te Antwerpen (Lillo) en zijn op zoek naar een Brigadier. Aansturen van een team techniekers op voornamelijk mechanisch vlak.

Meer info

Mechanische Technicus

Doel - KCD Electricityproduction (ZZFELE)

Zie je jezelf verder groeien in de wereld van de mechanica en de energie?. Samen met jouw collega’s zorg je voor het dagelijks onderhoud van verschillende installaties in de kerncentrale van Doel.

Meer info

Conventioneel draaier (kleppen shop)

Zwijndrecht Industry (ZZFIND)

Voor onze divisie Maintenance, Services & Panels – Sectie Kleppenwerkplaats - gelokaliseerd in Zwijndrecht, zijn wij op zoek naar een conventioneel draaier. Opmeten van bestaande werkstukken en vastleggen op plan. Hou je niet van seriewerk dan is dit de kans, aangezien je bij ons nooit twee keer hetzelfde stuk dient te maken.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers

Chauffeur CE / Monteur

Aartselaar Roadandrail (ZZFROA)

Voor de divisie Infra, afdeling Roads zijn we op zoek naar: Chauffeurs CE - Monteurs. Als Chauffeur/monteur wegkantsystemen sta je in voor: Nieuwbouw en onderhoud van openbare verlichting. Werken in ploeg met 2 of meer.

Meer info

CNC DRAAIER

Antwerpen Industry (ZZFIND)

CNC draaibank (groot en klein draaiwerk + series): Mazak Mazatrol T plus en Mazatrol matrix Nexus, Fanuc Series O-T en Series 18i-TB. Door jouw gedrevenheid ben je in staat om stukken na te maken en dit zonder tekeningen.

Meer info
Aantal vacatures techniekers per sector

Mechanieker

Antwerp Industry (ZZFIND)

Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een mechanieker. Je kan zelfstandig of in team een pomp, compressor, ventilator, warmtewisselaar of extruder,…volledig reviseren. Je kan uitlijningen doen op diverse manieren aan industriële installaties.

Meer info

Werkvoorbereider

Desteldonk Industry (ZZFIND)

Je behartigt de order intake, stelt de planning op, en behoudt het overzicht van het orderboek. Je zorgt voor de technische voorbereiding van de binnenkomende opdrachten.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker Mechanica
Technische voorbereiding
’s zorg Dagelijks onderhoud
Collega ’s
Openbare verlichting Onderhoud van openbare verlichting
Divisie infra
Afdeling roads