2 openstaande vacatures voor techniekers Mechanica in Zwijndrecht bij ENGIE

De groep ENGIE is een van de belangrijkste leveranciers van energie, in Europa en in de jonge industrielanden. Ben je technieker van opleiding en beoog je een job met veel verantwoordelijkheid in de mechanica? Ons bedrijf ENGIE alsook de diverse organisaties, zoals Axima, zijn steeds op zoek naar nieuwe proactieve medewerkers een uitstekende teamgeest. Als je zin hebt om toe te treden tot ons team, geef ons dan meteen je sollicitatiedossier (cv en motivatiebrief)!

Conventioneel draaier (kleppen shop)

Zwijndrecht Industry (ZZFIND)

Voor onze divisie Maintenance, Services & Panels – Sectie Kleppenwerkplaats - gelokaliseerd in Zwijndrecht, zijn wij op zoek naar een conventioneel draaier. Opmeten van bestaande werkstukken en vastleggen op plan. Hou je niet van seriewerk dan is dit de kans, aangezien je bij ons nooit twee keer hetzelfde stuk dient te maken.

Meer info

Kleppentechnieker

Zwijndrecht Industry (ZZFIND)

Voor onze divisie Maintenance, Services & Panels – Sectie Kleppenwerkplaats gelokaliseerd in Zwijndrecht, zijn wij op zoek naar een Kleppenmechanieker. ENGIE Fabricom levert een totale onderhoudsservice voor alle types kleppen in klassieke of nucleaire toepassingen in Zwijndrecht, als bij klanten op locatie. Tijdens stilstanden doen wij on-site werken.

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker Mechanica
Conventioneel draaier
Totale onderhoudsservice Toepassingen in zwijndrecht
Nucleaire toepassingen
Nucleaire toepassingen in zwijndrecht Klassieke of nucleaire toepassingen
Klanten op locatie
– sectie kleppenwerkplaats