Je browser is verouderd

<p>Download de bijgewerkte versie van je&nbsp;browser.</p>

Klik hier

×

Aardgas, een polyvalente en voordelige energiebron

Uw driedubbel voordeel: gebruiksgemak, financieel voordeel en minder CO2.

Gebruiksgemak

Aardgas is steeds beschikbaar en biedt een polyvalente oplossing voor elke situatie: verwarming, koken, warm water, en andere meer complexe processen. Het past perfect bij elk type bedrijfsactiviteit of -infrastructuur. Zo komt het volledig aan uw behoeften tegemoet.

Financieel interessant

De nieuwe HR TOP-ketels verbruiken tot 30% minder. Ze vragen weinig onderhoud en u kunt hiervoor subsidies genieten. Uw besparing is duidelijk voelbaar.

Met aardgas betaalt u een beperkte maandelijkse bijdrage over een heel jaar gespreid. Dit in tegenstelling tot andere fossiele brandstoffen, waar u uw factuur in een keer moet betalen.

Minder CO2

Aardgas stoot minder CO2 uit dan andere fossiele brandstoffen. Zo denkt u niet alleen aan uw budget, maar ook aan het milieu.

Een voordeel voor de natuur, maar ook voor uw imago.

Eenvoudige aansluitingsprocedure

Aansluiten op aardgas via ENGIE is gemakkelijk:

  • Vraag uw aansluiting aan door online een eenvoudig document in te vullen. ENGIE onderneemt alle volgende administratieve stappen: wij nemen contact op met uw distributienetbeheerder en maken uw nieuwe aardgascontract op.

  • U ontvangt een nieuwe EAN-code van uw distributienetbeheerder en een offerte voor de uitvoering van de aansluitingswerken.

  • Eens u de offerte hebt goedgekeurd, moet u enkel nog de EAN-code aan ons doorgeven en een afspraak maken met uw distributienetbeheerder voor de werken.

Interesse?