Technieker Werkplaats

Desteldonk - Fabricom

Industry (ZZFIND)

Onbepaalde duur

Fulltime

Voor onze gespecialiseerde afdeling in Desteldonk (bij ENGIE Solutions) zijn we op zoek naar een Ervaren Technieker. In onze werkplaats krijg jij de nodige zelfstandigheid, maar ben jij ook het aanspreekpunt voor het onderhoud, de revisie en herstellingen op industriële installaties en toestellen.
 
Dankzij jouw expertise kan de klant de efficiëntie, de betrouwbaarheid en de beschikbaarheid van zijn toestellen, machines en industriële processen verzekeren en verbeteren.
 

Wat houdt deze job precies in? 

 
Als Technieker Werkplaats, werk je aan rotating equipment (pompen, ventilatoren, reductiekasten…), aan kleppen (veiligheidskleppen, regelkleppen, afsluiters…) en aan (hijs)werktuigen.
Op deze machines doe je hieraan de visuele inspectie, demontage, reiniging, schadeanalyse, het vervangen/herstellen van defecte onderdelen, montage, verven, testen en de vrijgave. Om dit te doen:
 • je kiest en hanteert het correct montagegereedschap (sleutels, persluchthamers, lasapparatuur…) en de juiste hulpmiddelen (rolbrug, vorkheftruck, hoogtewerker, balanceertafel, meetklokken, uitlijnapparatuur…)
 • je monteert lagers
Natuurlijk heb je oog voor veiligheid en werk je op een veilige en doordachte manier. Jouw advies en betrokkenheid in de herstelling wordt ten zeerste geapprecieerd, meedenken is vooruit gaan!
 
 

Wat heb je nodig?

 
Allereerst, heb je ervaring in: inzake revisies van rotating equipment en lassen (pluspunt). Deze ervaring wordt aangevuld met een sterk technisch inzicht en kennis/competentie van:
 • lagers
 • meeste gangbare instrumenten
 • 2D meetinstrumenten (schuifmaat, lat, micrometer, kalibers…)
Meer over jou:
 • een oog voor de veiligheid en het welzijn
 • gestructureerd werk en nauwgezet volgen van de afgesproken procedures
 • zelfstandig werk
 • durft verantwoordelijkheid te nemen
 • uiterst klantgericht
 

Ons team?

 
Wij zijn een team gedreven door kwaliteit, prestatie-optimalisatie en klanttevredenheid. Wij werken voor onze klanten een aanpak op maat uit en geven daarbij ook veiligheid, techniciteit, gezondheid en milieu alle aandacht.
We zijn een hechte groep en waarderen de input van collega’s. Tevreden techniekers bij de klant, zorgt voor correct uitgevoerde werken en geeft ook tevreden klanten.
 
Groenere en meer competitieve industrieën: Industrieën staan voor grote uitdagingen op het gebied van milieu en concurrentievermogen. Ze maken er een prioriteit van. Of het nu gaat om installatie, onderhoud, facility management, energiebeheer… ENGIE Solutions ondersteunt bedrijven in hun transformatie door hen complete oplossingen aan te bieden die de prestaties van hun industriële installaties garanderen en verbeteren, zonder dat ze het investeringsvermogen aantasten.

Ons team werkt deels on-site bij de klant en heeft een nauwe samenwerking met onze workshop waardoor we een meerwaarde kunnen bieden aan de shutdowns en alle bijhorende nodige herstellingen.
Behoor jij tot dit topteam? Aarzel dan niet…
 

Ben je klaar om deel uit te maken van de energietransitie?

 
Ja? Dan kom je bij ENGIE Solutions terecht in een innovatieve en boeiende werkomgeving met gevarieerde projecten waarin je jouw skills verder kan ontplooien.
Je komt in contact met de nieuwste technologieën op weg naar een koolstofvrije wereld. Daarnaast krijg je van ons:
 • een competitief salaris in lijn met jouw opleiding en ervaring
 • tal van voordelen zoals maaltijdcheques, een sociaal abonnement, hospitalisatie- & groepsverzekering
 • interessante opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 
Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!
 
Heb je interesse in deze functie en heb je vragen? Contacteer onze HR-collega Kurt Verrijt - 0471 55 17 13 - kurt.verrijt@engie.com
Andere interressante jobs