Je browser is verouderd

<p>Download de bijgewerkte versie van je&nbsp;browser.</p>

Klik hier

×

Ontdek hier je voordelen bij ENGIE

Geniet vanaf nu van jouw Gerantis voordeel

We vinden het belangrijk dat je als bewoner of medewerker van GERANTIS optimaal van je woningcomfort geniet. Daarom hebben we een uniek voorstel: twee energiepacks aan verlaagde prijzen en kortingen op onze producten en diensten.

Energie

Elke woning heeft specifieke behoeften op vlak van energie. Als bewoner of medewerker van Gerantis, kan ook jij nu genieten van onze energie aan de beste voorwaarden. Je hebt de keuze uit twee verschillende energiepacks aan een verlaagde prijs. Jij kiest gewoon het pack dat het beste bij je past.

Meer weten

Producten en Diensten

Het leven eenvoudiger maken en de energiekosten drukken, dat is het uitgangspunt van de Producten en Diensten die ENGIE heeft ontwikkeld. Geniet nu als bewoner of medewerker van Gerantis van kortingen op onze zorgeloze oplossingen voor bij je thuis: onderhoud van de verwarmingsketel of thuisbijstand in geval van een panne.

Meer weten

Veelgestelde vragen

Wat zijn mijn voordelen?

arrow-right

DIRECT

Variabele prijs

Contractduur: 1 jaar
Klantenservice: 100% online
Optie groene stroom: mogelijk

FLOW

Variabele prijs

Contractduur: onbepaalde duur

Klantenservice: naar keuze

Optie groene stroom: mogelijk
Voordeel: 25 euro korting per energie

Jouw voordeel op onze Producten & Diensten

Home Assistance en Home Assistance +

25% korting op de premie (voor taksen) gedurende het eerste jaar van het contract

 

Home Maintenance

15% korting op de prijs voor het eerste onderhoud (exclusief extra verplaatsingskosten en reserveonderdelen)

Wie heeft recht op het Gerantis-voordeel?

arrow-right

Het personeel van Gerantis en de bewoners van de gebouwen waarvoor Gerantis optreedt als syndicus.


Wat gebeurt er als ik verhuis?

arrow-right

Je voordeel verhuist mee naar je nieuwe adres. Door het unieke karakter van dit voordeel is het echter noodzakelijk om zelf contact met ons op te nemen bij een verhuis. Enkel zo kunnen we garanderen dat je voordeel zeker mee verhuist.


Ik ben al klant bij ENGIE Electrabel. Kan ik genieten van de Gerantis-voordelen en is deze actie toepasbaar op mijn huidig contract?

arrow-right

De promo is toepasbaar voor bestaande en nieuwe klanten. Het is echter noodzakelijk om ons te contacteren om het voordeel te activeren. Het zal niet automatisch in werking treden bij bestaande klanten. In de praktijk annuleren we gewoon je bestaande contract en maken we een nieuw contract aan met je voordeel.


Kan ik genieten van de Gerantis-voordelen op de Producten en Diensten als ik geen klant ben van ENGIE Electrabel voor mijn energie?

arrow-right

Voor de contracten en de voordelen op onze Producten en Diensten mag je bij een andere energieleverancier zijn aangesloten. Je kan dan echter niet gebruikmaken van maandelijkse betalingen.


Wat gebeurt er met mijn jaarlijkse korting als ik het contract in de loop van het jaar beëindig?

arrow-right

Als je het contract in de loop van het jaar stopzet, wordt in de finale afrekening de korting pro rata temporis in rekening gebracht.


Ik heb recht op een Sociaal Tarief, geniet ik dan van het Gerantis-voordeel bovenop dit voordelige tarief?

arrow-right

Neen, in dat geval bewaar je je Sociaal Tarief, maar heb je geen recht op het voordeel van Gerantis. De voordelen zijn immers niet cumuleerbaar en het Sociaal Tarief is altijd het meest voordelig.