Je browser is verouderd

<p>Download de bijgewerkte versie van je&nbsp;browser.</p>

Klik hier

×

Informatie over jouw offerte voor een nieuwe verwarmingsketel

boxx slimme thermostaat electrabel
1

Analyse - Advies - Voorstel

Op basis van de informatie die u ons vooraf gedeeld hebt en de gedetailleerde analyse van je warmteverbruik en behoefte aan warm water tijdens het door onze adviseur tijdens het bezoek bij u thuis, bezorgen wij u ons professioneel advies en een persoonlijk voorstel. Elke woning vraagt immers om een unieke invulling. Indien er geen thuisbezoek heeft plaats gevonden en het voorstel vanop afstand tot stand is gekomen, dan is het mogelijk dat wij bij twijfel alsnog iemand langs sturen om ons te vergewissen van de

2

Administratieve en technische voorbereiding

Na uw akkoord met ons voorstel, begint de technische voorbereiding. Onze technische dienst bestelt de gekozen ketel en alle keteltoebehoren.  U zal eveneens een voorschotfactuur ontvangen die dient om een deel van de gemaakte kosten te dekken, zoals de bestelling van de materialen. Indien u een financieringsvoorstel aanvaard heeft via onze financiële partner, dan ontvangt u geen voorschotfactuur. Na ontvangst van uw betaling en de bevestiging van de bestelling door onze leveranciers, zal onze planningsdienst met u contact opnemen om een afspraak in te plannen voor de installatie die voor u past. Past het opgegeven moment niet meer? Laat ons dit dan zo snel mogelijk weten, bij voorkeur minimum 1 week op voorhand, zodat wij de afspraak nog tijdig kunnen verplaatsen.

3

Uitvoering

Het is zo ver, je nieuwe ketel wordt geïnstalleerd, maar niet natuurlijk vooraleer je oude ketel verwijderd wordt. Onze ervaren installateurs gaan voor een vlekkeloze uitvoering. Hierbij wordt gebruik gemaakt van installatieschema's die zijn afgestemd op de veiligheidsvoorschriften (water, gas, elektriciteit) en de installatievoorschriften van de ketelfabrikanten.

4

Nazorg en opvolging

Je hebt een nieuwe ketel! Maar daar stopt het verhaal natuurlijk niet. Bij Cozie besteden wij veel aandacht aan nazorg. Na de uitvoering van de werken behouden we graag contact. We herinneren je aan je wettelijk onderhoud en staan klaar met advies op maat of een dringende herstelling.

5

De laatste stappen:

  • We helpen je ook graag verder als je je oude ketel wil laten saneren/verwijderen.
  • We kunnen ook een gascontract regelen, dan krijg je korting op ons gastarief.