Je browser is verouderd

<p>Download de bijgewerkte versie van je&nbsp;browser.</p>

Klik hier

×

FAQ

U kunt voor elke promotie die gepubliceerd is op de website, het voordeel aanvragen door te klikken op de knop onderaan het scherm. Er wordt nadien duidelijk aangegeven hoe u de promotie kunt aanvragen.

De voordelen zijn exclusief voorbehouden aan ENGIE -klanten. U krijgt toegang tot de voordelen door u in te loggen met uw login en paswoord van de Online Energiedesk. Hebt u nog geen login of bent u uw paswoord vergeten? Volg dan de aanwijzingen op het scherm.

Er worden regelmatig nieuwe promoties aan het platform toegevoegd. Neem dus geregeld een kijkje op www.engie-electrabel.be/voordelen.

De geldigheidsduur van de promotie varieert van product tot product. De exacte data voor zowel het aanvragen van de promotie, als voor het aankopen van het product staan per promotie vermeld op de website.

Nieuwe promoties worden meegedeeld via e-mail. U kunt op de hoogte blijven van nieuwe promoties door in te loggen op uw Online Energiedesk en vervolgens bij “contactvoorkeur” aan te duiden dat u onze e-mails wenst te ontvangen.

Voor informatie over een specifiek product of promotie, kunt u terecht bij de leverancier zelf, waarvan de gegevens vermeld zijn op de website.

Wanneer promoties afgelopen zijn, worden deze van de website verwijderd.

Uw persoonsgegevens zijn enkel bestemd voor de deelname aan de promotie. Indien nodig kan ENGIE uw gegevens overmaken aan de partner in het kader van de organisatie van deze promotie.

Uw gegevens zullen niet voor andere doeleinden gebruikt worden.