Je browser is verouderd

<p>Download de bijgewerkte versie van je&nbsp;browser.</p>

Klik hier

×

  Ontdek hier je voordelen bij ENGIE

  GENIET VANAF NU VAN JOUW ATLAS COPCO VOORDEEL

  We vinden het belangrijk dat je als medewerker van ATLAS COPCO optimaal van je woningcomfort geniet. Daarom hebben we een interessant voorstel: twee energiepacks aan een verlaagde prijs en kortingen op onze producten en diensten. Hou alvast je unieke code bij de hand om toegang te krijgen tot je voordelen.

  Veelgestelde vragen

  Jouw energievoordeel

  • DIRECT
   • Variabele prijs
   • Contractduur: 1 jaar
   • Klantenservice: 100% online
   • Optie groene stroom: mogelijk
  • EASY
   • Vaste prijs
   • Contractduur: 1 jaar
   • Klantenservice: naar keuze
   • Optie groene stroom: mogelijk

  Jouw voordeel is afhankelijk van het pack dat je kiest. Jouw voordeel bestaat uit een variabele korting die afhankelijk is van je verbruik aan de gangbare energieprijs, taksen niet inbegrepen.

  Jouw voordeel op onze Producten & Diensten

  • Home Assistance: 25% korting op de premie (voor taksen) gedurende het eerste jaar van het contract.
  • Home Maintenance: 15% korting op de prijs voor het eerste onderhoud (exclusief extra verplaatsingskosten en reserveonderdelen).
  • Fotovoltaïsche panelen: 10 € op de prijs/paneel exclusief BTW met een maximum van 250 € exclusief BTW.
  • Isolatie: 5 m² gratis voor de isolatie van uw spouwmuren.

  Surf naar www.engie.be/nl/affinity/voordelen/atlascopco.

  Met uw specifieke promotiecode kunt u online uw bestelling plaatsen.

  Als je unieke code online niet functioneert, dien je contact op te nemen met Atlas Copco.

  Het personeel van Atlas Copco, voor zijn / haar privéverbruik.
  Nee. Het voordeel geldt enkel voor privégebruik op de plek van je officiële domicilie in België. Dit geldt zowel voor de energiepacks als voor de Producten en Diensten.

  Je voordeel verhuist mee naar je nieuwe adres. Door het unieke karakter van dit voordeel is het echter noodzakelijk om zelf contact met ons op te nemen bij een verhuis. Enkel zo kunnen we garanderen dat je voordeel zeker mee verhuist.

  De promo is toepasbaar voor bestaande en nieuwe klanten. Het is echter noodzakelijk om ons te contacteren om het voordeel te activeren. Het zal niet automatisch in werking treden bij bestaande klanten. In de praktijk annuleren we gewoon je bestaande contract en maken we een nieuw contract aan met je voordeel.

  Ik heb meerdere eigendommen

  Dit voorstel is enkel geldig voor je private hoofdverblijfplaats in België.

  Twee leden van ons gezin werken voor Atlas Copco in België.

  Dit voorstel is slechts geldig voor één van de twee medewerkers.

  Voor de contracten en de voordelen op onze Producten en Diensten mag je bij een andere energieleverancier zijn aangesloten. Je kan dan echter niet gebruikmaken van maandelijkse betalingen.
  Neen. Dit aanbod is enkel geldig voor de hoofdverblijfplaats van de medewerkers van Atlas Copco.
  Jouw unieke code heb je ontvangen van Atlas Copco. Als je dit niet meer hebt, neem dan contact met je werkgever. Zij kunnen jou je nummer geven.
  Als je het contract in de loop van het jaar stopzet, wordt in de finale afrekening de premie pro rata temporis in rekening gebracht.

  Er is geen slechte keuze. Het hangt af wat je verwacht.

  Als je wilt genieten van de stabiliteit van een gekende prijs en de garantie dat deze onveranderd blijft gedurende de hele looptijd, dan is een vaste prijs de beste optie.

  Met een variabele prijs volg je de evoluties op de energiemarkt van nabij. De prijs wordt elk trimester geïndexeerd. Je profiteert van prijsdalingen, maar moet ook rekening houden met stijgingen!

  Neen, in dat geval bewaar je je Sociaal Tarief, maar heb je geen recht op het voordeel van Atlas Copco. De voordelen zijn immers niet cumuleerbaar en het Sociaal Tarief is altijd het meest voordelig.