Mechanisch Technieker

Doel - KCD

Electricityproduction (ZZFELE)

Onbepaalde duur

Fulltime

Heb jij een mechanische achtergrond met veel of weinig ervaring? Dan is het departement Maintenance - Statische Tuigen van kerncentrale Doel naar jou op zoek!
 

Ontdek welke mogelijkheden je hebt binnen ENGIE en solliciteer nu!

 
Je versterkt ons mechanisch team met jouw specifieke kennis als Technieker.
 
Als Technieker sta je samen met jouw collega’s dagelijks in voor het onderhoud van de afsluiters alsook voor de onderhoudswerken tijdens revisie en de opvolging van verschillende contractanten. 
 
Deze onderhoudsprojecten kunnen zowel predictief, preventief als correctief zijn. Met jouw gevoel voor verantwoordelijkheid en besef van veiligheid volg je hierbij de geldende afspraken rond termijnen, veiligheid, kwaliteit en milieu met gemak op.

 

Spreekt deze job jou helemaal aan? Met volgende troeven ben jij de nieuwe collega die we zoeken!

 
Een technische professionele bachelor, graduaat of een A2 met relevante ervaring zet je al goed op weg. Voor kennis die je nog niet bezit, pik je graag bijkomende opleidingen mee.
 
In welke van onze professionele, geëngageerde teams je ook terechtkomt, jouw zin voor verantwoordelijkheid en jouw capaciteit om autonoom te werken zijn steeds van grote waarde.
 
Wanneer je samen met jouw team of zelfstandig aan een project werkt, is veiligheid altijd jouw #1 priority.
 

Wat heeft ENGIE jou te bieden?

  • je kan rekenen op een competitief salaris aangevuld met tal van voordelen
  • je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en opleidingen te volgen. Wij geven dan ook voorrang aan onze interne medewerkers door hen als eerste op de hoogte te brengen van nieuwe vacatures
  • een gezond evenwicht tussen werk en privé vinden we heel belangrijk. Daarbij hoort een positieve teamsfeer waarbij leuke gezamenlijke activiteiten steevast op de planning staan. De sportievelingen onder de collega's kunnen ook hun hartje ophalen in onze compleet uitgeruste fitness, die je volledig gratis kan gebruiken, en in de verschillende initiatieven die door onze eigen collega’s worden opgestart
  • omdat we deel uitmaken van de internationale nutsgroep ENGIE kunnen we jou een ruim aanbod van formele en informele netwerken aanbieden
 
Ben je geïnteresseerd in deze job en heb je vragen? Contacteer onze HR-collega Andrea Wils - andrea.wils@engie.com
Andere interressante jobs