Je browser is verouderd

<p>Download de bijgewerkte versie van je&nbsp;browser.</p>

Klik hier

×

Ontdek hier je voordelen bij ENGIE

Geniet vanaf nu van jouw unieke de 'Syndicus voordeel'

logo-syndicus

We vinden het belangrijk dat je als bewoner of medewerker van de 'Syndicus' optimaal van je woningcomfort geniet. Daarom hebben we een uniek voorstel: kortingen op onze producten en diensten.

Energie

Elke woning heeft specifieke behoeften op vlak van energie. Als bewoner of medewerker binnen 'de Syndicus' groep, kan ook jij nu genieten van onze energie aan de beste voorwaarden. Contacteer ons en we overlopen samen welk van deze packs het beste past bij jouw energiebehoeften. Dit zowel voor aardgas als elektriciteit.

Meer weten

Producten en Diensten

Het neemt tijd en energie om een gebouw goed te beheren. Het leven eenvoudiger maken en de energiekosten drukken, dat is het uitgangspunt van de Producten en Diensten die ENGIE heeft ontwikkeld. Geniet nu als bewoner of medewerker van de groep 'de Syndicus' van exclusieve kortingen op onze zorgeloze oplossingen voor bij je thuis: isolatie, onderhoud van de verwarmingsketel, thuisbijstand in geval van een panne, zonnepanelen,…

Meer weten

Veelgestelde vragen

Wat zijn mijn voordelen?

Jouw energievoordeel

 

  • DIRECT

Variabele prijs

Contractduur: 1 jaar

Klantenservice: 100% online

Optie groene stroom: mogelijk

 

  • FLOW

Contractduur: onbepaalde duur

Klantenservice: naar keuze

Optie groene stroom: mogelijk

Voordeel: 25 euro korting per energie

 

Jouw voordeel op onze Producten & Diensten

Home Assistance en Home Assistance +: 25% korting op de premie (voor taksen) gedurende het eerste jaar van het contract.

Home Maintenance: 15% korting op de prijs voor het eerste onderhoud (exclusief extra verplaatsingskosten en reserveonderdelen).


Hoe werkt het?

Surf naar www.engie.be/nl/affinity/voordelen/syndicus.

Met uw specifieke promotiecode kunt u online uw bestelling plaatsen.


Mijn code functioneert niet: wie kan ik contacteren?

Als je unieke code online niet functioneert, dien je contact op te nemen met 'De Syndicus'.


Wie heeft recht op het Syndicus-voordeel?

Het personeel van 'De Syndicus' en de bewoners van de gebouwen waarvoor 'De Syndicus' optreedt als syndicus.


Wat gebeurt er als ik verhuis?

Je voordeel verhuist mee naar je nieuwe adres. Door het unieke karakter van dit voordeel is het echter noodzakelijk om zelf contact met ons op te nemen bij een verhuis. Enkel zo kunnen we garanderen dat je voordeel zeker mee verhuist.


Ik ben al klant bij ENGIE Electrabel. Kan ik genieten van de Syndicus-voordelen en is deze actie toepasbaar op mijn huidig contract?

De promo is toepasbaar voor bestaande en nieuwe klanten. Het is echter noodzakelijk om ons te contacteren om het voordeel te activeren. Het zal niet automatisch in werking treden bij bestaande klanten. In de praktijk annuleren we gewoon je bestaande contract en maken we een nieuw contract aan met je voordeel.


Kan ik genieten van de Syndicus-voordelen op de Producten en Diensten als ik geen klant ben van ENGIE Electrabel voor mijn energie?

Voor de contracten en de voordelen op onze Producten en Diensten mag je bij een andere energieleverancier zijn aangesloten. Je kan dan echter niet gebruikmaken van maandelijkse betalingen.


Ik ken mijn unieke code niet. Waar kan ik deze vinden?

Jouw unieke code heb je ontvangen van 'De Syndicus' of kan je daar opvragen.


Wat gebeurt er met mijn jaarlijkse korting als ik het contract in de loop van het jaar beëindig?

Als je het contract in de loop van het jaar stopzet, wordt in de finale afrekening de premie pro rata temporis in rekening gebracht.


Ik heb recht op een Sociaal Tarief, geniet ik dan van het Syndicus-voordeel bovenop dit voordelige tarief?

Neen, in dat geval bewaar je je Sociaal Tarief, maar heb je geen recht op het voordeel van de Syndicus. De voordelen zijn immers niet cumuleerbaar en het Sociaal Tarief is altijd het meest voordelig.