Je browser is verouderd

<p>Download de bijgewerkte versie van je&nbsp;browser.</p>

Klik hier

×

Aardgas, comfort tegen een voordelige prijs

Is aardgas interessant? Wilt u een neutraal advies? Discussieer mee in ons webcafé.

Uw driedubbel voordeel:
gebruiksgemak, financieel interessant en minder CO2.

Gebruiksgemak

Aardgas is steeds beschikbaar. Het biedt in elke situatie de ideale oplossing voor uw verwarming, om te koken, voor uw warm water, enz. Elk type gebouw kan ermee worden uitgerust en het past zich perfect aan uw behoeften aan. 

Financieel interessant

De nieuwe HR TOP-ketels verbruiken tot 30% minder. Ze vragen weinig onderhouden u kunt hiervoor subsidies ontvangen. Uw besparing is duidelijk voelbaar!

Voor aardgas betaalt u een beperkte maandelijkse bijdrage over een heel jaar gespreid. Dit in tegenstelling tot andere fossiele brandstoffen, waar u uw factuur in een keer moet betalen.

Minder CO2

Aardgas stoot minder CO2 uit dan andere fossiele brandstoffen. Zo denkt u niet alleen aan uw portemonnee, maar ook aan het milieu.

Een pluspunt voor de natuur.

Eenvoudige aansluiting

Aansluiten op aardgas via ENGIE is gemakkelijk:

  • Vraag uw aansluiting aan door online een eenvoudig document in te vullen. ENGIE onderneemt alle volgende administratieve stappen. Wij nemen contact op met uw distributienetbeheerder, regelen uw aansluiting op het aardgasnet en maken uw nieuwe contract op.

  • Daarna ontvangt u van uw distributienetbeheerder een nieuwe EAN-code en een offerte voor de uitvoering van de aansluitingswerken.

  • Eens u de offerte hebt goedgekeurd, moet u enkel nog de EAN-code aan ons doorgeven en een afspraak maken met uw distributienetbeheerder voor de werken.

Oplossingen om te besparen

Regel uw aansluiting

Een aansluiting voor aardgas: echt eenvoudig

Energie-premies

Op welke energiepremies en -subsidies
hebt u recht?

Bereken uw besparing

Bereken hoeveel u kunt besparen als u nu omschakelt van stookolie naar aardgas of als u uw oude aardgasketel vervangt door een nieuwe.