Hoe pas ik mijn voorschotten aan?

Voor leveringspunten waarbij de meter één maal per jaar opgenomen wordt, versturen wij maandelijkse of 3-maandelijkse voorschotfacturen. We spreiden hiermee de kost van uw energiefactuur over het hele jaar. Voor leegstaande gebouwen is het minimumbedrag 15 euro per maand en per energie. De voorschotten worden elk jaar berekend aan de hand van uw verwachte verbruik, de geldende energieprijs voor elektriciteit en/of aardgas, de geldende netwerkkosten en toeslagen.

We berekenen het bedrag zo nauwkeurig mogelijk en raden aan om enkel bij een verandering in uw energieverbruik het bedrag aan te passen. De werkelijke kost van uw energieverbruik wordt één maal per jaar afgerekend op de jaarfactuur. De voorschotten worden in rekening gebracht.

 

Contacteer ons voor de aanpassing van uw bedrag. Om uw vraag zo snel en efficiënt mogelijk te behandelen, vragen wij u uw vraag online te stellen via het formulier voor vragen met betrekking tot facturatie. Voor advies over het correcte bedrag, kunt u uw huidige meterstand toevoegen.

Contacteer ons