Je browser is verouderd

<p>Download de bijgewerkte versie van je&nbsp;browser.</p>

Klik hier

×

Slim Laden met het Dynamic tarief

Je kan vandaag al volledig automatisch je elektrische wagen slim laden op de voordeligste momenten van het Dynamic tarief.

Automatisch slim laden met Dynamic
ENGIE werkt samen met Jedlix, een bedrijf dat momenteel voor Tesla, BMW, Audi en Jaguar via haar applicatie de mogelijkheid biedt om het laden van je voertuig automatisch te optimaliseren in overeenstemming met elektriciteitsprijzen op de groothandelsmarkt. De uurprijzen van het Dynamic tarief zijn namelijk dezelfde als de day-ahead prijzen per uur op de groothandelsmarkt.

Je hebt nog een extra voordeel. Als je laadt via de Jedlix app, help je om het evenwicht in het elektriciteitsnet te bewaren. Daarom ontvang je hiervoor een financiële vergoeding als je elektriciteitsklant bent bij ENGIE.
Meer weten over Slim laden met de Jedlix app:
Praktisch: Slim laden met Dynamic handmatig instellen in de Jedlix app?
Ga naar "Mijn energietarief" in het "instellingen" scherm. Selecteer vervolgens "dynamisch tarief" en je bent klaar om te beginnen. Nu kan je beginnen met automatisch zo voordelig mogelijk te laden met Dynamic terwijl Jedlix het laadproces optimaliseert zodat je wagen oplaadt tijdens de meest voordelige uren van het Dynamic energiecontract.

Volg de instructies in de Jedlix app en zorg ervoor dat je jouw auto hebt gekoppeld aan de Jedlix app, jouw thuislaadlocatie, huisadres en ENGIE als energieleverancier hebt geselecteerd.
Inzicht in jouw laadkosten
Naast het optimaliseren en laden op de meest gunstige momenten, heb je ook inzicht in jouw totale laadkosten en in hoeveel je bespaart door slim te laden met Dynamic. Hierdoor weet je steeds hoeveel het laden van jouw auto thuis kost.

Let op! Op dit moment gebruikt Jedlix in de app een gemiddeld dynamisch tarief (inclusief BTW en heffingen) en dus niet exact de Dynamic prijsformule. De getoonde kosten kunnen dus iets afwijken van jouw werkelijke kosten met Dynamic.