3 openstaande vacatures voor techniekers Mechanica in Antwerp bij ENGIE

Elektriciteit, de productie van fossiele brandstof en energieprestaties vormen de 3 grote werkcentra van ENGIE. Zoek je een functie als technieker in de mechanica in een innovatieve maatschappij? Wij zijn op dit moment bezig met een aanwervingsprocedure voor 3 technieker voor beschikbare banen die hoofdzakelijk gesitueerd zijn in Antwerp. Als je zin hebt om mee te werken aan ons innovatief concept rond energietransitie, aarzel dan niet om meteen je cv te geven aan onze rekruteerders!

Brigadiers mechanica

Antwerp Industry (ZZFIND)

Het departement Maintenance & Services Lillo is verantwoordelijk voor talrijke onderhoudswerken en interventies in een breed segment van technieken, actief in de BeNeLux. Wij zijn gevestigd te Antwerpen (Lillo) en zijn op zoek naar een Brigadier. Aansturen van een team techniekers op voornamelijk mechanisch vlak.

Meer info

Technieker "on-site machining"

Antwerp Maintenance

ENGIE Fabricom is op zoek naar een techniker "on-site machining". Je werkt binnen de afdeling machining on site waarbij we on site verspanende werken uitvoeren door middel van mobiele machines. Je hebt een belangrijke rol in het succesvol uitvoeren van bijzondere projecten in binnen en vooral buitenland, in diverse industrieën.

Meer info

Mechanieker

Antwerp Industry (ZZFIND)

Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een mechanieker. Je kan zelfstandig of in team een pomp, compressor, ventilator, warmtewisselaar of extruder,‚Ķvolledig reviseren. Je kan uitlijningen doen op diverse manieren aan industriële installaties.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker Mechanica
Regio antwerpen
Manieren aan industriële installaties Team techniekers
Segment van technieken
Departement maintenance Breed segment
Breed segment van technieken
Services lillo