Wat betekent het einde van de ondersteuning van boxx voor mij?

ENGIE heeft besloten om de ondersteuning van boxx vanaf 1 juli 2024 te stoppen.

Wat wijzigt er voor jou?

  • Voor je verwarming? boxx blijft werken als een lokale thermostaat. Je kan je woning dus blijven verwarmen met boxx: er is geen aanpassing of vervanging nodig. Maar de verwarming vanop afstand regelen via de app? Dat is niet meer mogelijk.
  • Voor het opvolgen van je energieverbruik? Alle inzicht- en adviesdiensten op het boxx-scherm worden stopgezet, en je zal ook de boxx-app hiervoor niet meer kunnen gebruiken. Maar je kan als alternatief de gratis Smart App of de Energy Monitor gebruiken om je verbruik en kosten op te volgen.
  • Voor je dienstverlening? Wij kunnen je geen hulp meer bieden bij vragen, storingen of defecten. Alle onlinediensten op het boxx-scherm worden stopgezet, en je zal ook de boxx-app niet meer kunnen gebruiken.

Heb je een UP-contract?
Niets verandert voor je energiecontract! De voorwaarden van je energiecontract blijven onveranderd. Je blijft dus van je voordelige vaste energieprijs genieten tot het einde van de afgesproken termijn van 4 jaar.

Heb je geen UP-contract? Zodra je boxx-contract wordt stopgezet, hoef je het abonnement natuurlijk niet meer te betalen.

Onze meestgestelde vragen over boxx