5 openstaande vacatures voor techniekers pijpfitter bij ENGIE

De firma ENGIE is een belangrijke speler van de energietransitie, in Europa en in de recent geïndustrialiseerde landen. Zoek je werk dat echt bij je past, bij een sterke werkgever in expansie? Onder de 5 werkaanbiedingen voor technieker bestaat er geen twijfel over dat wij de baan hebben die je professionele noden kan inwilligen. Als je wenst om toe te treden tot ons team, geef ons dan je kandidatuur!

Pijpfitter

Lillo Industry (ZZFIND)

Jouw missie dat is steeds tiptop in orde zodat je altijd klaar bent om interventies te doen Voor bijzondere kleppen of bochten op metalen en kunststoffen buizen, draai je je hand niet om.

Meer info

Lasser - Pijpfitter

Limburg Industry (ZZFIND)

Voor onze divisie Industry North, afdeling P&M, gevestigd te Genk, zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde lassers/pijpfitters.

Meer info

Pijpfitter HVAC

Aartselaar Industry (ZZFIND)

Het monteren van leidingen met bijhorende componenten zijn je ding? als pijpfitter/lasser sta je ook in voor de montage van de leidingen, het kraanwerk en de supports van de HVAC-installaties in de gebouwen van onze klanten: opmeten en schetsen van passtukken

Meer info

Pijpfitter Sprinklers - Hasselt

Hasselt HVAC (ZZFHVAC)

Solliciteer snel en ontdek de wereld van Fire Protection en Sprinklers bij ENGIE Solutions. Wij hebben jouw expertise en kennis nodig voor de realisatie van onze bijkomende projecten, grotere portefeuilles en om samen te streven naar een hogere omzet. Bij ons kan je een portefeuille verwachten van zowel kleine als grote werven.

Meer info

Vacatures voor techniekers bij jou in de buurt

Zoek op de kaart

Pijpfitter

Zwijndrecht Industry (ZZFIND)

Pijpfitter :

Meer info
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector

Vacatures voor techniekers bij jou in de buurt

Zoek op de kaart
Locatie van de vacatures techniekers
Aantal vacatures techniekers per sector
Functies en competenties van de technieker pijpfitter
Divisie industry
Afdeling p&m Industry north
Bochten op metalen
Bijzondere kleppen Schetsen van passtukken
Wereld van fire
Portefeuille verwachten